imah » wartos » Ooyala Unveils Integrations na Workflows pikeun Google Awan Video AKAL, Avid Media komposer sarta Teravolt

Ooyala Unveils Integrations na Workflows pikeun Google Awan Video AKAL, Avid Media komposer sarta Teravolt


AlertMe

Panganyarna Platform Ooyala Flex Media Platform Daya Langkung Éfisién Distribusi Multi Platform

Ooyala, hiji pamimpin solusi ranté kontén, bakal nunjukkeun sababaraha integrasi anyar sareng fitur pikeun Ooyala Flex Media Platform di NAB 2019. Diantara ciri-ciri anu ditonjolkeun di stan Ooyala - #SV1000 - Ooyala Flex Media Platform ayeuna ngintegrasikeun sareng Google Kecerdasan Video Google Cloud, Produk Google Cloud's AI sareng Mesin Belajar, pikeun nganalisis video tepat sareng pengayaan metadata.

Ooyala Flex Media Platform mangrupikeun solusi manajemén pidéo anu kabuka sareng ngalegaan anu nyederhanakeun sareng ngarobihkeun sadaya ranté pasokan eusi, tina produksi kanggo kauntungan, sacara signifikan ngirangan biaya sareng pajeulitna bari ningkatkeun pendapatan. Hal ieu integral nganggo solusi warisan sareng parantos dianggo ku seueur organisasi utama dunya anu nawiskeun hiburan, warta sareng eusi olahraga, sapertos HBO, Turner jeung Arsenal Football Club.

Integrasi sareng fitur anyar di antarana:

  • Enhanced OoyalaMAM: Ieu raos sareng rumasa seger, dikembangkeun sareng umpan balik ti panyipta kontén olahraga, distributor sareng perusahaan kontén volume anu sanés sareng sanés, nyayogikeun pangalaman pangguna anu énggal, sareng kalebet pamariosan seni canggih sareng nyaring aset;
  • Aliran gambar sareng panel Adobe Premiere Pro: Pamaké ayeuna tiasa milarian eusi dina antarmuka pangguna Adobe Premiere Pro tanpa ninggalkeun lingkungan Adobe anu kreatif; pangguna ogé tiasa muka koléksi kontén ti OoyalaMAM dina jero Premiere kanggo édisi parobihan sareng panyebaran multi platform;
  • Aliran olahraga TeraVolt sacara suite hiburan hiburan Jupiter anyar: Cocog pikeun acara olahraga sareng acara live, Ooyala Flex Media Platform ayeuna tiasa ngetropkeun gancang aliran langsung sareng cipta anu henteu aya upaya pikeun konsér kalayan jasa TV-ditingkatkeun anu disayogikeun ku Hamburg, inovator-multiproduksi multiplier-based basis Jerman ieu;
  • karanjingan integrasi: Platform Media Ooyala Flex integrates sareng karanjinganalat panyuntingan, panyimpen sareng solusi manajemén asét produksi. Dina NAB 2019, Ooyala bakal nunjukkeun impor, ngolah sareng nyorong média sareng metadata ka karanjingan Pangarang Media ti Ooyala Flex Media Platform; pangguna ogé tiasa ngarobih aset dina OoyalaMAM pikeun ngédit sareng karanjingan.

"Platform Media Ooyala Flex aya di payun pikeun ngawangun révolusi ranté kontén. Éta konci pikeun méréskeun salah sahiji poin pangpentingna industri: kumaha carana kéngingkeun eusi ka pasar langkung gancang, ku biaya nu langkung handap, ”saur Jonathan Huberman, CEO, Ooyala. "Fitur anyar ieu mangrupikeun salah sahiji conto kumaha Ooyala neraskeun ngahémat sareng ningkatkeun cara kontén video anu diciptakeun, dikelola, diciptakeun, diciptakeun, diterbitkeun, sareng monetisasi."


AlertMe