imah » wartos » Oi na MediaKind dilegakeun partnership ngaktipkeun pangalaman hiburan immersive pikeun pamakéna Oi sakuliah Brazil

Oi na MediaKind dilegakeun partnership ngaktipkeun pangalaman hiburan immersive pikeun pamakéna Oi sakuliah Brazil


AlertMe

Oi na MediaKind dilegakeun partnership ngaktipkeun pangalaman hiburan immersive pikeun pamakéna Oi sakuliah Brazil

  • Oi na MediaKind ngembarkeun hiji perjangjian pikeun mawa pangalaman hiburan canggih pikeun pamakéna sakuliah Brazil
  • Lingkup proyék nyertakeun solusi MediaKind urang diwangun ku Mediaroom IPTV platform, Video Panyimpenan na Processing na Live Encoding ka Play Oi na dimaksudkeun Layanan Profesional.
  • The 4-fase, 15-bulan proyék bakal ngaktipkeun leuwih 500,000 pamakéna ngalaman jasa generasi saterusna

Dinten di NAB Tembongkeun 2019, MediaKind, média pamimpin téhnologi global, announces yén Oi Brazil geus dipilih tungtung-to-tungtung solusi pangalaman konsumen MediaKind pikeun nyadiakeun jasa hiburan multiscreen kontemporer ka konsumén sakuliah Brazil.

palaksanaan nu ngagabungkeun MediaKind urang Mediaroom TV Platform, Video Panyimpenan na Processing Platform, Live Encoding ka Play Oi (OTT) jeung dimaksudkeun Layanan Profesional.

Clayton Cruz, Senior Wawakil Présidén, Amérika Latin, MediaKind, nyebutkeun: "Urang téh bungah ngeunaan kasempetan pikeun mawa solusi pangalaman konsumen urang pikeun pamakéna Oi urang peuntas Brazil. partnership kami kalawan Oi bakal ngaktipkeun pamakéna ieu ngalaman hiburan kontemporer di sakuliah sababaraha layar dimimitian pas di 2019 ".

Luciano Rebouças Oliveira, Key Akun Manajer, Oi Brazil, nyebutkeun: "solusi MediaKind urang téh sawah dibuktikeun tur ngaktipkeun urang gancang nyebarkeun tur ngaktipkeun kurban entertainments anyar. proyék ieu conto sejen tina komitmen Oi urang ka konsumén Brasil ngaktipkeun a luhung, pangalaman differentiated keur maranehna. "

tungtung

Ngeunaan MediaKind di NAB Tembongkeun

At NAB Tembongkeun 2019, MediaKind (SU720) baris nembongkeun kumaha eta anu ngamungkinkeun para eusi boga, siaran sarta panyadia ladenan pikeun mekar, adaptasi jeung mindahkeun kana workflows anyar jeung dinamis jeung portopolio miboga solusi na jasa generasi salajengna. parusahaan bakal hadir dina MediaKind Semesta, leyuran sarta layanan portopolio kalayan industri breadth renowned na jero. Sagampil konsumen anu diposisikan pageuh di puseur alam semesta média dinten ieu, nu diideran ku pilihan, anu MediaKind Semesta responds di nanaon, anu ngamungkinkeun para eusi Pamilik & originators, siaran jeung mayar panyadia operator TV jasa mun epektip nganteurkeun, pangalaman immersive unik. Kanggo inpo nu salajengna mangga buka Ieuh.

ngeunaan MediaKind

Kami MediaKind, pamingpin global téhnologi média sarta jasa, ngadegkeun salaku joint venture antara Hiji Mitra Equity na Ericsson. misi kami geus jadi pilihan kahiji diantara propaider laden, operator, nu boga eusi na siaran pilari pikeun nganteurkeun pangalaman média immersive. Teken on warisan Industri longstanding kami, kami anu nyetir pangalaman hareup generasi média hirup jeung dina paménta, mobile na multiscreen pikeun sarerea, ka unggal madhab. Kami portopolio tungtung-to-ahir solusi média kaasup Emmy solusi komprési video-unggul pangajén pikeun kontribusi na langsung-to-konsumen distribution layanan vidéo; iklan jeung eusi personalization solusi; efisiensi tinggi awan DVR; na TV na video platform pangiriman.

Lamun bakal rada teu nampa komunikasi hareup ti Platform keur MediaKind, hayu urang terang ku ngaklik Ieuh.
Platform keur MediaKind, 83 Marylebone High Street lanté Kahiji, London, W1U 4QW Britania Ageung

AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!