imah » jobs » Desainer Industri / Pamekar Produk

Bubuka proyék: Desainer Industri / Pamekar Produk


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: ENO - Garuda Larangan Outfitters
location: Asheville NC US
Mahir ngagunakeun 2D sareng platform software desain 3D kaasup SolidWorks, Badak, Keyshot, Illustrator, sareng Photoshop.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)