Unak Artikel

wartos

Intinor nampilkeun rentang tautan langsung di NAB Show New York 2019

Booth N447, 16-17 Oktober, NAB Show New York 2019, Jacob Javits Center: Intinor, pamekar ngarah Swedia pikeun produk sareng solusi pikeun video kualitas luhur liwat internét, bakal Fitur rentang tautan langsung di NAB Show New York 2019 di Jacob Javits Puseur ti 16-17 Oktober. Babagi Booth N447 sareng mitra distribusi Amérika Kalér, JB&A, Tautan langsung Intinor tiasa ngirimkeun aliran video ka sababaraha panarima, kalebet milik Intinor. Hal ieu khusus dirancang pikeun dianggo ku kabel TV; kamar kontrol master; server streaming pikeun web Wéb; PCs ngajalankeun VLC; sareng panarima ti produsén sanés. CEO Intinor Roland Axelsson ngadawuh, "Kami ...

Maca deui "
Hardware manusa persona

Téknologi manusa digital ngagaduhan pembaruan: Cubic Motion's Persona ayeuna langkung 70% langkung alit

Cubic Motion parantos ngumumkeun pembaruan hardware utama pikeun Persona - téknologi tukangeun manusa digital-kasatiaan tinggi munggaran di dunya dina video game, film, média siaran, sareng téknologi immersive. Dipikenal pikeun mawa karakter hirup sapertos Siren, Meet Mike sareng paling énggal Akali, Persona terus-terusan ngarebut sareng narjamahkeun pagelaran aktor kana pasangan anu ngahasilkeun komputer. Hal ieu ngamungkinkeun animasi saharita dina mesin real-time sapertos Epic's Unreal 4. Téknologi inti Persona ogé mendorong animasi raray pikeun karakter game iconic anu katingal dina Marvel's Spiderman, God of War, Anthem sareng judul AAA anu sanés. Steve Caulkin, CTO di Cubic Motion, koméntar: "Persona ...

Maca deui "
Magewell Eco Capture

Magewell Bawa Model Nangkep Eco Anyar sareng Debut Amérika Kalér ka 2019 NAB Show New York

Perusahaan bakal nunjukkeun tawaran anyar dina sadaya kelompok produk utami - néwak, konvérsi sareng streaming Oktober 10, 2019 - Nanjing, China: Neruskeun wisata dunya angin ribut saatos paméran anu suksés-suksés di China, Australia sareng Éropa dina tilu bulan katukang, Magewell nyaéta angkat ka Big Apple minggu hareup sareng sabak lengkep sareng solusi anu nembé diwanohkeun. Demonstrasi di stan N354 di NAB Show New York (Oktober 16 sareng 17) bakal ngalebetkeun dua produk anu ngadamel debut Amérika Kalér, babarengan sareng modél modél énggal anu teu-umum diumumkeun dina kulawarga Eco Capture kulawarga ultra-kompak, kakuatan-efisien, M. 2 kartu newak. Parantos ...

Maca deui "

Konstitusi Derbyshire Inggris milih LiveU pikeun Nangkep Video Langsung sareng Tim Drone na

Gawé sareng pasangan UK LiveU Garland Partners, Derbyshire Constabulary parantos nyebarkeun téknologi beungkeutan sélulér LiveU supados tiasa ningkatkeun panggunaan video langsung pikeun inpormasi sareng pangumpulan bukti ogé panjagaan. Derbyshire Constabulary, salah sahiji kakuatan 45 di Inggris, parantos ngalatih pejabat 28 salaku pilot drone sareng ngerjakeun drona 16. Taun ka tukang, aranjeunna mimiti ngagunakeun feed video langsung pikeun moto gambar tina kajadian sareng mendakan ieu langsung mangpaat. Nanging, kusabab kompleksna aranjeunna kedah ngalir - ngagunakeun kombinasi laptop, dongle, 4G sareng Skype - dina ...

