imah » wartos » tim Make.TV up kalawan mixer nepi nyieun 'perangna royale' acara kaulinan live peuntas AS

tim Make.TV up kalawan mixer nepi nyieun 'perangna royale' acara kaulinan live peuntas AS


AlertMe

Seattle, WA - April 16, 2019 - Make.TV, dipaké ku inohong dina warta, esports, olahraga jeung hiburan pikeun nanganan video hirup di awan, geus ngagabung gaya kalayan layanan livestreaming interaktif Microsoft urang, mixer, mawa mixer matchups ka Microsoft Toko peuntas AS

Mixer diwangun dina 2017 na boasts leuwih 20 juta pamaké aktif bulanan. Mixer éta platform munggaran streaming kalawan latency sub detik, dubbed gancang ti streaming Lampu, dina Windows 10 PC, Xbox One, ios sarta Android. Mixer sarwa esports turnamén mingguan di milu Toko Microsoft, nu disiarkeun langsung di mixer.

The turnamén nu hiji hit badag, kalayan fans rutin ngagabung ku béntang NFL profil tinggi. Mixer ayeuna bakal ngagunakeun Make.TV'S Live Video Awan mawa pamaén competing na bakat jauh ngahiji jadi aliran tunggal pikeun kahiji kalina kantos. Make.TV'S Live Video Awan nyandak produser pasanggiri effortlessly kumpulkeun, milah jeung ngadistribusikaeun aliran live ti sababaraha sumber kana siaran mixer tunggal, sahingga fans lalajo acara bentang jeung pamaén langkung aub ti kantos sateuacan.

"Simkuring nuju bungah bisa gawé bareng mixer pikeun mantuan mawa pangalaman kaulinan anyar pikeun pamaén sarta fans sapuk. Tim produksi Microsoft urang bisa newak eusi tina sababaraha lokasi, curating na dikabaran ka fans dina acara groundbreaking. Bringing urang babarengan ti sababaraha lokasi ngarasakeun pangalaman dibagikeun mangrupa dasar pikeun masa depan siaran esports, sarta ieu bisa ayeuna dihontal dina hiji skala unprecedented, "ceuk Andreas Jacobi, CEO na ko-pangadeg di Make.TV.

Make.TV'S Live Video Awan muka jalur pikeun video bisa dibagikeun di antara eusi Birokrat, produser, programer na advertisers kalawan skala, speed na relevansi samemehna teu mungkin. Ieu matak ngamudahkeun pikeun acquire eusi gancang, nanganan produksi jauh jeung nganteurkeun eusi sakuliah siaran, online jeung jaringan média sosial.

###

kira-kira Make.TV

Make.TV (www.make.tv/) Nyaéta parusahaan software awan global sangkan eusi hirup jeung deukeut-hirup nepi ka bisa dijieun tur dibagikeun antara Birokrat, produser, programer na advertisers kalawan skala, speed na relevansi samemehna teu mungkin. Make.TV'S téhnologi Live Video Awan geus dipercaya ku pamingpin dina warta, cikur, hiburan jeung esports, kaasup ESL, Dreamhack, DAZN, RTLII, SRF, SWR, Al Jazeera, BR, MLBAM, Fox Olahraga Brasil, Néglasari Universal sarta Viacom.

Kanggo inpo nu salajengna, mangga ngahubungan:

Eugene Afanasy / Faye Ratliff

platform Communications

[EMAIL PROTECTED]

+ 44 207 486 4900


AlertMe