imah » wartos » OS Studios Ngabantu Nyiptakeun Sarjana Virtual di Minecraft pikeun UC Berkeley nganggo Desain Blackmagic

OS Studios Ngabantu Nyiptakeun Sarjana Virtual di Minecraft pikeun UC Berkeley nganggo Desain Blackmagic


AlertMe

Fremont, CA - 31 Juli 2020 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén OS Studios nganggo peralatanna pikeun ngabantosan ngahasilkeun kalulusan virtual sareng festival musik dua dinten pikeun Universitas California, Berkley (UC Berkeley) kelas 2020 di Blockeley University. Universitas Blockeley mangrupikeun réplika rinci kampus UC Berkeley di Minecraft, platform vidéo anu populér, diwangun sareng dikelola sadayana ku mahasiswa universitas.

Dumasar di New York City tapi beroperasi di dunya, OS Studios nyayogikeun jasa kreatif, produksi sareng konsultasi pikeun kontén sareng produksi langsung kalayan fokus kana olahraga sareng dunya kaulinan sareng esports anu ngembang.

"Tim mahasiswa Blockeley ngawangun kampus sareng festival musik anu luar biasa ieu di Minecraft sareng nyungkeun kami damel sareng aranjeunna dina ngahasilkeun kalulusan bohong sareng pagelaran musikal," jelas John Higgins, pangadeg co OS Studios sareng produser kreatif. "Di buruan nyalira, anjeun henteu tiasa nguping pidato kalulusan atanapi musik dina festival, janten sadayana audio sareng pidéo streaming langsung ti OS Studios."

Kalulusan sareng festival musik nyéépkeun dua lima jam siaran salami dua dinten sareng ngandelkeun Blackmagic DesainPresenter Wéb, monitor Video / perékam Video 4K, perékam HyperDeck Studio Mini, router Smart Videohub 40 × 40, sareng seueur konverter.

Presenter Wéb Blackmagic ngirimkeun feed program kana dua komputer anu béda, anu nyayogikeun eupan multiview jauh ka produser, ogé kaluaran program pamungkas pikeun sababaraha platform video kalebet Twitch. Dipaké dina produksi sadayana OS Studios, Video assist 4Ks dianggo salaku perékam cadangan sareng salaku cek tingkat fokus pikeun wéb host jauh. The HyperDeck Studio Minis nyatakeun musik sareng pidato, ogé bagéan anu dirékam, sapertos set DJ sareng desain pidéo, kanggo maén engké. Éta ogé ngarékam sadaya sudut kaméra virtual anu béda sareng potongan garis. Router Smart Videohub 40 x 40 digunakeun pikeun insinyur jarak jauh dina setting lulugu dimana sadaya sudut kaméra anu béda tina gim, ogé host jarak jauh sareng kipas anu maénkeun éta gim, dialihkeun.

"Kalayan murid anu teu tiasa hadir dina kalulusan jasmani taun ayeuna, kami gumbira ngabantosan aranjeunna pikeun nyiptakeun pangalaman virtual ku ngamangpaatkeun kampus Blockeley anu parantos dikembangkeun," saur Higgins. "Bagian tina alesan OS Studios unik nyaéta kami nerapkeun ideu yén kami sistem operasi anjeun, sareng kami ngawangun alur kerja khusus gumantung kana proyek."

Kalayan proyek kaasup kanal NBA's Twitch, draf NBA 2K League, aliran amal Bud Light Seltzer Royale sareng seueur deui, OS Studios nawiskeun langsung sareng produksi acara, siaran, strategi kontén, turnamén esports sareng produksi liga, sareng manajemén saluran Twitch sareng operasi.

Pikeun ngalaksanakeun ieu, OS Studios ngagunakeun sababaraha rupa Blackmagic Desain pamisah gear antara studio siaran utama sareng ruangan kontrol di markas New York City, sareng alur kerja khusus proyék, anu sering ngabutuhkeun tim ngawangun ruangan kontrol jauh.

"Blackmagic Desain'S URSA Mini Pro 4.6K G2s, Micro Studio Camera 4Ks, HyperDeck Studio Minis sareng Mini Konverter dianggo sasarengan sareng ruang kontrol utami, anu ngagambarkeun 50 persén padamelan urang, "jelas Higgins. "Sésana sadayana dumasar kana proyék, anu kami nganggo ATEM Constellation 8K salaku pangalih utama, sareng ATEM 4 M / E sareng 2 M / E Broadcast Studio 4Ks sareng ATEM 1 M / E Advanced Panel pikeun pucuk anu langkung alit atanapi salaku Unit B dina produksi live multi lokasi anu ageung. "

Salaku conto, OS Studios nembe ngandelkeun ATEM Constellation 8K pikeun proyék jauh pikeun Majalah SLAM. "SLAM mangrupikeun acara genep vs. genep Call of Duty dimana sadayana jalma jauh. Urang kedah ngalakukeun seueur motong pisan gancang antara gambar dina gambar, sareng ATEM Constellation 8K mangrupikeun pilihan anu pas pikeun ngatur seueur panyiapan M / E, ogé pikeun ngendalikeun audio, grafik sareng garis cut sareng anggota awak tunggal, ”Saur Higgins.

Saatos ngalih pisan jauh, produser produksi langsung OS Studios 'gaduh kamar kontrol dasar anu dipasang di imahna kumplit sareng Micro Studio Camera 4Ks, ATEM 4 M / E Broadcast Studio 4Ks, ATEM 1 M / E Advanced Panels sareng HyperDeck Studio Minis, damel sareng eusi diunggah tina streamers. Tim produksi pos na ogé nganggo HyperDeck Studio Minis pikeun ngarékam sareng nyerep eusi kaulinan.

"Kami parantos pisan sibuk na sanaos ngalih ka tempat-tempat kerja jauh, saprak patandingan alam sacara alami mangrupikeun latihan jauh. Kusabab akhir bulan Maret, kami parantos nyiptakeun 524 jam tina eusi kalayan program pamréntahan 5.15 juta menit, ”péngkolan Higgins. "Kami parantos tiasa soca adaptasi sareng anu énggal, kusabab kami ngagaduhan prasarana anu parantos dirobih, sasarengan gear solid sareng fleksibel ti Blackmagic Desain. "

Pencét Fotografi

Poto produk Blackmagic Web Presenter, Video assist 4K, HyperDeck Studio Mini, Smart Videohub 40 × 40, URSA Mini Pro 4.6K G2, Micro Studio Camera 4K, ATEM Constellation 8K, ATEM 4 M / E Broadcast Studio 4K, ATEM 2 M / E Broadcast Studio 4K, ATEM 1 M / E Advanced Panel, ogé sadayana anu sanés Blackmagic Desain produk, nu disadiakeun di www.blackmagicdesign.com/media/images.

Ngeunaan Desain Blackmagic

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic DesainKartu tangkap DeckLink ngaluncurkeun révolusi dina kualitas sareng kabisa dina produksi pos, sedengkeun produk Emmy ™ anu unggul produk koréksi warna DaVinci parantos nguasai industri televisi sareng pilem ti mimiti 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain ngagaduhan kantor di Amérika Serikat, Inggris, Jepang, Singapura sareng Australia. Kanggo inpormasi lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe