imah » wartos » HPA Award Ngumumkeun Panggilan pikeun Éntri dina Kategori Kreatif

HPA Award Ngumumkeun Panggilan pikeun Éntri dina Kategori Kreatif


AlertMe

nu Hollywood Asosiasi Profesional (HPA®) parantos dibuka sauran pikeun éntri dina kategori kreatif pikeun H2020 HPA Award. Ngagungkeun ulang taun ka-15 taun ieu, HPA Awards ngahargaan cahaya kana kecemerlangan kreatif komunitas HPA, ngahormatan seni rupa dina grading warna, ngédit, sora, sareng pangaruh visual dina pilem fitur, episodic, sareng iklan. Acara kasebut narik perhatian sareng bakat sareng inovasi anu ngiringan industri eusi média profésional sareng ngagayakeun adegan tukangeun kolaborator anu ngabantosan ngirangan visi para produser film.

Penghargaan HPA 2020 bakal lumangsung online dina galaksi maya dina bulan Nopémber 19, 2020. Pikeun ngiringan partisipasi dina panghargaan najan dampak pandémik global, HPA Awards parantos nempatkeun modifikasi sacara saé pikeun tempat pikeun cocog sareng prosedur éntri, kalebet dina éntri dikirangan waragad.

Kritéria kiriman pikeun fitur téorikal parantos dilereskeun pikeun ngalangkungan dampak pandémik dina panyebaran teater taun ieu. HPA Awards gala bakal bébas hadir dina 2020, ngalangkungan prosés pendaptaran anu sederhana.

Kiriman ayeuna ditampi dina kategori kalapa ieu:
• Peunteun Warna Anu Luar Biasa - Fitur Teater
• Peunteun Warna Pinunjul - Episode atanapi Fitur Non-téater
• Pinunjulan Warna Grading - Komérsial
• Édisi Luar Biasa - Fitur Teater
• Éditan Luar Biasa - Episode atanapi Fitur Non-Teater (30 Menit sareng Ka handapeun)
• Éditor Luar Biasa - Episode atanapi Fitur Non-Teater (Langkung 30 menit)
• Sora Luar Biasa (Desain, Éditan, Campuran) - Fitur Teater
• Sora Luar Biasa (Desain, Editan, Campuran) - Episode atanapi Fitur Non-Teater
• Sora Luar Biasa (Desain, Éditan, Campuran) - Komérsial
• Pinunjul Pangaruh Visual - Fitur Teater
• Pangaruh Visual Anu Pinunjul - Episode atanapi Feature Non-Theatrical (13 Episodes and Fewer)
• Pinunjul Pangaruh Visual - Episode (Langkung 13 Episode)

Kiriman pikeun pertimbangan dina kategori kréatif bakal ditampi antara tanggal 6 Juli sareng 21 Agustus 2020. Pikeun dianggap layak, karya kedah didaptarkeun sacara domestik sareng / atanapi sacara internasional salami periode eligibility, 4 Séptémber 2019 dugi ka Séptémber 9, 2020. Para rombongan peryogi sanes janten anggota Hollywood Asosiasi profésional atawa digawé di AS

HPA Awards mikawanoh sakumna spéktrum kreativitas anu aya di tukangeun layar. Telepon pikeun éntri pikeun HPA Engineering Excellence Award dibuka bulan kamari sareng kintunan bakal ditampi dugi ka 31 Juli 2020. Hakim Hakim kanggo Kreativitas sareng Inovasi, penghargaan yuris, bakal diumumkeun sateuacanna gala. Duanana panghargaan khusus bakal dipasihkeun salami HPA Awards.

Seth Hallen, Présidén HPA sareng anggota ngadegkeun Komite Penghargaan HPA, nyarios: "Kami sering nguping éta sering dina opat bulan anu kalangkung, tapi taun ieu leres-leres teu siga taun anu ku urang ngalaman, sareng éta leres pisan dina éta 15 taun tina HPA Awards. Kitu saurna, urang badé ngagungkeun sareng tetep leres kana tujuan inti pangenalan urang, ngahormati bakat anu ngadorong urang ka hareup. Urang panginten moal dina ruangan anu sami taun ayeuna, tapi urang bakal aya dina ruang maya anu sami, sasarengan babarengan. Kami nuju ngarencanakeun acara anu saé anu bakal ngahijikeun kami, janten kirimkeun éntri anjeun, rencanana janten, sareng siap pikeun roti panggang pagelaran komunitas anu saé pisan. "

HPA Awards tiasa dilaksanakeun ku disponsor anu bieu tina gelar Judul Diamond Sponsor Blackmagic Desain sareng Acara Sponsor Dolby sareng Zeiss. Pikeun sponsor atanapi kasempetan pariwara program, hubungi Joyce Cataldo di [email dijaga].

Aturan lengkep, pedoman sareng inpormasi Éntri pikeun kategori kreatif sareng sadayana HPA Awards, ogé daptar pemenang anu saencana, sayogi di hpaonline.com.


AlertMe