imah » wartos » Jeruk Perancis Deploys Multiscreen Platform nyambung Jeung Viaccess-Orca urang perjalanan Solusi

Jeruk Perancis Deploys Multiscreen Platform nyambung Jeung Viaccess-Orca urang perjalanan Solusi


AlertMe

TV madhab Solusi Viaccess-Orca urang, digabungkeun jeung Capgemini Panyiaran, Aktipkeun Oranyeu jeung Nyadiakeun a Garapan Multiscreen hasil ngahijikeun Tatar mun 23 sajuta palanggan Perancis

Paris - Feb. 27, 2015 - Viaccess-Orca, pamingpin global dina panangtayungan sarta enhancement tina jasa eusi, dinten ngumumkeun yén Oranyeu, hiji operator telekomunikasi ngarah, geus dibuka hiji layanan multiscreen OTT di Perancis ngagunakeun parusahaan perjalanan - TV madhab solusi , kalawan integrasi sistem na jasa rojongan teknis disadiakeun ku Capgemini. Di haté leyuran perjalanan Viaccess-Orca urang teh RiGHTv dihijikeun platform pangiriman jasa. Ku cara méré Oranyeu Perancis kalawan leyuran kacida fleksibel, customizable, sarta scalable ogé platform layanan nu nawarkeun integrasi gampang jeung sagala rupa sistem pihak-katilu, RiGHTv nyandak panyadia ladénan pikeun nganteurkeun rupa-rupa layanan eusi, kaasup tivi hirup, video -on-demand, sarta nyekel-up TV, keur 23 sajuta palanggan on wae layar OTT, bari nurunkeun expenses operasi na.

"Lamun anjeun kaayaan jutaan palanggan, sababaraha jenis alat, sarta rupa-rupa parabot dina ekosistem kacida rumit, kesederhanaan sarta kalenturan anu duanana penting," ceuk Emmanuel Bidet, Wapres senior ti DTRS, Oranyeu. "Viaccess-Orca urang solusi perjalanan, kalawan RiGHTv salaku inti na, nyirorot streamlines OTT pangiriman multiscreen ku facilitating transisi tina dua peron jasa warisan béda ka platform hasil ngahijikeun Tatar tunggal."

Kalawan RiGHTv, Oranyeu bisa ngatur eusi, pamaké, sarta jasa pikeun sakabéh alat (smartphone, tablet, PCS, sarta konsol game) ti platform tunggal, ngaleungitkeun pajeulitna ilaharna aub kalawan OTT pangiriman multiscreen. Ku pangiriman jasa nyampur, platform Viaccess-Orca nyandak Oranyeu jeung ngarojong langkung jenis alat, ngurangan biaya, ningkatkeun efficiencies operasional, sarta gancang dilegakeun kurban jasa anak, sakumaha nunjukkeun dina studi kasus anyar ayeuna sadia online. tés metrology intensif pastikeun yén RiGHTv sanggup ngarojong Oranyeu urang lalulintas ayeuna jeung engke, nu penting tempo yén konsumsi video dina alat mobile diperkirakeun tumuwuh nyata.

"Jeung datangna pamaén OTT, sadaya operator anu nyanghareupan tantangan sarua dina watesan rationalizing platform maranéhanana sarta ngaronjatkeun pangalaman pamaké on sababaraha alat," ceuk Arnaud Demesse, telekomunikasi sarta média diréktur di Capgemini. "Viaccess-Orca geus ngembangkeun solusi pangalusna papanggih kaperluan ieu. partnership kami kalawan Viaccess-Orca ngamungkinkeun urang pikeun ngaoptimalkeun OTT pangiriman multiscreen pikeun operator di sakuliah dunya. "

Salah sahiji syarat konci Oranyeu Perancis urang keur platform pangiriman anyar éta integrasi gampang jeung komponén pihak-katilu. The OTT jasa multiscreen ieu Powered by leuwih 20 komponén pihak-katilu, kaasup iklan, préparasi eusi, jeung auténtikasi. RiGHTv ngarojong tur integrates kalawan rupa-rupa parabot ti pihak katilu, kayaning server video, encoders, aksés kondisional, sarta Sistem DRM, ngajarkeun proses deployment.

