imah » wartos » RED BEE MEDIA PARTNERS sareng NEDDA SWEDIS - KOMUNITAS pangalaman ékspérénasi televisi hareup di hotél kamar di sakuliah dunya ngaliwatan Managed OTT

RED BEE MEDIA PARTNERS sareng NEDDA SWEDIS - KOMUNITAS pangalaman ékspérénasi televisi hareup di hotél kamar di sakuliah dunya ngaliwatan Managed OTT


AlertMe

Red Bee Media, panyadia ladénan global anu junun dina siaran jeung media, parantos ngiringan partnership ku Swédia streaming inovator Nenda, naékkeun usaha supados perusahaan kana ngaganggu pasar Televisi B2B global. Nenda bakal ngungkulan jasa OTT sareng Distribusi Diurus Red Bee Media pikeun nyadiakeun industri kasarahan sareng layanan streaming anu unik, nganteurkeun pangalaman televisi generasi anu saé dina rohangan hotél di sakuliah dunya.

Anders Hässel, CEO sareng ngadegkeun Nenda

Ladenan, dijalankeun ku OTT Diurus sareng Distribution Services Red Bee Media, bakal nawiskeun ranté hotél jasa streaming efisien, euyeub eusi sareng pohara ngaropéa tiasa ngahijikeun sacara unik kalawan sistem booking sareng program kasatiaan. Jasa bakal masihan tamu hotél sareng pangalaman TV anyar sareng acara tinggi, pribadi sareng on-demand dina mangsa maranéhna tetep, jauh tina eusi linier sareng teu husus disadiakeun di hotél kiwari. Sémah bakal contona ditawarkeun saluran sareng eusi anu didasarkeun kana nagara ti mana maranéhna nganjang ogé dina preferensi individu. Terus, Nenda ngarencanakeun ngaluarkeun jasa sami kanggo bagéan anu sanés, sapertos réstoran, bar jeung klub, rumah sakit sareng bulao.

"Komo dina hotél paling modéren kurban TV sering sarua jeung di 90s, dimana tamu kudu ngaluncak eusi henteu sugema dina basa deungeun, anu nyababkeun sakaligus ngahalangan tinimbang pangalaman kesenian. Kami hoyong ngaganti ieu sareng urang gaduh tujuan anu penting pisan, perencanaan ngaruksak sareng révolusi bagean B2B kanggo TV & streaming dina skala global, sareng industri silaturahmi ngan mimiti. Ku Managed OTT sareng ladenan Distribution ti Red Bee Media kami tiasa nyadiakeun platform anu pangsaéna pikeun konsumén urang ", nyebutkeun Anders Hässel, CEO sareng Pangadeg, Nenda

CEO Steve Nylund Red Bee Media

Steve Nylund, CEO, Beureum Bee Media

Layanan OTT Beureum Red Bee Media diwangun ku téknologi standar anu didasarkeun dumasar awan sareng muka pendapatan rupa-rupa kasusna, kaasup acara live premium, saluran linier, catch-up sareng video-on-demand. Ieu dina kombinasi sareng Red Bee Media's global Channel Store bakal masihan Nenda sareng konsuménna ngaksés ka panyimpenan rébu saluran tina panyadia global.

"Kami reueus sareng bungah janten bagian tina perjalanan Nenda mimiti ti mimiti", nyebutkeun Steve Nylund, CEO, Red Bee Media "Salamkeun kurban OTT kami anu aya di payun industri jeung gawé bareng Nenda nyandak urang nunjukeun poténsina pikeun masihan sagala jenis bisnis kasempetan pikeun ngungkabkeun katerangan ngayunkeun eusi vidéo "

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga ngahubungan

Jesper Wendel, Kepala Komunikasi, Beureum Bee Media

[EMAIL PROTECTED]
+ 33 (0) 786 63 19 21

Anders Hässel, CEO & Co-pangadeg, Nenda AB

[EMAIL PROTECTED]

+ 46 (0) 70 885 23 02

Carl Johan Barnekow, Kapala Marketing & Co-pangadeg, Nenda AB

[EMAIL PROTECTED]

+ 46 (0) 736 88 92 37

Ngeunaan Nenda

Nenda nyaéta layanan streaming global pikeun usaha. Kami nganteurkeun hiburan kualitas luhur ngaliwatan Platform Nenda sareng nawiskeun Service TV paling fléksibel, ramah-pamaké pikeun usaha sakuliah dunya.

"Pangalaman hotél" mangrupakeun babasan anu kawentar anu ngajelaskeun "rasa-anu-hadé-raosan-hadéna", tapi pangalaman TV na hotél inferior naon sémahna aya di imahna. Leyuran teknis dinten ieu ogé mahal sareng kompleks kanggo hotél pikeun nanganan. Ladenan streaming Nenda ngarupakeun solusi pikeun masalah: Hiji layanan streaming sareng sadaya-dina-pilem sareng pilem, olahraga, saluran liniér sareng warung sewa. Kiwari, dina diskusi kalayan ranté hotél wilayah Nordik pangbadagna sareng pilot anu dipesen saatos usum panas.

Pasar hotél TV mangrupakeun pasar global, multi-milyar-euro sareng aya jumlahna aya langkung ti 16 juta kamar hotél, sajumlah anu naek gancang. Nenda boga ambisi global kanggo sadaya bagéan B2B, tapi mimitina diulik di daérah Nordik kalayan fokus kana hotél. Mangka ieu bakal dilegakeun ka pasar geografis sareng bagéan bisnis. Kanggo inpo nu leuwih lengkep buka nenda.com

Ngeunaan Beureum Bee Media

Beureum Bee Media mangrupakeun global parusahaan jasa média ngarah ku staf leuwih ti 2500 layanan média jeung siaran ahli. Kalayan kantor sirah di London, Inggris, Beureum Bee Media nyadiakeun ladenan ti 11 hubs utama sakuliah dunya. Saban poé, jutaan jalma di sakabeh buana lalajo program televisi disiapkeun, diurus jeung disiarkeun ku staf Beureum Bee Media. Unggal taun, bisnis delivers 4 juta jam program dina leuwih ti 60 + basa keur leuwih saluran TV 500. jasa OTT Beureum Bee Media urang kaasup transcoding live saluran 233 pikeun siaran jeung saluran mandiri 119 disadiakeun pikeun 1.7 sajuta palanggan. portopolio kapanggihna eusi parusahaan ngawengku leuwih ti 10 juta pilem na judul program, ngawengku leuwih basa 25, sarta ngawengku hiji database gambar kalawan leuwih 90 persen sadaya programming sadia di sakuliah TV tradisional, VOD na SVOD. Beureum Bee Media ogé nyadiakeun leuwih 200,000 jam Captioning unggal taun - leuwih ti 70,000 jam nu hirup. Beureum Bee Media mangrupa dunungan kasempetan sarua, ku fokus jelas dina embracing diversity sarta nyieun hiji gaw inklusif sapanjang sakabéh organisasi. www.redbeemedia.com


AlertMe