imah » wartos » nyamur xR Pushes Boundaries Of Promosi Albeum Kanggo Kacang Hideung

nyamur xR Pushes Boundaries Of Promosi Albeum Kanggo Kacang Hideung


AlertMe

nyamur xR Pushes Boundaries Of Promosi Alih Kanggo

Kacang Panon Hideung

Téhnologi xR ngabantosan deui metodeu promosi musik kalayan produksi virtual terbatas

Sanaos larangan pangwatesan ayeuna nuju aya di seueur nagara. nyamar téknologi xR parantos kéngingkeun pasangan XR Studios nyiptakeun lingkungan pagelaran anu henteu terbatas pikeun Grammy pangajén kénging band hip-hop Black Eyed Peas pikeun ngamajukeun album anyarna dina acara TV primetime di seluruh dunya.

Kacang Panon Hideung ngarékam pagelaran opat lagu anyar sareng XR Studios, anu saprak éta disebarkeun dina 'bungkusan promosi' ka tujuh acara primetime di dunya, kalebet dunya Alus Isuk Amérika jeung The Ahir Ahir Tembongkeun ku James Corden di AS, Peter Crouch: Simpen Usum Panas kami di Inggris bahkan langkung seueur di Éropa. Bungkusan ieu digabungkeun sareng wawancara band sareng host acara, sareng pagelaran anu dirékam diputerkeun, jutaan pamirsa anu kagum.

Jalan satapak promosi pikeun ngaleupaskeun album studio Black Eyed Peas kadalapan album 'Tarjamahan' teu mungkin kusabab larangan perjalanan dina tempat tina krisis kaséhatan anu lumangsung. Lebetkeun téknologi xR nyamar. Dina waktu kontak anu terbatas, xR ngarobih wajah penyebaran dina siaran sareng ngabuktikeun janten gaya hirup penting dina nyandak produksi maya ka tingkat salajengna.

nyamar xR mindahkeun proses produksi kalayan ngamungkinkeun nyiptakeun pangalaman anu lengkep immersive sareng kasempetan téknis maju dina siaran, ku nganteurkeun kamampuan produksi virtual, ngahijikeun lancar sareng LED, nyukcruk kaméra sareng mesin eusi nyata-waktos, sareng ngarahkeun unggal unsur kalayan kakuatan sareng akurat.

Pagelaran xR dihindarkeun sadaya kontak anu henteu penting, ngirangan résiko anu disababkeun ku COVID-19 sareng pendekatan tradisional pikeun syuting. Kasuksésan éta turun ka kolaborasi anu caket antara tim kreatif sareng téknis anu dipimpin ku XR Studios, kalayan eusi anu dirarancang ku Silent Partners Studio, sareng arah ku Silent House Productions, kalayan render sacara real-time ti Notch.

"Nyamur xR parantos ngabantosan kami pikeun nganteurkeun paradigma énggal damel, sareng cara nyiptakeun pagelaran maya anu luar biasa anu tiasa ngajantenkeun band pikeun ngalengkepan promosi musik anyar di sakumna dunya tanpa ngalaksanakeun kapal terbang," jelas JT Rooney of Silent Partner Studios , anu parantos caket kana nyiptakeun eusi ku Will.I.Am sareng manajemén band. "Will.i.am sareng band na sok ngadorong wates téknologi sabab meuntas kana produksi musik, promosi sareng konsumsi, janten aliran kerja xR anu nyarios pikeun pagelaran na leres-leres cocog pikeun aranjeunna salaku grup."

Seri pagelaran ku Hideung Eyed Peas nunjukkeun kakawasaan anu leres anu nyamar xR, lengkep ngirangan parobahan anu hadé-waktos dina set video musik tradisional atanapi produksi. xR muka panto ka dunya maya anu teu dihalangkeun, anu ngamungkinkeun tim di bumi kanggo ngararancang sareng nyieun deui lingkungan, bahkan nyangking penampilan tamu seniman dina lagu anu henteu tiasa damel moto.

Dina pagelaran single anyar 'Ritmo (Budak Leutik Pikeun Hirup)', lagu mangrupikeun fitur tamu anu ditembangkeun ku penyanyi reggaeton Kolombia J Balvin anu henteu tiasa di tembakan. nyamur xR ngawenangkeun Silent Partners kanggo nyiptakeun panyanyi versi 3D XNUMXD dina jero kontén na ampir ngalakukeun ayat na diantara rarancang aslina tina video musik lagu.

