imah » jobs » Operasi Broadcast / Produksi sareng Insinyur Acara - Émbaran & Téhnologi Media

Bubuka Proyék: Operasi Broadcast / Produksi sareng Insinyur Acara - Inpormasi & Téhnologi Media


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Azusa Universitas Pasifik
location: Azusa CA US
Pangetahuan ngeunaan alat pidéo siaran sareng aliran sinyal anu pas. Peran Panyiaran Broadcast / Produksi Produksi ngadukung kabutuhan téknologi média sadaya ...

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)