imah » diulas » nyamur xR dipajang dina Channel 5's The Gadget Show

nyamur xR dipajang dina Channel 5's The Gadget Show


AlertMe

Salila televisi Jumaah wengi primér Inggris, nyamur dipamerkeun téknologi xR-na anu unggul dina Channel 5's The Gadget Show, nyorot kumaha ngalegaan kanyataan nawarkeun virtual produksi sareng kinerja di lingkungan video real-time anu jero henteu sapertos anu sanés - pemberdayaan pikeun produser pikeun nganteurkeun pangalaman anu teu tiasa diinget sareng ngamungkinkeun mérek sareng seniman pikeun teras nyambungkeun sareng pamirsa ti jauh.

Diluncurkeun taun 2004, The Gadget Show mangrupikeun salah sahiji acara pangpanjangna di Inggris, nyayogikeun aksés éksklusif pikeun tren téknologi pangénggalna sareng inovasi anu bakal datang. Presenter Georgie Barrat dirawat ku pangalaman xR sadayana, nyamar London HQ sareng syuting séri wawancara hiji-ka-hiji ngeunaan asal usul sareng ambisi téknologi xR kalayan tim kapamimpinan eksekutif anu nyamar, kalebet CSO Tom Rockhill sareng CTO Ed Plowman.

Kengingkeun lowdown on xR ti tim panyamur, The Gadget Show nyandak pemirsa ngalangkungan aliran kerja nyamur, anu nyayogikeun sistem terpusat pikeun ngendalikeun sareng nganteurkeun lingkungan virtual, anu katingali duanana dina layar fisik dina set sareng via eusi virtual dina kaméra. Mesin nyamar koordinat pelacakan kaméra, rendering kontén real-time, presentasi pikeun tampilan fisik (panel LED), panangkepan kinerja, rékonstruksi spatial sareng temporal, komposisi sareng kaluaran akhir ti hiji lingkungan. 

Gadget Show neuleuman cara-cara nyamur terus ngabéwarakeun subuh anyar produksi virtual kalayan inovasi ieu. Paménta pikeun produksi jauh sareng virtual saatos dibatalkeun tina acara langsung parantos ningali paningkatan anu ageung konsumén profil tinggi anu ngadamel campuran kanyataan utama. Salaku réspon, panyamaran parantos nanem modalkeun langkung seueur sumberdaya kana kamekaran téknologi xR na, sahingga ngahontal tingkat kematangan kanggo nyayogikeun pilihan anu teu aya tungtungna pikeun produksi kalayan aksés terbatas kana pementasan sareng awak.

 

 Gadget Show ogé dibawa ka peuntas kota pikeun ngalaman rapat lintas lokasi dina panyamaran Certified Solutions Provider Lampu Bodas urang SmartStage di London's Science Museum. Ngagunakeun sababaraha input ti sauran Zoom sareng conto 'teleporting' dina tamu ka panggung, Diréktur Solusi Téknis Lampu Bodas Andy Hook nyandak The Gadget Show ngalangkungan fitur anu ngajantenkeun xR leres-leres henteu kaukur. Hook nyarios, "Éta hebat pisan ningali xR sareng solusi SmartStage kami ngagaduhan réaksi anu hébat ti média mainstream. Éta mangrupikeun pilihan alami pikeun urang damel sareng nyamar nalika ngamimitian perjalanan xR langkung ti tilu taun ka pengker sareng endah pisan ningali alat-alat anu kami bantosan aranjeunna ngembangkeun ti saprak éta digunakeun dina sababaraha industri. "

Langkung 80 tahap xR parantos diwangun di 30+ nagara anu langkung seueur direncanakeun, sabab industri mimiti mikawanoh pentingna mekarna produksi real-time anu jero tapi jauh. Tahap-tahap ieu parantos berperan penting pikeun nungtun xR dina sababaraha aplikasi, ti acara siaran sapertos MTV Video Music Awards 2020 sareng America's Got Talent, pagelaran musik langsung ti seniman sapertos Billie Eilish, Katy Perry sareng Alicia Keys, presentasi perusahaan ti SAP sareng Lenovo , sareng produksi virtual dina-set pikeun sababaraha perusahaan produksi pilem terkemuka di dunya.

 

nu Tim nyamar nyatakeun negeskeun tina ambisi pikeun téknologi xR sareng The Gadget Show. Ed Plowman CTO nyarios, "Tujuan kami nyaéta pikeun ngahijikeun deui sisi virtual sareng fisik alur kerja produksi, janten dua unsur éta sacara mulus pikeun tim produksi. Visi kami pikeun masa depan pikeun xR nyaéta ningkatkeun kabébasan kréatip produksi virtual kana tingkat produksi fisik anu sami, masrahkeun kendali ka Diréktur Fotografi sareng ngamungkinkeun aranjeunna sadar visi na pikeun ditembak. "

"Dina taun anu teu tiasa hilap nalika dunya henteu ngagaduhan pilihan tapi pikeun milarian solusi maya kusabab pangaruh pandemi, nyamar xR teras-terasan ngalirkeun kakuatan, kakuatan sababaraha acara virtual, pagelaran sareng produksi, dina hiburan sareng setting perusahaan di peuntas dunya Kami gumbira nampi The Gadget Show di pangkalan London kami sareng di White Light's SmartStage, nyayogikeun pandangan holistik ka bangsa ngeunaan kumaha téknologi xR ngarobih aliran kerja produksi, sareng ayeuna janten tiasa diaksés ku sadayana, "saur CSO nyamar, Tom Rockhill .

Anjeun tiasa nonton épisode dina Gadget Show's Channel YouTube Ieuh.

Pesen démo atanapi nyarios ka tim kami nganggo tautan ieu.

Panggihan peluncuran téknologi xR pang anyarna Ieuh.

Perkawis nyamur
Platform téknologi nyamar ngamungkinkeun professional sareng téknis profésional ngabayangkeun, ngadamel sareng nganteurkeun pangalaman visual langsung anu spésifik dina tingkat nu pangluhurna.

 Ngagabungkeun perangkat lunak basis visualisasi 3D real-time sareng kinerja tinggi sareng perangkat keras anu mantap, nyamur ngamungkinkeun pangiriman proyék kreatif anu nangtang dina skala sareng kapercayaan. Aliran kerja Extended Reality (xR) anu anyar anu unggul pangajén ieu memberdayakeun mérek, seniman sareng imah produksi terkemuka di dunya pikeun ngahirupkeun pangalaman visual anu jero anu méré ilham sareng terlibat pemirsa jauh dimana-mana.

 nyamar xR parantos ngadukung produksi real-time anu jero pikeun seniman musik sapertos Katy Perry sareng Black Eyed Peas, usaha perusahaan sapertos SAP, lembaga pendidikan sapertos Universitas Michigan, siaran acara TV sapertos MTV Video Music Awards sareng America's Got Talent, komersial mérek sapertos Asahi sareng Under Armor sareng seueur pangalaman maya sanés di langkung ti 20 nagara.

 Kalayan jaringan pasangan global anu kantos ningkat sareng damel babarengan desainer visual paling berbakat sadunya sareng tim téknis dina acara langsung, siaran TV, pilem, tur konsér, téater, pamasangan tetep sareng acara perusahaan sareng hiburan, nyamar ngawangun generasi kolaborasi alat babarengan. pikeun ngabantosan seniman sareng téknologi sadar visi na.

 Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.disguise.one  

Jepang www.disguise.one/jp  

Cina www.disguisechina.com/

Spanyol www.disguise.one/es/  

Korea www.disguise.one/kr


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!