Kacang Panon Hideung ogé ngalaksanakeun lagu paling kasohorna, Dimana Cinta? Mimitian dina platform bulat, sareng elemen AR standout tina aslina tanda tanya beureum lambang logo anu ngambang di luhur band, pamandangan di sabudeureun aranjeunna lalaunan mekar. Latar latar éta nuduhkeun nami korban kekerasan pulisi anyar, ngajantenkeun pernyataan anu langkung saé tina kajadian global anu nembé kajantenan.

"Kalayan kombinasi nyukcruk kaméra, rendering nyata-waktos, lingkungan maya anu teu terbatas dina set langsung sareng langsung dina kaméra, téknologi xR ngamungkinkeun para pelaku ningali sareng berinteraksi sareng eusi di sabudeureunana, ku ngagunakeun unsur-unsur realisasi ditambah sareng kanyataan" Tom Rockhill, CSO nyamar. "XR ngamungkinkeun para profesional kreatif sareng téknis pikeun nyarioskeun carita anyar sareng inovatif pikeun merek sareng seniman pangpentingna di dunya sareng ngahasilkeun kasempetan pikeun kolaborasi, ngahijikeun tim sareng téknologi pikeun ngadorong visi kreatif tunggal."

Pagelaran anu sanés ningali nyamar xR 'ngalegaan set', sareng dua penari dina set ngaréspon para penari maya dina adegan tukangeunana. Salila prosés desain, XR Studios sareng Silent House Productions ogé sacara kreatif mutuskeun pikeun ngagunakeun peraga fisik dina pagelaran.

Pamakéan kaca spion nyata digabungkeun sareng LED diidinan pikeun ngagambarkeun alami eusi di saluareun LED - hal anu henteu mungkin upami nganggo layar héjo pikeun set-up ieu.

"Ngeunaan mesin eusi kiyeu anu terpadu kana nyamur teu berharga sareng kauntungan anu ageung pikeun integrasi lancar pikeun pagelaran musik," nambihan JT. "Saé ngagunakeun alat anu aya anu parantos janten bagian tina ekosistem, sareng anu sok ditarjamahkeun kanggo balikan sareng paningkatan dina situs, tinimbang nyiptakeun aliran kerja anu énggal."

JT nyarios "XR Studios salaku perusahaan parantos mekar sareng standarisasi aliran kerja xR nyamur, sareng kolaborasi parantos ngenalkeun téknologi kana lingkungan produksi normal. Proses XR Studios ngamungkinkeun tim kami tetep dina jadwal sareng anggaran, kalayan jumlah anu sakedap konstrain ngaliwatan hiji proyek, bari ngamangpaatkeun téknologi anyar ieu pikeun poténsina pangsaéna. "

Dikuasikeun ku nyamur, diproduksi ku XR Studios, sareng Real-Time Rendering ti Notch VFX, pagelaran generasi Hideung Eyed Peas dibawa hirup sareng eusi anu dipimpin ku produsén Screen JT Rooney, tina Silent Partners Studios sareng Produser Kreatif Melissa Garcia. tina Silent House Productions. Scott Millar mingpin Arah Téknis XR, sareng Kirk Miller (Earlybird Visual) mangrupikeun Desain Lampu, sareng Smasher Desmedt salaku Diréktur Kaméra. Fatima Robinson ngayakeun pagelaran unik.

Pikeun milarian langkung seueur ngeunaan nyamur xR, kunjungan www.disguise.one/en/xr

Credits Pinuh:

Kredit pikeun Pagelaran Promosi BEP:

Dihasilkeun ku: XR Studios (@ xr.studios)

Arah Téknis XR: Scott Millar, XR Studios (@ tccott)

Produser Kreatif: Melissa Garcia, Silent House Productions (@ melissamyrtle)

Eusi / produsén layar: Jilid Mitra Saham (@ silentpartnersstudio)

Desain Cahaya / Programna: Kirk Miller, Awal Visual (@ awal-awal)

Arah Kaméra: Smasher Desmedt (@ smashingwaffle)

Koreografi / Gerakan: Fatima Robinson (@ Fatima_noir)

Rendering Real Time: Banget VFX (@ kiyeu)

Powered by nyamar xR (@ nyamur_)


AlertMe