imah » jobs » Summer Desain magang

Bubuka proyék: Summer Desain magang


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Stratégi Brand Nabi
location: Richmond VA US
pangaweruh kuat tipografi, perenah, rasa warna jeung parabot design panganyarna kaasup Photoshop, InDesign, sarta Illustrator ....

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)