imah » jobs » booming Operator

Bubuka Proyék: Gludug Operator


AlertMe

booming Operator

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
waktu
10 / 19
Gaji / Rate
$150
Proyék disalabarkeun dina
pending persetujuan
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Milarian Sound Boom Op pikeun némbak wawancara.

Lokasi na Kalér Hollywood
Tanggal: Saptu 10/19/19
Waktos: 12: 30-5pm
Laju $ 150

Punten kirimkeun deui.

Hampura tapi lowongan ieu geus ayeuna geus kaeusi.

AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)