imah » wartos » Ooyala Flex Media Platform Streamlines Video Produksi Workflows pikeun Produksi Company Picture (PPC THE)

Ooyala Flex Media Platform Streamlines Video Produksi Workflows pikeun Produksi Company Picture (PPC THE)


AlertMe

Anjog Post-Produksi House kabukti mun Ooyala Pikeun Greater workflow Efficiencies, Ngurangan Waktu keur Pasar

Ooyala geus dipilih pikeun kakuatan maju workflows video pikeun Produksi Company Picture (PPC THE), salah sahiji instansi produksi kreatif panglegana sarta panyadia ngarah kana studio sahiji jasa kreatif sarta pos-produksi. parusahaan ngahasilkeun leuwih eces 25,000 tina eusi sataun pikeun leuwih nagara 60 24 jam sapoé, 5 dinten saminggu sakuliah kantor 2.

THE PPC ieu ngagunakeun Ooyala Flex Media Platform, panggancangna eusi tumuwuh solusi ranté suplai di dunya, mun simplify rébuan workflows video sakuliah lokasi disebarkeun di sakuliah dunya. Ooyala urang Flex Media Platform bakal empower PPC THE pikeun mantuan klien na, nu ngawengku loba studio pilem anjog di dunya, mun ngadistribusikaeun eusi leuwih éfisién, meunang leuwih produk pikeun pasar beuki sabudeureun dunya di kirang waktos na sareng ROI gede.

"Beuki, studio anu dina bisnis global pikeun beurang tanggal sékrési eusi video na pilem. Ieu merlukeun workflow streamlined, "ceuk Jonathan Huberman, CEO, Ooyala. "THE PPC mangrupakeun pamimpin na innovator di layanan lokalisasi penting studio kudu ngaropea eusi pikeun sagala rupa pasar. The Ooyala Flex Media Platform teu ngan baris ngajalankeun efficiencies gede pikeun PPC jeung konsumén anak, eta oge bakal ngabantu aranjeunna skala ".

THE PPC diperlukeun hiji manajemen asset media (MAM) sistem kalawan kalenturan ka digawekeun ku sistem warisan na nu ogé bisa nyadiakeun hiji struktur jeung tingkat automation mun workflows THE PPC urang. The Ooyala Flex Media Platform nyadiakeun sistem tunggal ka Inok, lagu sarta nyimpen sakabéh aset média a klien urang. The workflow orchestration kakuatan platform maju nu automates loba nu paling prosés produksi kuli-intensif tur integrates rupa sistem na leyuran seamlessly. platform nu malah nyadiakeun kagunaan manajemén gudang otomatis - mastikeun hartosna pang éfisiénna tur aman ti nyimpen sarta retrieving aset keur workflows pos-produksi.

"Ka mantuan kami skala bisnis urang, urang diperlukeun hiji solusi leuwih-arching anu bisa ngahijikeun rupa workflows tim kami sarta ngabantu urang ngawula klien kami leuwih éféktif. Ooyala urang Flex Media Platform bakal nyieun operasi kami nyata leuwih efisien, maximizing sumberdaya urang jeung kuli sarta salajengna sangkan urang bakti malah leuwih perhatian ka penanganan luhur-kiyeu aset klien kami ', "ceuk Ben Nicholls, CEO, THE PPC. "Urang geus pisan impressed kalawan Ooyala anu geus dijieun kaayaan-of-nu-seni platform on nu bisa ngawangun tur dilegakeun portopolio kami tina jasa sarta klien."


AlertMe