imah » diulas » Kadua taunan panghargaan Travel video pikeun diayakeun di 2019 NAB Témbongkeun

Kadua taunan panghargaan Travel video pikeun diayakeun di 2019 NAB Témbongkeun


AlertMe

- dimekarkeun partnership ngawengku panels di NAB Tembongkeun York énggal -

Washington DC - The Travel Awards Video (TVAs) baris deui dilaksanakeun di NAB Tembongkeun on April 9 di Las Vegas. dijieun ku Citizine Jaringan, Inc., Anu panghargaan ngahargaan video perjalanan inovatif tur mereun dirilis dina 2018 ku filmmakers bebas, industri perjalanan, pausahaan média jeung merek gaya hirup.

NAB Tembongkeun metot ampir 100,000 media, hiburan jeung téhnologi professional ti sakumna dunya sarta deui bakal ngawula ka salaku sponsor presenting sahiji program panghargaan. NAB Tembongkeun bakal dilaksanakeun April 6-11 di Las Vegas Konvénsi Center.

The TVAs ngakuan rupa-rupa eusi video cinematic sarta motong-ujung digital dibédakeun dina dua lagu. proyék timer financed bakal dipikawanoh dina lagu bebas. Proyek ti industri perjalanan, merek gaya hirup jeung pausahaan média bakal dipikawanoh dina industri lagu. Winners ti unggal lagu bakal nampa panghargaan bedana. Sajaba ti, winners tina Nomad Award sarta dua Awards pamiarsa bakal nampa hadiah duit tunai.

"Taun ka tukang urang Travel Awards Video kaasup ampir éntri 400 ti nagara 26 di sakuliah dunya," ceuk Citizine NU NGADEGKEUN sarta CEO Philip DeBevoise. "Urang kasampak maju ka gedong pareum kasuksésan anu di 2019 NAB Tembongkeun na kumaha nyambungkeun media perjalanan tur professional video kalayan pausahaan di upcoming NAB Tembongkeun York énggal."

Citizine baris hadir The Power of Video dina $ 1 triliun Industri Travel on Oktober 17 salaku bagian tina 2018 NAB Tembongkeun New York program konferensi. sési bakal ngajajah efek video on perjalanan konsumen belanja jeung kumaha filmmakers, panyadia ladenan media, merek na influencers pangalusna bisa ngamekarkeun tur monetize eusi. Handap rintakan, Citizine bakal boga imah a panarimaan jejaring dimana Hadirin bakal boga kasempetan pikeun papanggih jeung executives kreatif sarta pamasaran tina perjalanan tur méwah merek.

Kabéh kiriman video kudu geus ditayangkan atawa geus diterbitkeun digital antara Januari 1, 2018 jeung Désémber 31, 2018. TVA ayeuna narima kiriman ngaliwatan Januari 13, 2019.

Inpo tambahan ngeunaan panghargaan nyaeta sadia Ieuh. Inpo tambahan ngeunaan NAB Tembongkeun New York téh Ieuh.


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!