imah » jobs » Siaran / Operasi Produksi sareng Insinyur Acara - Émbaran & Téhnologi Média

Job Opening: Broadcast/Production Operations and Event Engineer – Information & Media Technology


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Azusa Universitas Pasifik
location: Azusa CA US
Pangetahuan ngeunaan alat pidéo siaran sareng aliran sinyal anu pas. Peran Panyiaran Broadcast / Produksi Produksi ngadukung kabutuhan téknologi média sadaya ...

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)