imah » diulas » Osprey Video Mibanda promo bedah Sadia Ayeuna thru Séptémber 28th!

Osprey Video Mibanda promo bedah Sadia Ayeuna thru Séptémber 28th!


AlertMe

Osprey Video boga sababaraha endah promo bedah kiwari thru Séptémber 28th. Naha anjeun nu pamaké tungtung atawa sistem integrator, ditambah panganyarna tina rackmount sarta médan monitor bakal ningkatkeun tungtung wae nepi ka ahir solusi pikeun sagala workflow unik. Checkout nu kurban handap!

nu Osprey RM12G-1 12G-SDI mangrupakeun monitor 4K featuring a 3840 leres × resolusi pituin 2160. Ieu fungsi minangka monitor sawah dipasang di jero hiji hal mawa sturdy atanapi sakali dipiceun sakumaha 19 "Rackmount Monitor. The 4 SDI inputs anu comprised dua sambungan 12G dipeunteun tambah tambahan dua dipeunteun dina 3G. Ieu ngarojong link tunggal 12G SDI Video ogé Dual 6G na quad 3G 4K60 Video. Dina quad mode Dua Sampel Interleaved ogé Divisi Square ieu dirojong. Kabéh inputs SDI Fitur a Loopout. Sajaba inputs SDI RM12G-1 ogé ngarojong opat HDMI inputs, salah HDMI2.0 dipeunteun dina 4k60 tambah tilu HDMI1.4 dipeunteun dina 4K30. A kaluaran headphone ogé hiji spiker terpadu nyadiakeun kamampuhan ngawaskeun Audio. MSPR- $ 2490 Now- $ 2241.00

nu Osprey RM3G-2 ieu hiji Dual Rackmount Monitor ngarojong SDI, HDMI sarta Analog Video Inputs ogé TALLY. Loopouts anu disadiakeun pikeun sakabéh inputs. Pakait video (sadayana di Full Ukuran BNC na HDMI) Featuring 2x 3G-SDI kalawan Loopouts / 2x HDMI1.3 kalawan Loopouts / 2x komposit jeung Loopouts / Cibalong 2x kalawan Loopouts. Kadali Panel hareup kudu Pamilihan Video Input, pangaluyuan Témbongkeun, Tally lampu indikator, Aspék Rasio, Signal Loss bar Warna, Setélan System. Ngawengku hiji jaminan sataun 2. MSRP- $ 690.00 Now- $ 552.00

nu Osprey MVS-8 mangrupa 8 Channel Rackmount Monitor ngarojong 3G-SDI. Ogé pitur bar Audio jeung Code Time Témbongkeun. Pakait video (sadayana Full Ukuran BNC) featuring 8x 3G-SDI kalawan Loopouts. Standar Video SDI (Level A) nu 525i59.94 NTSC, 625i50 PAL / 720p50,59.94,60 / 1080p23.98,24,25,29.97,30,50,59.94,60 / 1080psf 23.98,24 / 1080i50,59.94,60. Dip switch ngadalikeun dina tonggong unit. Tampilan pitur 8x 2 "TFT LCD / Resolusi 640 × 240 (ngarojong nepi ka 1920 × 1080) / Aspék Rasio 4: 3 / jelas 300: 1 / Nempo Angle 80. MSRP- $ 1490 Now- $ 1341.00

nu Osprey RM3G-4K 3G-SDI ngarojong MultiView jeung modus PIP featuring a leres 3840 × resolusi pituin 2160. Ieu fungsi minangka monitor sawah dipasang di jero hiji hal mawa sturdy atanapi sakali dipiceun sakumaha 19 "Rackmount Monitor. Ieu ngarojong 3G SDI, HDMI2.0, DVI ogé inputs VGA Video. opat HDMI inputs anu comprised hiji HDMI2.0 input dipeunteun dina 4K60 tambah tilu HDMI1.4 dipeunteun dina 4K30. Salaku hiji fitur tambahan deui ogé ngarojong Input Audio henteu saimbang. A kaluaran headphone ogé hiji spiker terpadu nyadiakeun kamampuhan ngawaskeun Audio. pilihan MultiView kaasup Rojongan pikeun Dual / quad Témbongkeun na PIP Mode. Kabéh inputs bisa dipaké pikeun sagala rupa Layout Pilihan béda mimitian ti Sisi-demi-Sisi Dual Témbongkeun, PIP nepi ka quad Témbongkeun. kadali Panel hareup kaasup Pamilihan Video Input, Témbongkeun pangaluyuan, lampu indikator Tally, Center na Kasalametan spidol, Aspék Rasio, Setélan System, H / V tunda, Mariksa Lapang, Underscan, Signal bar Loss Warna, ngadeukeutkeun, Gambar flip, PIP, Multi Témbongkeun . MSRP- $ 1090.00 Now- $ 981.00

Tempo garis pinuh ku Osprey Video monitor dina www.ospreyvideo.com/index.php . Dina Produk Tab. Ogé pastikeun pikeun pindah ka Osprey Nangtung 7.D19 di IBC2018, rai Amsterdam. Pameran ti Séptémber 14th-18th!

kira-kira Osprey Video:

Osprey Video'S premium téhnologi video-newak geus lila disetir pangiriman video misi-kritis dina industri mimitian ti siaran, TV internét, sarta panjagaan, mun perusahaan, pamaréntah, sareng aerospace. Ayeuna téknologi dina newak kartu andalannya sarta drivers anu yayasan pikeun anak garis tungtung-to-tungtung hirup-streaming sarta encoding produk, nu ngawenangkeun konsumén pikeun nyugemakeun ekspektasi beuki luhur pikeun video online dina sadaya lingkungan, kaasup leuwih tradisional A / V lingkungan kayaning atikan, komunikasi perusahaan, jeung imah ibadah. Pausahaan ieu terus ngembangna portopolio produk na papanggih paménta customer pikeun-kualitas luhur, parabot dipercaya di kantos-ngembang aplikasi vidéo - tina video leuwih IP kana Captioning katutup, Mobile streaming mun 4K newak jeung sebaran ... na saluareun. Inpo leuwih mangrupa sadia dina www.ospreyvideo.com.


AlertMe
Bridgid Harchick
Bridgid Harchick

tulisan panganyarna ku Bridgid Harchick (tempo sadaya)

  • #NABSHOWNY: Broadfield Announces Partnership Sebaran jeung RED Bioskop - Oktober 17, 2018
  • #NABSHOWNY Ulah Cik nu ICG Panel presentasi: Kumaha Unscripted Televisi keur Reinventing Multi-Cam! - Oktober 15, 2018
  • #IBC2018 Ulah Cik The Tembongkeun! - Agustus 28, 2018
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!