imah » wartos » Superhero Neighborhood Friendly Nampa Solusi Mic sampurna pikeun Spider-Man: Homecoming

Superhero Neighborhood Friendly Nampa Solusi Mic sampurna pikeun Spider-Man: Homecoming


AlertMe

Los Angeles, OGOS 12, 2019 - nu menang-panghargaan sareng Emmy-nominasi (OZARK Season 2), Samaun Sora Campur Felipe "Flip" Borrero, CAS, parantos ngalaman seueur tantangan audio dina karirna 40-tambah-taun-taun ngerjakeun pilem sareng acara tv. . Tapi, sok aya anu mimiti pikeun sadayana. Campuran sora nembé ditugaskeun milarian solusi mic anu leres pikeun judul judul dina film blockbuster, Spider-Man: Homecoming, éta henteu ngan ukur masihan solusi audio idéal tapi ogé bakal nyumput sampurna dina kostum karakter sareng henteu kajajah. Flip sareng timnya mendakan naon anu dipilarian ku DPA Microphones 'd: screet ™ 4161 Slim sareng Heavy Kawajiban Omnidirectional Mikrofon.

"Kostum Spider-Man dirancang kanggo nutup bungkus [aktor timah] awak sareng wajah Tom Holland, anu matak hésé pikeun mic anjeunna," jelas Flip. "Utilitas sora kuring pikeun proyék na, Tyler Blythe, ngalaksanakeun penelitian rajin sareng mendakan DPA d: screet 4161, anu urang lebetkeun kana helm Holland. Strip kulit mol dipaké pikeun kasét kabel mikropon ka handap sisi masker kana jas sareng diliput ka pamancar SSM Lectrosonics leutik linggih dina alit tina tonggongna. Hasilna hebat pisan. Ieu mangrupikeun mic anu paling alami anu kuring kantos dianggo sareng butuh warna tambahan anu sakedik pisan. "

Salian ti d: screet 4161s anu dipaké dina film éta, Flip ngandelkeun DPA d: sign ™ 4098 Supercardioid Gooseneck Mikropon pikeun mobil, d: screet ™ 4060 Slim sareng 4061 sareng 4071 Omnidirectional Miniatur Mikrofon pikeun macem-macem kaayaan audio .

"The mics DPA ngaréspon kalayan hadé dina-nada volume low, bisik-bisik séwang-séwangan sareng diayakeunana nyaring, adegan ngajerit, anu kadang-kadang kabeneran," tambah Flip. "Salaku tambahan, kuring matak kaget sareng kisaran dinamis DPA anu dinamis. Dumasar kisaran ieu, urang terang yén urang tiasa ngandelkeun DPA pikeun tampil kalayan hadé dina pamandangan anu ageung. "

Flip milih DPA kusabab, dina lingkungan set kerja ayeuna, éta beuki standar ngagunakeun sababaraha kaméra. Numutkeun ka Flip, "Pilem Dinten ayeuna ditémbak sapertos acara TV kalayan seueur sudut dina waktos anu sami - sakedik sareng kedap - sareng teu ngantosan. Ieu kakuatan pasukan sora langkung beurat gumantung kana nirkabel pikeun nyandak lagu audio anu santun. Upami nirkabel disada saé, maka urang kedah ngandelkeun campuran anu saé. Kalayan DPA, campuran nirkabel biasana luar biasa - 'ngantosan di sora' mangrupikeun hal jaman baheula! "

Salaku tambahan, Flip mendakan mics DPA na anu tiasa pisan dipercaya dina sagala jinis kaayaan luar. "Acuk DPA kuring tahan saé pisan dina pamandangan baseuh," cenah. "Kuring parantos dianggo dina usum beueus Atlanta anu gelar 100, dina hujan sareng wengi usum tiris tiis kalayan suhu-beueus handap. Éta ampir henteu kantos gagal kuring, sareng anjeun moal tiasa ménta nanaon deui. Éta mangrupikeun bagian anu penting tina aliran audio rekam audio kuring sareng booms, anu hartosna kirang hariwang ngeunaan phasing atanapi jarakna. Abdi bagja pisan hasil kuring nganggo mics lavalier DPA. "Dina pangalaman kuring, henteu aya mikropon sanés anu tiasa ngabandingkeun ka DPA kuring. Mics ieu mangrupikeun jalan, sareng kuring resep nganggo merek dina proyék ka hareup. ”

Ngeunaan MICROPHONES DPA:
DPA Microphones teh ngarah produsén Denmark Profesional Audio sahiji kualitas luhur solusi condenser mikropon pikeun aplikasi profésional. Tujuanana pamungkas DPA urang téh sok nyadiakeun nasabah na jeung mungkin solusi mikropon mutlak finest pikeun sakabéh pasar na, nu ngawengku sora hirup, instalasi, ngarekam, téater jeung siaran. Lamun datang ka prosés desain, DPA nyokot moal potong kompas. Atawa carana kompromi parusahaan on proses manufaktur na, nu geus rengse di pabrik DPA di Dénmark. Hasilna, produk DPA urang anu global muji pikeun kajelasan luar biasa maranéhanana sarta transparansi, spésifikasi unparalleled, reliabiliti pang luhur na, luhureun sakabeh, sora murni, uncolored na undistorted. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.dpamicrophones.com.


AlertMe