imah » jobs » Pangwangunan Jr Editor / AP

Pembukaan proyék: Pangwangunan Jr Editor / AP


AlertMe

Pangwangunan Jr Editor / AP

pausahaan
Kota, Propinsi
New York, NY
waktu
teu disadiakeun
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Kami milarian kalibet Pangropéa Jr Editor / AP. Ieu kanggo batur anu resep damel dina sizzles, kaset casting sareng gaduh minat pikeun tv realitas.

Peran ieu tiasa janten bebas tapi dina dasar mingguan sareng-teras damel di kantor NYC kami MF.

Sampurna pikeun grads anyar atanapi jalma ngiringan kana industri, fokus utami bakal ngedit kana reels pangwangunan.

Kaahlian anu dibutuhkeun: béntés dina Premier / karanjingan (tambah tapi henteu diperyogikeun), terang kumaha mendakan klip, beban gambar ti sawah, saé sareng musik. Kedah tiasa ngajajah sababaraha proyék dina hiji waktos sareng cicing dikelompokeun. Anjeun bakal gawé bareng raket sareng produsén tim pangembang.

Punten ngalebetkeun neruskeun sareng inpormasi penting dina email naha anjeun bakal janten calon idéal. Punten ngan ukur calon sareng kaahlian di luhur bakal dianggap.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)