imah » diulas » Dunya News pilih karikil Beach Systems Pakistan urang pikeun ngamutahirkeun Playout Operasi

Dunya News pilih karikil Beach Systems Pakistan urang pikeun ngamutahirkeun Playout Operasi


AlertMe

Karikil Beach Systems, Mangrupa automation ngarah, manajemén eusi na spesialis channel terpadu, dinten ngumumkeun yén Dunya News, salah sahiji saluran TV preeminent Pakistan urang, geus dipilih Karikil Beach Systems pikeun ngamutahirkeun fasilitas playout kaayaan-of-nu-seni na.

Kantor pusatna di Lahore, Pakistan, Dunya News nyadiakeun warta na ayeuna urusan program dina Urdu jeung audiences sakuliah Pakistan, Britania Raya, Wétan Tengah sarta Amérika Serikat.

saluran prides sorangan dina ngagunakeun kaayaan-of-nu-seni téhnologi. A pamaké lila-waktu Karikil Beach Systems'Sistem automation Néptunus, Dunya News kiwari geus ditingkatkeun operasi playout na kalawan andalannya automation Marina karikil urang. Leyuran geus pinuh kaleuleuwihan kalawan euweuh titik hiji gagal, sarta ngawengku ingest, manajemén eusi na fungsionalitas playout. Sistem liang kana infrastruktur alat aya tapi nawaran ditingkatkeun workflow na automation parabot pikeun penyiar teh.

"Hirup lumangsung gancang dina urusan warta jeung arus, sarta robah téh konstan. Urang diperlukeun hiji pasangan téhnologi ngalaman anu bisa nganteurkeun leyuran fleksibel, digawekeun ku kami pikeun ngajawab masalah urang éfisién, sarta adaptasi kalayan kami salaku bisnis urang tumuwuh. Saatos 10 taun gawé bareng karikil jeung sistem automation Néptunus anak, eta dijieun rasa pikeun urang buka aranjeunna keur pamutahiran kami, "ceuk Zubair Rasheed, Kepala Téknis Operasi sarta Grup Media Dunya, confirms

"Dina milih Marina, Dunya boga solusi kahareup-bukti pikeun ingest, manajemén eusi na automation playout workflows na, sarta kami reueus geus réngsé migrasi ti larutan Néptunus maranéhanana jeung gangguan minimum keur operasi maranéhna," commented Samir Isbaih, VP tina jualan keur Wétan Tengah sarta APAC di Karikil Beach Systems.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!