Sajaba ti éta, RiGHTv nawarkeun hiji set fitur euyeub tur jembar fleksibel, kaasup hiji software alat ngembangkeun canggih nu nyandak Oranyeu jeung gancang ngamekarkeun, nerapkeun, sarta ngawanohkeun jasa anyar. Ngaliwatan set komprehensif platform ngeunaan API tur interfaces éksternal nyolok-di dumasar, Oranyeu geus ngaronjat kalenturan jeung kontrol ngaliwatan desain, deployment, sarta operasi jasa multiscreen na, mastikeun kualitas punjul tina pangalaman pikeun palanggan. Dina mangsa nu bakal datang, Oranyeu ngarencanakeun rék dilegakeun pamakéan RiGHTv mun ngalegaan kurban TV nyekel-up on PCS.

"Oranyeu Perancis mangrupakeun customer longtime of Viaccess-Orca sarta boga pangalaman munggaran-leungeun tina tabungan ongkos na efficiencies nu bisa miboga kalayan larutan perjalanan urang jeung RiGHTv dihijikeun platform jasa," ceuk François Moreau de Saint Martin, CEO di Viaccess- Orca. "Simkuring delighted mun kolaborasi kalayan Oranyeu Perancis deui pemersatu pangalaman pamaké sakuliah sadaya jaringan distribusi. Salaku jasa OTT nuluykeun mangtaun perhatian pamakéna, gaduh platform pangiriman jasa converged bakal nguntungkeun pikeun Oranyeu ".

Wawasan: Pikeun meunangkeun inpo nu langkung seueur ngeunaan deployments Oranyeu Powered by VO, studi kasus ayeuna aya di www.viaccess-orca.com/3dissue/orangecasestudy/index.html. studi kasus kieu showcases kumaha Viaccess-Orca geus ngarojong Oranyeu di sagala rupa proyék sakuliah dunya.

# # #

ngeunaan Oranyeu
Jeruk nyaéta salah sahiji operator telekomunikasi ngarah di dunya kalawan jualan 39 milyar euro dina karyawan 2014 na 156,000 sakuliah dunya saperti di Dec. 31, 2014, kaasup karyawan 99 400 di Perancis. Hadir di nagara 29, anu Grup ngabogaan basa customer jumlahna 244 juta nasabah di sakuliah dunya saperti di Dec. 31, 2014, kaasup 185 juta nasabah mobile na 16 juta nasabah broadband dibereskeun. Jeruk ogé panyadia anjog IT global jeung jasa telekomunikasi pikeun pausahaan multinasional, handapeun brand jeruk Layanan Usaha.

Jeruk kadaptar dina NYSE Euronext Paris (simbol ORA) jeung di Bursa Saham New York (simbol ORAN).

Kanggo inpo nu leuwih lengkep di internet and on mobile anjeun: www.orange.com, www.orange-business.com, www.livetv.orange.com atanapi nuturkeun kami on Twitter: @orangegrouppr.

Jeruk jeung sagala produk atawa jasa lianna ngaran jeruk kaasup bahan ieu mangrupakeun mérek tina jeruk atanapi jeruk Brand Layanan Limited.

Ngeunaan Viaccess-Orca
Salaku panyadia global ngarah panyalindungan eusi, pangiriman, sarta solusi kapanggihna, Viaccess-Orca ieu shaping pangalaman eusi pamungkas. Ngaliwatan rentang terpadu na produk-savvy bisnis jeung solusi, Viaccess-Orca mantuan panyadia ladenan di kabel, DTT, satelit, IPTV, Sarta industri OTT mangtaun tepi kalapa di ngembang pesat lingkungan multiscreen dinten ieu. Ku sangkan panyadia ladenan pikeun aman nganteurkeun hiji pangalaman pamaké ngalakonan kana alat naon baé, Viaccess-Orca ieu reinventing bentang hiburan. Viaccess-Orca mangrupa bagian ti Oranyeu Grup. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.viaccess-orca.com atanapi turutan parusahaan on Twitter @ViaccessOrca jeung LinkedIn www.linkedin.com/company/viaccess-orca.


AlertMe