imah » jobs » FreeFly MoVi Pro Operator

Bubuka proyék: FreeFly MoVi Pro Operator


AlertMe

FreeFly MoVi Pro Operator

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
waktu
teu disadiakeun
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
05 / 27 / 20
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Néangan jalma anu nganggo MoVi Pro anu tiasa ngajalankeun pikeun pidéo musik anu bakal datang.

Kedah gaduh gear sareng tiasa nyetél URSA Mini Pro G2.

Larapkeun sareng inpormasi sareng ongkos anjeun! Tanggal TBD.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)