imah » wartos » Recreate Spookiest Panon-Popping Hollywood Hollywood nganggo Tutorial Anyar ti Beureum Giant

Recreate Spookiest Panon-Popping Hollywood Hollywood nganggo Tutorial Anyar ti Beureum Giant


AlertMe

The Thing with a Hundred Mata: Tutorial épék visual pangénging dina Red Giant YouTube nunjukkeun para pamirsa kumaha cara méré palaku anu paling creepiest sareng coolest dumasar kana karakter ti Hollywood pilem sareng TV.

Portland, ATAWA - 10 Oktober, 2019 - beureum Giant geus siap pikeun Lebaran sareng tutorial panganyarna maranéhna: Si Thing nganggo Panatus Ratusan, VFX anu énggal-énggal ayeuna di YouTube. Didamel ku Red Desainer Desainer Leutik Leo Hageman, pamirsa video pondok ngalangkungan cara ngagunakeun file lensa kontak digital gratis Red Giant anu ngagaduhan saratus prasetél panon anu béda, dumasar kana karakter ti Hollywood pilem sareng acara TV, kaasup panon Storm anu parobihan dina X-Men, panon séhé anu paéh ti The Walking Dead, soca anu biru hina tina King King of Game of Thrones, sareng seueur ti The Mummy, The Witcher, Dune sareng seueur batur . Leo nyertakeun alatna dina VFX Suite, Magic Bullet Suite sareng Jagat raya, kumaha carana ngalacak objék sakedap atanapi nambihan ngan ukur jumlah anu saé pikeun kesan anu luar biasa, pikeun ngarobih gambar pikeun horor pilem anu sampurna.

Tonton Ayeuna: Kaki sareng Panatus atos

Grab file proyek dina halaman tutorial Ieuh. CATETAN: aya dua versi file proyék. Salah sahiji anu ngan ukur nganggo efek pribumi dina Adobe AE CC2019, sareng versi anu langkung pérs langkung saé anu nganggo VFX Suite sareng Magic Bullet Suite.

Dina tutorial ieu, Leo nganggo alat ieu ti Red Giant:

  • VFX Spot Clone Tracker: Track Clone Tracker mangrupikeun alat pikeun gancang-gancang, dipiceun obyék anu gampang kalayan tracker anu diwangun pikeun ngarékam gambar. Gampang ngalereskeun kalepatan atanapi ngahapus item leutik, anu teu dihoyongkeun. Spot Clone Tracker gampang dianggo, sareng cocog sareng lampu Anjeun sacara otomatis, sareng pilihan pikeun kumaha éta clones cahaya, warna sareng tékstur.
  • VFX Supercomp: Supercomp mangrupikeun lingkungan komposit anu matak nyieun komposit anu kompleks, teu lancar. Di Supercomp, épék lampu sareng atmosfir berinteraksi sareng sadaya lapisan sareng unsur tina pamandangan dina cara anu langkung alami, sareng anu jauh kirang pre-compact sa After Effect ti kantos sateuacan.
  • Kilat Optik VFX: Glow Optical mangrupikeun pangaruh anu saé, turun-paéh, pangaruh glow poto-realistis pikeun dianggo dina épék visual sareng grafik gerak, kanggo dianggo dina Saatos Balukar sareng Premiere Pro.
  • VFX Primatte Keyer 6: Primatte Keyer mangrupikeun alat anu kuat pikeun gancang, otomatis chroma-keying otomatis. Naha nganggo layar héjo atanapi layar biru, algoritma otomatis-komputasi Primatte Keyer sacara sering tiasa narik konci anu sampurna sacara otomatis, kalayan antarbeungeut pangguna anyar sareng ngabersihan alat anu matak gampang milih sareng misahkeun latar tukang sareng latar.
  • Magic Bullet Colorista IV: Magic Bullet Colourista IV nyayogikeun koreksi warna profésional pikeun produsén film, péngkolan Adobe Premiere Pro sareng Saatos Balukar janten lingkungan grading warna profésional anu gancang.
  • Pakeha Bullet magic: Magic Bullet Looks dirancang pikeun masihan filmmen anu kuat sareng koréksi warna, kalayan langkung seueur 200 préparasi pinuh-disesuaikan sareng alat 40 pikeun ngaropea atanapi ngawangun Looks énggal. Kéngingkeun pangalaman pangoréksi warna pangsaéna sareng paling intuitif.
  • Magic Bullet Renoiser: Kéngingkeun tékstur sinematik sareng gandum pilem sareng Magic Bullet Renoiser. Malikkeun tékstur sareng bising kanggo video digital anu diolah langkung seueur. Pasihan naon waé gambar pikeun kahirupan anu leres 35mm, 16mm, atanapi gandum pilem Super 8.
  • Beureum Giant Semesta: Koleksi épék Red Giant tina épék video gancangan GPU sareng plugins pikeun seniman grafis sareng éditor, Universe pamer langkung seueur alat 80 anu dirojong peuntas dalapan aplikasi host.

Nyuhunkeun Kit Review Media atanapi Singkat

Anggota média diulem pikeun marios naon waé alat individu atanapi suite produk ti Red Giant. Kanggo inpormasi anu langkung lengkep atanapi pikeun nyuhungkeun kintu ulasan produk atanapi pengendét pers pribadi sareng eksekutif Red Giant, mangga ngahubungi Nick Govoni at [EMAIL PROTECTED].

Ngeunaan Beureum Giant

Beureum Giant nyaéta parusahaan software diwangun ku seniman Sarbini na technologists anu kolaborasi jeung nyieun parabot unik pikeun filmmakers, kang rai, seniman VFX, sarta désainer gerak. budaya parusahaan urang geus fokus kana nyungsi kasaimbangan antara karya jeung kahirupan - urang sebut wae "teh ganda garis handap" - filosofi ieu ngabantuan kami malire pajeulitna di ni'mat gedong parabot basajan nu ngahasilkeun hasil buta. Leuwih dékade ka tukang, produk urang (kawas Bullet Magic, Trapcode, Semesta sarta PluralEyes) geus jadi standar di pilem tur disiarkeun pos-produksi. Kalawan leuwih 200,000 pamaké, éta ampir teu mungkin pikeun lalajo 20 menit tina TV tanpa ningali software kami dipaké. Ti pangalaman urang salaku seniman sarta filmmakers kami aspire mun teu ukur nyadiakeun parabot pikeun artis, tapi ilham ogé. Nonton film urang, neuleuman ti leuwih 200 tutorials bébas, atawa coba software urang di www.redgiant.com.

Pencét Kontak

Nick Govoni

Grup Media Zazil

(E) [EMAIL PROTECTED]

(P) + 1 978.866.7354

###


AlertMe