imah » wartos » Platinum Tools® Announces Anyar Panels Unloaded patch; ayeuna sadia

Platinum Tools® Announces Anyar Panels Unloaded patch; ayeuna sadia


AlertMe

NEWBURY taman, Calif, Nov. 7, 2018 -. Platinum Pakakas® (www.platinumtools.com), Pamingpin di solusi pikeun persiapan, instalasi, terminasi leungeun jeung nguji kawat jeung kabel, anu reueus ngembarkeun peluncuran tina Unloaded garis patch Panel shielded na unshielded anyar. The 24- na 48-port anyar garis nyaeta ayeuna aya.

"Platinum Pakakas katelah pamimpin di nyadiakeun produk na leyuran keur wiring terstruktur dunya data, sora, sareng video jejaring," ceuk Lee Sachs, Platinum Pakakas, Presiden Inc. sarta umum manajer. "Kami Unloaded patch Panels nyieun integrasi média gampang, fleksibel, sarta médan-configurable ku populating nu palabuhan sakumaha diperlukeun."

Patch Panels Unloaded nyieun gampang nyampur jeung keystones cocok, ngaganti port ruksak, jeung nambahkeun ngalir anyar. Éta ogé ngadamel kategori upgrades gampang, ngamaksimalkeun spasi rak kawates, tur mangrupakeun sampurna pikeun studio, padumukan atawa aplikasi kantor leutik.

Unloaded patch Panel 24 Port (p / n 641-24U):

  • Unshielded
  • port 24, 1U, UTP, 19 di.
  • MSRP: $ 25.25

Unloaded patch Panel 24 Port (p / n 642-24SU):

  • Shielded
  • port 24, 1U, STP, 19 di.
  • MSRP: $ 32.15

Unloaded patch Panel 48 Port (p / n 643-48U):

  • Unshielded
  • port 48, 2U, UTP, 19 di.
  • MSRP: $ 47.95

Unloaded patch Panel 48 Port (p / n 644-48SU):

  • Shielded
  • port 48, 2U, STP, 19 di.
  • MSRP: $ 57.85

fitur tambahan kaasup:

  • Pikeun pamakéan kalawan RJ45 Ethernet, HDMI audio / video, sora, USB, jeung aplikasi séjénna
  • Palabuhan anu wilanganana pikeun idéntifikasi sambungan gampang
  • Nulis-on labél jeung nyertakeun pelindung
  • Mounts kana 1U / 2U of 19 EIA-baku dina. 2-pos rak atawa témbok-Gunung rak dipager
  • Rojongan tur manajemén palang anu removable tur ngawengku dasi sambungan kabel pos pikeun ngamankeun kabel

Pikeun bedah tambahan sarta informasi langkung lengkep ihwal Platinum Alat jeung garis produk lengkep na, mangga buka www.platinumtools.com, Panggero (800) 749-5783, atawa email info@platinumtools.com.

Ngeunaan Platinum Pakakas

Platinum Pakakas, diadegkeun dina 1997, dijieun dumasar kana dua tujuan kacida gampangna. Kahiji, ngamekarkeun solusi mungkin pangalusna mutlak pikeun persiapan, instalasi, sarta terminasi leungeun kawat jeung kabel. Kadua, nerapkeun hiji infrastruktur operasional anu bisa nganteurkeun produk ieu dina ragam kualitas efisien, timely, sarta luhur.

Sadaya produk urang kudu kacida nyugemakeun tilu kriteria patokan kritis ... utiliti sahiji fungsi; kualitas fungsi; sarta nilai ékonomi. jalma urang anu parusahaan urang. Aranjeunna, teuing, kudu fokus kana na dianggo pikeun nyugemakeun tilu kriteria patokan kritis ... kapuasan customer; pangaweruh produk na kaahlian; jeung kahayang pikeun neuleuman sarta adaptasi.

# # #


AlertMe
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!