imah » Lahirna eusi » Panel dina Anyar Anyar dina Media Post-produksi

Panel dina Anyar Anyar dina Media Post-produksi


AlertMe

Exec-postecs ngabahas strategi pikeun ngalakukeun pagawean média ayeuna

gandar ai damel bareng sareng sasama pamimpin industri Backblaze kanggo nampilkeun diskusi panel ngeunaan New Normal anu nampilkeun konsumén babarengan Gerry Field of Public Public Television sareng Scott Salik of Youngevity. Vérsi sési anu séép ayeuna sayogi di tinyurl.com/newnormalpanel.

Sam BogochSam Bogoch, CEO gandar ai, nyarios "Kami sareng Backblaze resep pisan dua palanggan anu kawéntar ieu kalibet dina diskusi freewheeling tina naon anu lumangsung di industri média ayeuna. COVID-19 nyandak parobihan anu masif sareng fokus anyar dina aksés média jauh sareng alur kerja awan - sareng pikeun palanggan média, ngan ukur ngaluarkeun kontén parantos janten perjuangan. Dina diskusi ieu, urang bakal diajar kumaha dua tim anu béda pisan ieu parantos ngungkulan sareng mendakan cara pikeun ngungkulan sagala rupa anu dilakukeun ku aranjeunna dina taun ieu. "

Bogoch nembé dirobih républik.co/blog dimana poros ai, anu ngabantosan tim média damel jarak jauh, ngajalankeun kampanye crowdfunding ekuitas anu réngsé jam tengah wengi PDT dinten Salasa. Saha waé anu tiasa nanem modal: angkat ka républik.co/axle-ai pikeun wincikanana.

 

Ngeunaan axle.ai:

Dumasar di Boston, axle ai mangrupikeun pamimpin anu diakui ku ngembangkeun parangkat lunak anu gampang radikal pikeun aksés média milarian jauh. Solusi ieu parantos ngabantosan langkung ti 600 organisasi média ningkatkeun cara aranjeunna nyiptakeun, ngabagi sareng nyimpen eusi video digital kalayan solusi manajemén média anu gampang dipasang, dianggo sareng mampuh. Manajemén média axle sacara radikal unik ngabahas kabutuhan pangabutuh sareng parantos gancang dina para profesional video dina pasén produksi, pendidikan, siaran, perusahaan, olahraga, ibadah, non-profit, iklan-marketing, sareng organisasi pamaréntah di sakuliah dunya. Langkung inpormasi di as.ai sareng equity crowdfunding di républik.co/axle-ai.

Ngeunaan Backblaze:

Didirikeun taun 2007, Backblaze nyayogikeun panyimpenan awan anu unggul pikeun bisnis sareng konsumén. Éta ngagaduhan langkung ti hiji exabyte data pelanggan dina manajemen. B2 Cloud Storage perusahaan parantos diwangun pikeun nyayogikeun panyimpenan objék anu saderhana, dipercaya, sareng terjangkau. Konsumén tiasa kabur dina méga oligarki sareng nikmati harga panyimpenan kualitas sahingga henteu kedah milih antara data naon anu penting sareng naon anu henteu aya hubunganana sareng streamlining alur kerja, cadangan, sareng seueur deui. Kantor pusatna di San Mateo, CA, Backblaze padamel 150 jalma. Kanggo langkung seueur inpormasi didatangan backblaze.com


AlertMe