imah » diulas » nyamur xR Drives Alok's Dynamic 'Alive' Music Special Live Streamed in Brazil

nyamur xR Drives Alok's Dynamic 'Alive' Music Special Live Streamed in Brazil


AlertMe

Acara DJ live Brasil pangageungna dina taun 2020 dilaksanakeun di xR, sabab DJ lokal sareng musisi Alok narik 750,000 jalma pikeun anjeunna Alive 'live stream dina Désémber, ogé jam tujuh juta pintonan dina YouTube. Aliran kerja xR nyamur ngadorong khusus musik sareng server média vx 4 sareng dua platform rx anu ngamungkinkeun acara ngahijikeun kontén tina mesin render ngarah Unreal, Unity and Notch.

Alok mangrupikeun ikon anu kawéntar dina pidangan musik éléktronik Brasil. Anjeunna dingaranan ku Forbes Brasil salaku salah sahiji jalma anu paling berpengaruh sahandapeun 30 taun di nagara éta. Saatos pembatalan sadaya acara langsung na taun ka tukang, tujuan streaming langsung xR nyaéta pikeun nyayogikeun cara seger pikeun nyiarkeun kinerja seniman ka fanbase ageung na.

Sawangan gambarSutradara Proyék Fabio Soares ti OkeStudio babarengan sareng TheForce ngondang perusahaan AV anu berbasis di Sao Paulo Maxi pikeun nyayogikeun alur kerja xR pikeun acara éta, dibarengan ku spesialis alur kerja nyamar Tito Sabatini ngeunaan dukungan téknis. Alok anu dicelupkeun khusus dina lingkungan anu dinamis sareng teras-terasan anu nampilkeun leuweung warna-warni jamur sareng tatangkalan, aliran partikel galaksi, sinapsis, és és anu ngagurilep, kota-kota anu ngawangun sareng ngaleyurkeun.

Dukungan tina panyamaran "mangrupikeun hal anu urang moal hirup," Jose Augusto Martins, Diréktur Eksekutif di Maxi, ngalaporkeun. "Kalayan proyék ageung sapertos kieu sareng sadaya kru pidéo tech diajar diajar ngagunakeun xR, dukungan panyamaran mangrupikeun konci. Éta masihan kami kapercayaan pikeun ngajalankeun hal anu leres. Kami hoyong jalma-jalma ngaraos énergi acara nyata sareng éta kahontal.

"'Alive' mangrupikeun proyék xR anu ageung, sareng kami munggaran pikeun Brasil, janten kami seueur diajar nalika prosés ngajantenkeun proyek janten kanyataan," nambihan Jose.

Maxi mangrupikeun hiji-hijina perusahaan sewa sareng pakakas anu nganteurkeun produksi xR, saur anjeunna. Nalika ringkes téknis diperyogikeun panggunaan sadaya tilu mesin konci konci Unreal, Unity and Notch, ditambah sababaraha kaméra saklar nganggo opat kaméra anu dilacak nganggo sistem pelacakan Estabili, nyamur mangrupikeun hiji-hijina alat anu sanggup nganteurkeun ringkes éta, Tito ngajelaskeun. "Éta agnostik sareng tiasa ngatur sababaraha kaméra saklar, timecode nuturkeun isyarat DJ sareng seueur deui."Sawangan gambar

Tim di Maxi nyanghareupan tenggat waktos anu ketat pikeun diajar saluran pipa pikeun sadaya tilu mesin rendering sareng nyetél pelacakan pikeun opat kaméra, bari ogé ngabantosan sadayana anu aub ngartos aliran kerja xR sareng kumaha ngajantenkeun produksi maya mungkin.

"Ieu mangrupikeun produksi anu ageung, sareng dédikasi sadayana anu kalebet ngajantenkeunana kajantenan," catetan Tito. "Saatos acara éta, manajer sareng awak Alok raoseun pisan, lega sareng bahagia. Tanggepan umum ogé endah; jalma-jalma ti industri di Brazil sumping ngabagjakeun urang, sareng éta raos anu saé saatos sataun anu goréng pikeun industri musik. "

Jose yakin yén xR ngagaduhan masa depan anu cerah dina pasar musik langsung, nyandak panyatur sareng seniman ka lingkungan mana waé anu tiasa dibayangkeun. "Kuring pikir ieu téknologi anu ngajantenkeun sadayana nyarios, 'Wah!'" Maxi parantos ngagentos gigir xR sanésna dina kalénder nalika rapper Criolo langsung ngalirkeun konsér khusus dina Extended Reality dina 23 Januari.

 

sks:

Sutradara Kreatif: Fabio Soares

Produser Eksekutif: Fernanda Padrão

Konsép xR: OkeStudio sareng TheForce

xR Diréktur Kreatif: Luciano Ferrarezi

xR Diréktur Kandungan: Dejumatos

xR Diréktur Téknis: Tito Sabatini sareng Gabriel Weckmuller

 

Perkawis nyamur

Platform téknologi nyamar ngamungkinkeun para ahli kréatip sareng téknis pikeun ngabayangkeun, nyiptakeun sareng nganteurkeun pangalaman visual hirup anu spektakuler dina tingkat anu pangluhurna.

Ngagabungkeun perangkat lunak basis visualisasi 3D real-time sareng perangkat keras kinerja tinggi, nyamur nganteurkeun proyék kreatif anu nangtang dina skala sareng kayakinan. Aliran kerja Extended Reality (xR) anu anyar anu unggul pangajén ieu memberdayakeun pangguna pikeun hirupkeun pangalaman visual anu jero anu méré ilham sareng terlibat pemirsa jauh dimana-mana.

nyamar xR parantos ngadukung produksi real-time anu jero pikeun seniman musik sapertos Katy Perry sareng Billie Eilish, bisnis perusahaan sapertos SAP sareng Lenovo, lembaga pendidikan sapertos Universitas Michigan, siaran TV sapertos MTV Video Music Awards sareng America's Got Talent, komersial mérek sapertos Nike sareng Under Armor sareng seueur pangalaman maya sanés di langkung ti 30 nagara.

Kalayan jaringan pasangan global anu teras-teras ningkat sareng damel babarengan sareng desainer visual paling berbakat sadunya sareng tim téknis dina acara langsung, siaran TV, pilem, tur konsér, téater, pamasangan tetep sareng acara perusahaan sareng hiburan, nyamar ngawangun generasi kolaborasi salajengna alat pikeun ngabantosan seniman sareng téknologi sadar visi na.

 

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.disguise.one

Jepang www.disguise.one/jp

Cina www.disguisechina.com/

Spanyol www.disguise.one/es/

Korea www.disguise.one/kr


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!