Maca deui "

Sony Ngaleupaskeun Next Generasi UWP-D Popular Mikropon Series Wireless Mikaresep NFC SYNC

Mimiti diumumkeun di NAB 2019, nomer énggal UWP-D siri mikropon nirkabel Sony parantos ngamimitian pengiriman. Mikrofon nirkabel UWP-D21 ayeuna sayogi, kalayan UWP-D22 sareng UWP-D26 dikirimkeun dina bulan Désémber. Salian kualitas audio punjul, sistem nirkabel séri UWP-D nawiskeun dukungan pikeun Multi-Interface Shoe ™ (sapatu MI) sareng Panganteur Digital Digital anyar. Seri UWP-D ngamungkinkeun antarmuka audio digital langsung sareng ngirim kualitas sora anu saé kalayan suara anu rendah kalayan ngalangkungan prosés D / A sareng A / D digabungkeun sareng adaptor sapatu SMAD-P5 MI anyar sareng camcorder kompatibel kaasup Sony PXW-Z280 sareng PXW -Z190 XDCAM, nganggo versi firmware ...

Maca deui "

NAB NY 2019: TVU Jaringan 'TVT-based TVU Talkshow sareng AI-TVU MediaMind Terbuka Terbuka pikeun Langkung Video Streamline sareng Éféktif

VIEW MOUNTAIN, CALIFORNIA - OKTOBER 4, 2019 - Dina NAB taun ieu (National Association of Broadcasters) Pintonan NY, TVU Jaringan, pamimpin pasar sareng téknologi dina solusi pidéo live dumasar-IP, bakal ngenalkeun anyar TVU Talkshow, anu pangheulana. solusi sadaya-dina-hiji produksi acara langsung anu ngamungkinkeun partisipasi pamiarsa langsung ngalangkungan video. Jaringan TVU bakal nunjukkeun TVU Talkshow bareng kana solusi aliran arus gawana terpadu, otomatis, carita sentral, TVU MediaMind. Pausahaan ogé bakal nawiskeun pakét solusi solusi anu lumayan dirancang khusus pikeun freelancer; pakét berpotensi ngabuka panto TVU's 3,000 + base customer global. Hadirin NAB NY bakal ...

Maca deui "

NAB Show New York: Pikeun-Nyorot Terjadi dina Produksi Live

Cypress, CA, Oktober 8, 2019 - FOR-A bakal nunjukkeun fokusna dina integrasi produk komprehensif sareng pertunjukan tina prosesor sinyal, encoder / dekoder, switcher produksi video, server video, sareng sistem grafik di stan perusahaan di NAB Témbongkeun New York. FOR-A® bakal nunjukkeun dina Booth N530 nalika acara anu diayakeun ti Oktober 16-17 di Pusat Javits di New York City. Barisan saluran booth NAB New York kaasup prosésor sinyal multi-tujuan FA-9600, enkoder / encoder IP-HE950, HVS-490 HANABI, péstél Sistem Grup Envivo Studio produksi Envivo sareng Envivo Replay olahraga sareng solusi ulangan acara acara. Eusi KelasX ...

Maca deui "

Hal anu Béda Pikeun Sakwéntitas Obrolan (sareng Fakta yén "Ieu Sakuduna janten Fun") di NAB New York

Pendiri lembaga iklan New York bakal ngawakilan wawakil Charter Komunikasi sareng Hewlett Packard Enterprise dina paguneman ngeunaan baka agénsi anyar anu nuju ngarobah pamasaran. KOTA YORK KOTA — Sisi anu Kepala Damel Kreatif Tommy Henvey sareng Ngatur Rakan Patti McConnell bakal nyandak bagian dina diskusi panel khusus anu ngajalajah pendekatan anyar ka arah nyiptakeun pariwara dumasar kana kesederhanaan sareng amanah di NAB Show New York. Henvey sareng McConnell bakal diiluan ku Diréktur Senior Charter Communications Marketing sareng Strategi Kreatif Claire Avery sareng Kepala Brand Hewlett Packard Enterprise Marissa Freeman dina sési anu judulna "Éta ...

