imah » jobs » FOTO EDITOR

Bubuka Padamelan: FOTO EDITOR


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: MB
location: Cangkuang CA US
Photoshop, Pixlr sareng Affinity Photo). Kami milarian éditor poto anu berbakat pikeun ngedit sareng posisi poto pikeun Wéb. Mutuskeun gambar anu bakal diterbitkeun.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)