imah » wartos » HPA Awards muka Telepon Pikeun éntri Pikeun Téknik kaunggulan Award
The 2018 Hollywood Awards Association Profesional Upacara on Kemis, November 15, 2018, di Los Angeles, California. (Poto ku Ryan Gedang / Capture Imaging)

HPA Awards muka Telepon Pikeun éntri Pikeun Téknik kaunggulan Award


AlertMe

nu 2018 Hollywood Profésional Awards Association Upacara on Kemis, November 15, 2018, dina Los Angeles, California. (Poto ku Ryan Gedang / Capture Imaging)

Pikeun 14 nuth sataun, The Hollywood Asosiasi profésional (HPA®) Bakal ngahargaan pausahaan sarta individu anu narik kana kapinteran teknis na kreatif pikeun ngembangkeun téknologi narabas jeung HPA Téknik kaunggulan Award. Sauran pikeun éntri keur Téknik kaunggulan Award dibuka dinten, sarta kiriman bakal tutup on May 24, 2019.

Joachim Zell, VP Téknologi pikeun EFILM na korsi tina Téknik Komite Award kaunggulan HPA, ngomong, "ayaan Leres dina widang kami perenahna di sahingga mungkin keur filmmakers sadar visions artistik maranéhanana. Éta nu jadi tujuan nu drive ngembangkeun prosés teknis na rékayasa anu mawa eta visi pikeun hirup. Pausahaan sarta individu ngarojong storytellers kreatif nyanghareupan tekanan angger mekar rék dilegakeun ka palette kreatif. kontribusi maranéhna pikeun industri hiburan teu bisa overstated. The Téknik kaunggulan Award nyaéta ngahargaan kacida kalapa, judged tur dileler ku pamingpin diusahakeun tur dites di sawah, sarta winners kaliwat geus robah kursus téhnologi hiburan. Urang ajak ka kaluman tina prestasi téhnologis signifikan Anjeun. "

Entrants keur pangajén peer-judged ieu bisa ngawengku produk atawa prosés na kedah ngagambarkeun hambalan signifikan maju pikeun beneficiaries Industri na. winners taun ka tukang sacara éta Blackmagic Desain, Canon, Cinnafilm, sarta IBM Aspera & Telestream. Aturan jeung tata cara bisa kapanggih online

Ngalamar hadir ka panel Industri biru-pita on June 22 di IMAX fasilitas di Los Angeles. Inpo ngeunaan kaping presentasi tur lokasi bakal ngumumkeun geura-giru. Winners bakal diumumkeun sateuacanna, tur honors dibere salila Gala HPA Awards dina malem 21 Nopember, 2019 di Center Skirball Budaya di Los Angeles.

Di Gala nu, HPA Awards deui bakal ngahargaan kategori kreatif penting kaasup Pinunjul Warna grading, Edit, Sora jeung Balukar Visual pikeun fitur pilem, televisi jeung commercials. Sauran pikeun ganda dina kategori ieu bakal diumumkeun dina Méi.

The HPA Awards lumangsung berkat generosity tina sponsor, kaasup Inten Judul sponsor Blackmagic Desain. Kanggo inpo tentang kasempetan sponsor kanggo acara 2019 HPA Awards, ngahubungan Joyce Cataldo di [EMAIL PROTECTED].

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang Awards HPA, kaasup aturan lengkep, tungtunan tur informasi Éntri, mangga buka www.hpaawards.com.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!