imah » jobs » Pangwangunan Jr Editor / AP

Pembukaan Pakasaban: Pengembangan Jr Editor / AP


AlertMe

Pangwangunan Jr Editor / AP

Kota, Propinsi
New York, NY
waktu
teu disadiakeun
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Kami milarian ngiringan Pengembang Jr .. Ieu kanggo sing saha waé anu resep ngagarap sizzles, casting kasét sareng gaduh karep pikeun tv kanyataanana.

Peran ieu bakalan bébas tapi sacara mingguan terus-terusan sareng damel di luar kantor NYC kami MF.

Sampurna pikeun budak anyar atanapi jalma anu asup kana industri, fokus utami bakal diédit dina gulungan pangwangunan.

Kaahlian diperyogikeun: Lancar dina Premier / karanjingan (plus tapi henteu diperyogikeun), terang kumaha mendakan klip, muatkeun rekaman ti lapangan, saé kalayan musik. Kedah tiasa nyulap sababaraha proyék dina hiji waktos sareng tetep teratur. Anjeun bakal tiasa damel caket sareng produsen tim pengembangan.

Punten kalebet resume anjeun sareng inpormasi anu saluyu dina email naha anjeun bakal janten calon idéal. Punten ngan ukur calon anu ngagaduhan kaahlian di luhur anu bakal dianggap.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)