imah » Lahirna eusi » Vizrt pangsi kana aksés fléksibel

Vizrt pangsi kana aksés fléksibel


AlertMe

Révisi lengkep tina VizrtPenawaran produk pikeun nyumponan tungtutan pergeseran bentang média ayeuna

Vizrt, panyadia terkemuka di dunya parangkat carita carita visual anu ditetepkeun ku parangkat lunak (#SDVS) pikeun panyipta kontén média, dinten ngumumkeun Flexible Access. Ngaliwatan aksés fléksibel, Vizrt ngabagi résiko anu aya dina ngawangun atanapi ningkatkeun kamampuan produksi sateuacanna ngahasilkeun nilai.

Michael Hallén, CEO sareng Présidén pikeun Vizrt Grup nyarios, "Akses anu Fleksibel nempatkeun kasuksésan konsumén dina inti hubungan urang, ngalengkepan aranjeunna sareng kalenturan adaptasi pikeun minuhan kabutuhan bisnis anu gancang ngarobah. Éta nyayogikeun kendali anu langkung ageung kana biaya operasina, nurunkeun panghalang pikeun lebet, sareng ngagancangkeun labuh inpormasi na. Anyar kami Vizrt Solusi Suites ngajantenkeun solusi kami langkung gampil dina aksés sareng dijajarkeun kana hasil palanggan anu nyata, masihan palanggan langkung gancang sareng jalan surer ka nilai. ”

Kalayan Flexible Access, modél tagihan anu teras-terasan, lima énggal Vizrt Solusi Suites nyayogikeun cara anu énggal sareng saderhana pikeun konsumén pikeun adaptasi pakakas parangkat lunak produksi konténna sareng skala luhur sareng ka handap pikeun minuhan kabutuhan produksi anu gancangs. Ieu nyayogikeun Vizrt aksés palanggan kana ékosistem pang beungharna di dunya parangkat cariosan visual anu ditetepkeun ku parangkat lunak pikeun ngabantosan ngawujudkeun hasil bisnis langkung gancang bari nyingkahan kabutuhan payun, modal anu intensif.

Rencana Akses Fleksibel bakal ditawarkeun di handap Vizrt Solusi Suite:

Kalenturan produksi, kalenturan kauangan

Teu aya produser kontén anu tiasa ngaduga kumaha modél bisnisna bakal robih, atanapi dimana aranjeunna kedah nanem modal pikeun nyumponan kabutuhan produksi sareng aliran pangasilan ka payun. Pikeun tetep relevan, aranjeunna bakal kedah ngahasilkeun langkung seueur kontén dioptimalkeun pikeun langkung seueur format média. Kalayan Akses Fleksibel, produser média mayar ngan ukur naon anu diperyogikeun sareng tiasa skala aksésna numutkeun sabaraha wartawan anu peryogi alat kreatif, sabaraha kaluaran studio anu diperyogikeun, sabaraha kaméra anu dilacak nganteurkeun kanyataan anu ditambih, jst.

Bedah na kasadiaan

Vizrt Suite Solusi Solusi fléksibel sayogi langsung ti sakurang $ 1,795 USD per bulan. Mangga kontak anjeun Vizrt ahli penjualan kanggo inpormasi lengkep.


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!