Maca deui "

CCTV Bumi di Balap Parahu Naga sareng Lectrosonics Digital Hybrid Wireless

Fujian, China (Séptémber 09, 2019) - Broadcast televisi Cina Nasional China Central Television (CCTV) ngagunakeun Lectrosonics Digital Hybrid Wireless® tina distributor audio Beijing Pacific Budee Technology Development Co. kanggo ngarékam sora ambien dina nalika parahu parahu naga di 2019 Naga Festival Parahu nembe diayakeun di Fuzhou, ibukota Fujian. CCTV nangkep sora nganggo WM Watertight Belt-Pack Transmitter, Venue Penerima, M152 / 5P Lavalier, sareng ALP620 Antennas. Festival Parahu Naga mangrupikeun liburan tradisional Cina anu dilaksanakeun dina dinten 5th dina bulan 5th caket Musim Panas Solstice. Sateuacan 221 SM, dinten ieu taun ...

Maca deui "

BTS World Tour Showcases Eusi AR Eusi

- Inovatif tur nganggo solusi aliran kerja anu nyamar sareng hardware nyamar kuat ka kakuatan AR panggedéna tur London - London, UK, 9 Oktober 2019 - Bud Budak BTS parantos dijual langkung ti 15 juta albeum di dunya, ngajantenkeun seniman anu paling laris di Korea Kidul sapanjang waktos. Aranjeunna neraskeun panguasaan dunya ku kaseueuran peminat di sakumna dunya kalayan 'Cinta Diri: Nyarios Diri Anjeun'. 20-date wisata mangrupikeun stadium stadion tur headlining suksés band anu dimimitian di 2018 sareng parantos nampi pisan, kalayan Stadion London Wembley nembe jual dina jarak dua menit tina tiket ...

Maca deui "

Post Goldcrest sareng Penasihat CinePointe pikeun Host Hoster dina Pangiriman Film

Acara dua wengi kanggo produsén pilem sareng dokumenter dijadwalkeun Oktober 22 sareng 29. NEW YORK CITY- Goldcrest Post and CinePointe Advisors bakal ngaleupaskeun prosés nyiapkeun pilem pikeun distribusi dina bengkel 2-wengi khusus anu judulna Demystifying Film Delivery: Naon Anu Tukang Anu Ngawartosan. Diadaptarkeun pikeun Oktober 22 sareng 29 di Goldcrest Post di New York, bengkel ieu ditujukeun pikeun produsén pilem sareng produsén dokumenter sareng anu sanésna pikeun nyusun anggaran sareng ngawas pilem nalika aranjeunna ngaliwat produksi pos. Sesi bakal nawiskeun wawasan anu légal, téknis sareng fisik tina pangiriman pilem, kalebet topik sapertos ageung ...

Maca deui "

Thomas Maher Rising 'Thomas Maher Ngabantosan Artis Ngora Ngahurungkeun nafsu na Karir

Kalayan réngsé program bijil Pasantrén lulusan sakola nyalira, Maher nyayogikeun merek khusus ka kelas. Adelaide, Australia Kidul — Thomas Maher mangrupikeun anggota bungsu tina ngajar di Rising Sun Gambar Atikan. Pribumi Adelaide nyalira alumnus tina program éta, parantos réngsé Sijil Pascasarjana dina Pangaruh Dinamik sareng Lampu di 2017, dikirimkeun sempena Rising Sun Gambar (RSP) sareng Universitas Australia Kidul (UniSA). Saatos nampi pangalaman profésional salaku seniman di toko Adelaide VFX Resin, sareng ngajar Houdini sareng Nuke dasar di TAFE, Tom parantos wangsul ka RSP taun ka tukang. Ti saprak éta, ...

Maca deui "

Garéja Kahirupan Pilih Padamelan VITEC ngeunaan Solusi Aliran Wéb

VITEC's MGW Ace Encoder and Decoder Engage Life Church's Entire Congregation Across Multiple Kampus With Flawless Video Stream ATLANTA - Oct. 8, 2019 - VITEC, pamimpin sadunya dina péngkolan video canggih sareng solusi streaming, ayeuna ngumumkeun MGW Ace Encoder sareng Decoder parantos dipasang dina hasil sukses. di Life Church sareng opat kampus satelitna di Memphis, Tenn. Bagian tina VITEC's House of Worship Solution, MGW Ace Encoder sareng Decoder ngijinkeun gereja hirup ngalirkeun jasa ti kampus utama nepi ka lokasi satelitna gampang, cekap, sareng di Kualitas pangluhurna sareng singkronisasi sampurna, masihan pidato anu ditingkatkeun ...

