imah » jobs » Aturkeun PA

Bubuka Padamelan: Setél PA


AlertMe

Aturkeun PA

Kota, Propinsi
Pittsburgh, Pa
waktu
11 / 11 - 11 / 15
Gaji / Rate
Dumasar pangalaman
Proyék disalabarkeun dina
11 / 06 / 19
larapkeun ku
11 / 11 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Kami milari awak LOKAL pikeun moto acara TV jaringan di Pittsburgh, némbak PA 11/11 - 11/15 pikeun posisi ieu:

Aturkeun PA
Atur PA / Supir
Drone Operator
sora mixer
HMU

Tarif bakal dibahas dumasar kana pangalaman.

Kajahatan leres sareng / atanapi pangalaman dokumenter langkung pikaresep.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)