imah » jobs » Artist makeup / Éditor Poto

Pembukaan proyék: Artis makeup / Photo Editor


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Fotografi Art N Boudoir
location: Hauppauge NY US
Kedah ngagaduhan sababaraha pangaweruh komputer sareng tiasa damel di Pelatihan Photoshop Adobe bakal disayogikeun.Ini mangrupikeun posisi anu unik anu peryogi sababaraha pangaweruh ngeunaan rambut ...

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)