Maca deui "

Link Media Ngajukeun Solusi IP 100G dina Tahapan Big NAB New York

Al Nuñez a Speaker Feature at Corresponding SVG TranSPORT Conference Media Links®, produsén sareng pelopor dina Media over IP transport téknologi, bakal pameran dina acara NAB NY, Oktober 16-17, 2019 dina Booth No. N626. Perusahaan bakal nyayogikeun syarat penting pikeun Broadcasters pikeun ngalebetkeun paménta bandwidth anu langkung luhur sareng jasa anu langkung fleksibel di jaringan IP na. Sateuacan acara NAB NY, Al Nuñez, SVP Sales - Amérika & EMEA kanggo Media Links bakal nyarios dina Konferensi TranSPORT Sports Video Group anu diayakeun di NYC dina Oktober 15th. Dimodelkeun ku Adam Whitlock sareng ESPN, Al bakal gabung sareng ...

Maca deui "

NAB Show New York: Solusi Broadcast Pix Kantunkeun Productions

Chelmsford, Massa - Oct. 8, 2019 - Broadcast Pix bakal nunjukkeun siaran BPswitch sareng parangkat lunak streaming di NAB Show New York (Booth N923) dina Oct. 16-17, 2019, di Javits Center. Diadegkeun dina kepala sekolah reliabilitas sareng betahna, solusi produksi produksi Broadcast Pix mangrupikeun pilihan langkung ti professional 5,000 anu nyiptakeun produksi saderhana sareng hargana. Sofwér BPswitch maju ngagaduhan fungsionalitas anu teu aya: * Media Sadar Macros masihan kadua fungsi sareng eusi média kana hiji tombol. * Panglima Pix Panglip nawiskeun antarmuka anu tiasa dikonpigurasi ku pangguna ...

Maca deui "

Densitron nampilkeun tampilan UReady 2U di Inter BEE 2019

Kent, UK, 8 Oktober 2019 - Densitron, pencipta téknologi HMI, solusi tampilan calakan Broadcast, sareng pamimpin global dina tampilan, monitor, sareng solusi komputasi anu aya, dinten ngumumkeun yén éta bakal ngenalkeun URIady 2U unit permukaan rak pinuh pikeun aplikasi siaran di Hall 4, Stand 4414, di Inter BEE 2019 lumangsung di pusat konvénsi Makuhari Messe di Chiba, caket Tokyo, ti 13-15 Nopémber. UReady 2U tiasa dianggo pikeun sinyal jeung gambar monitoring; salaku sistem kontrol multitouch sareng projected touch capacitive touch (PCT), atanapi duanana. Kauntunganna nyaéta di 16.3 "diagonal, UReady ...

Maca deui "

Joanne Rourke di DELUXE Toronto Ngabantosan Pamirsa Kaciri "Dina Jangkung Jangkar"

Dumasar kana novella ku maestros horor Stephen King sareng Joe Hill, Netflix "Dina Jangkung Jangkar" ngarobih widang anu henteu banting janten zona teror jahat. Nalika ngupingkeun orok lalaki, lanceuk sareng adi ngalebetkeun kebon jukut jangkung pikeun nyalametkeun anjeunna, ngan ukur sadar yén teu tiasa kabur. Sutradara Vincenzo Natali sareng Cinematographer Craig Wrobleski ngalebetkeun Deluxe Toronto urang, Joanne Rourke pikeun ngiringan pameunteu ahir pilem, nganggo warna pikeun ngajadi jukut. "Kuring damel sareng Vincenzo langkung ti 20 taun ka tukang nalika kuring ngalakukeun pidéo pikeun ngadamel pilem na, 'Cube," tah éta éndah pikeun nyambung deui ...

Maca deui "

Candak 1 nunjuk VP tina Penjualan Global

Broadcast metadata sareng perusahaan transkrip, Take 1, nyiptakeun wakil presiden peran penjualan global pikeun ngembangkeun basa klien internasional.

Maca deui "