imah » wartos » Candak 1 nunjuk VP tina Penjualan Global

Candak 1 nunjuk VP tina Penjualan Global


AlertMe

CRANBROOK, KENT - Oktober 7, 2019 - Broadcast metadata sareng perusahaan transkrip, Candak 1, geus nyiptakeun wakil présidén peran penjualan global pikeun ngembangkeun basa klien internasionalna. Claire Brown parantos diangkat dina posisi anyar ieu kalayan pangaruh saharita, saatos damel di perusahaan ampir tilu taun salaku manajer komérsial.

Mindahkeun na nalika Candak 1 mimiti gulung kaluar anu nembe diluncurkeun Candak 1 Awan, platform anu aman-dirancang pikeun nyayogikeun aliran transkrip pidéo anu lancar ka pangkalan klien perusahaan di dunya, sareng miluannana Ékspansi AS kana Connecticut dina Oktober 2018.

Brown ngiringan Candak 1 dina Januari 2017 saatos peran saméméhna di BBC Digital, National Geographic Channel, Fox International Channels and Red Bee. Kusabab parantos diangkat janten manajer komérsial, perusahaan parantos ngalegaan jasa saluareun transkripsi ngalebetkeun déskripsi audio, katrangan sareng subtitles sareng suksés ngintunkeun jumlah transkrip anu sanés, scripts as-broadcast

sareng tarjamahan ka industri siaran dina sajarah perusahaan dina Oktober 2018. Salaku VP penjualan global Brown bakal ngokolakeun tim penjualan internasional, ngabédakeun waktos na antara tilu perusahaan basa di Amérika sareng kantor sirahna di Inggris. Anjeunna bakal lapor ka Candak CEO 1, Louise Tapia anu ngagaduhan, pikeun waktos ieu, ngajago bisnis Amérika perusahaan.

"Pangalaman industri Claire, acumen bisnis sareng komersial drive ngajantenkeun anjeunna anggota anu teu ternilai dina tim Take 1 sareng mangrupakeun sipat penting pikeun peran anyarna," saur CEO 1, Louise Tapia. "Kuring boga iman anu lengkep dina pangabisana pikeun mingpin tim penjualan internasional urang nalika urang terus dilegakeun jasa kami sareng ngajalajah pasar global anu anyar."

Ningali wawancara Claire kalayan IABM di IBC 2019 Ieuh.

Panggihan leuwih dina www.take1.tv

# # #

Ngeunaan Candak 1

Candak 1 ngajadikeun video diaksés ku muka konci kakawasaan kecap. Pausahaan spesialis dina transadasi metadata sareng nyayogikeun transkrip, jasa aksés, tarjamahan, sareng skrip pos-produksi ka perusahaan produksi, studio, padagang lokalisasi sareng jaringan di seluruh jagad. Candak 1 ngagaduhan warisan taun 20 dina industri siaran sareng reputasi kanggo nyayogikeun jasa anu gancang, dipercaya sareng akurasi anu unrivaled.


AlertMe

Tulisan panganyarna ku Candice Cowan (tempo sadaya)