imah » jobs » Dibayar intern Produksi

Bubuka Proyék: Mayar Produksi Intern


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Go Atticus
location: Los Angeles CA US
Produksi Asisten dianggo dina set. Taya pangalaman produksi diperyogikeun :. Kamampuhan pikeun seueur tugas dina lingkungan produksi anu terpencil….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)