imah » wartos » Otograpi delivers FREESPEAK II nirkabel COMMS solusi Pikeun ED SHEERAN 'ditilik' wisata

Otograpi delivers FREESPEAK II nirkabel COMMS solusi Pikeun ED SHEERAN 'ditilik' wisata


AlertMe

Jelas-com® dinten ngumumkeun yén-unggul pangajén FreeSpeak II solusi telepon di antara kamar jeung kamar nirkabel digital na geus ngarojong Ed Sheeran urang mammoth ÷ (ditilik) wisata global pikeun nyieun jaringan comms dipercaya. Sistem ieu dieusian sarta dipasang ku otograpi Penjualan & pamasangan basis London, sarta disadiakeun ku Tyrell, Jelas-com'S otorisasi distributor Inggris.

Otograpi urang Ben Tredwell, nu geus geus disadiakeun parabot audio sejenna ka UK parusahaan produksi Mayor Tom pikeun wisata ka, narima hiji pamundut pikeun mantuan kalawan pamutahiran dina éta-jalan ka sistem comms na. Tredwell disusun demo teh Jelas-com FreeSpeak Sistim II di Manchester konsér Sheeran urang, sarta salajengna dikirimkeun sarta ditulungan ku setelan tina konfigurasi ahir dina acara Newcastle, ngan dua minggu engké.

Paket final - kabeh ngajalankeun dina pita prekuensi 1.9GHz DECT - ngawengku dalapan FreeSpeak II beltpacks, salah Base II base station, opat Active transceiver Antennae tambah sauntuyan asesoris kaasup accu, chargers na headset.

Dave Bodas, Ed Sheeran urang RF Tech, ngomong, "Keur bisa boga 'real demo dunya' ti otograpi ieu penting pisan pikeun urang lamun ningali Jelas-com Sistim bakal cocog pikeun awak touring kami sarta kami aya metoda diusahakeun-na-dites of koordinasi produksi Ed urang. Urang kedah gaduh komunikasi departmental jelas ogé koordinasi global sangkan bisa ngokolakeun parobahan-menit panungtungan nu bisa lumangsung kalawan acara urang.

"Gaduhan Ben dina situs pikeun dua poé éta penting pikeun deployment gancang sistim éta. Anjeunna mantuan kami ngahijikeun susunan comms kalawan jaringan kami aya na disadiakeun nasihat unggulan dina netepkeun up di sababaraha tempat. Saatos perkenalan dua poé kami urutan ieu disimpen, sarta dina saminggu parabot anyar urang ieu dikirimkeun sarta dipasang ku Ben pribadi ".

Tredwell commented, "Sistim FreeSpeak II nyadiakeun hasil malah leuwih hade tinimbang asalna diantisipasi - teu ngan henteu eta masihan eta kalenturan maranéhna kudu, tapi fitur group ngamungkinkeun aranjeunna boga rupa tim diajak ngobrol unggal sejen, bari pamaké séjén nu bisa mibanda sababaraha paguneman pribadi sakaligus. "

Nicki Fisher, Penjualan Diréktur EMEA, Jelas-com, Ngomong, "Pananjung parabot katuhu pikeun nyocogkeun tur global tiasa nangtang, utamana nalika wisata nu geus di kamajuan. Hatur nuhun kana kaahlian otograpi urang jeung fleksibilitas sahiji sistem FreeSpeak II, prosés ieu salaku saum sareng effortless sabisa keur tim produksi. "

###


AlertMe
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!