imah » jobs » booming Operator

Bubuka Proyék: Gludug Operator


AlertMe

booming Operator

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
waktu
10 / 19
Gaji / Rate
$150
Proyék disalabarkeun dina
pending persetujuan
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Neangan Sora Ngadegkeun Op pikeun moto wawancara.

Lokasi nyaéta Kalér Hollywood
Tanggal: Saptu 10 / 19 / 19
Waktos: 12: 30-5pm
Laju $ 150

Punten kirimkeun resume.

Hampura tapi lowongan ieu geus ayeuna geus kaeusi.

AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)