imah » wartos » Cooke Optik pikeun Témbongkeun Lénsa Anyar pikeun Waktos munggaran di Éropa

Cooke Optik pikeun Témbongkeun Lénsa Anyar pikeun Waktos munggaran di Éropa


AlertMe

Panas kameunangan di Cine Gear Expo di Paramount Studios di Hollywood pikeun Teknologi Téhnologi-Optik sareng Anamorphic / i Full Frame Plus, Cooke Géofisika sarta Séismologi ngajak sadaya Eropa sareng dunya sanés ningali naon anu dimaksud ku "The Cooke Look®" kusabab éta nunjukkeun - pertama kalina di Éropa - anu énggal S7 / i pinuh kotak tambihan Lensa perdana T2.0 21mm, 65mm sareng 180mm, kitu ogé anyar Anamorphic / i SF ("Special Flair") lensa zum. Cooke ogé ngumumkeun yén nagara éta parantos ngawitan pangiriman di sakuliah dunya Anamorphic / i kotakna Full Ditambah T2.3 40mm, 50mm, 75mm sareng 100mm. Ieu set awal tina lensa perdana Anamorphic / i Full Frame Plus bakal dihijikeun ku 32mm, 135mm sareng 180mm engké taun ieu.

Rentang lensa S7 / i Full Frame Plus dirancang tina taneuh nepi ka nutupan réaktor kaméra bioskop pigura munculna muncul nepi ka wewengkon sensor pinuh (Bunder gambar 46.31mm) tina Senjata RED 8K. Éta ogé pasangan anu idéal pikeun anu diaku Sony VENICE sistem kaméra gambar digital pigura lengkep sareng sistem kaméra format anu anyar ARRI Alexa LF. Katiluna kaméra pigura pinuh bakal diulas dina stan Cooke anu dipasang kalayan lensa pikeun ngamungkinkeun para cinematographers nguji format munculna ieu.

Pikeun anu henteu kenal sareng The Cooke Look, Cooke parantos curated galeri gerak online anu unik - #ShotOnCooke (shotoncooke.com) - nunjukkeun panggunaan lensa anu diakoni Cooke dibasajankeun sababaraha jinis produksi produksi ti sakumna dunya. #ShotOnCooke nyadiakeun wawasan visual kana ciri-ciri lensa Cooke sapertos dimensionality, roll-off sareng edge fall-off ku cara ngatur rupa-rupa conto anu fitur sareng ilustrasi unggal séri lénsa, kalayan rinci teknis ngeunaan unggal klip.

As #ShotOnCooke mangrupikeun situs anu curated, cinematographers anu diulem pikeun ngintunkeun karya anu aranjeunna karasaeun paling ngagambarkeun kualitas sinematografi sareng atribut lénsa anu aranjeunna pilih. Tim Cooke teras bakal milih conto anu paling pikaresepeun pikeun dilebetkeun dina website. Saha waé anu resep ngintunkeun eusi pikeun tinimbangan #ShotOnCooke ngirim email [EMAIL PROTECTED]

Salajengna, "lensa agnostik" saluran pendidikan TV Cooke Optik terus ngembangkeun sareng ningkatkeun eusi wawancara anu sangat diakui dina sinematografi sareng filmmaking. Wawancara anyar kalebet Geoff Boyle NSC FBKS, Seamus MacGarvey ACS BSC, Peter Suschitzky ASC, Bradford Young ASC, Vittorio Storao ASC AIC, Barry Ackroyd BSC, Ben Davis BSC, Matthew Libatique ASC, Rachel Morrison ASC, Greig Fraser ASC ACS, James Laxton , Billy Williams OBE BSC, Dan Laustsen ASC DFF sareng seueur deui. Ningali sareng ngalanggan di YouTube atanapi liwat www.cookeoptics.tv

Tungtungna, lénsa utama Panchro / i Klasik, anu nawiskeun tampilan vintage sareng perumahan modéren, kitu ogé unggulan S4 / i rentang lensa perdana, Anamorphic / i sareng Anamorphic / i SF ("Special Flair") lénsa, sareng miniS4 / i kisaran ogé bakal sayogi pikeun tempoan dina Cooke (12.D10) di IBC.

# # #


AlertMe