imah » jobs » Aturkeun PA

Bubuka Padamelan: Setél PA


AlertMe

Aturkeun PA

pausahaan
Kota, Propinsi
Pittsburgh, Pa
waktu
11 / 11 - 11 / 15
Gaji / Rate
Dumasar pangalaman
Proyék disalabarkeun dina
11 / 06 / 19
larapkeun ku
11 / 11 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Kami milarian awak LOKAL pikeun pamotoan acara TV jaringan di Pittsburgh, PA nembak 11 / 11 - 11 / 15 pikeun posisi ieu:

Aturkeun PA
Atur PA / Supir
Drone Operator
sora mixer
HMU

Tarif bakal dibahas dumasar kana pangalaman.

Kajahatan leres sareng / atanapi pangalaman dokumenter langkung pikaresep.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)