imah » wartos » Platinum Tools® Announces reps tina Taun Salila 2019 NAB Tembongkeun

Platinum Tools® Announces reps tina Taun Salila 2019 NAB Tembongkeun


AlertMe

gambar caption: (kénca - katuhu) Blake Tally (Pakakas Platinum wétan manajer jualan régional); Bruce Smith (Saratoga Penjualan); Lee Sachs (Platinum Pakakas Presiden tur umum manajer) Platinum Pakakas nembe ngumumkeun reps na tina Taun di pasamoan jualan taunan na di Las Vegas, Nev. Jeung "Warner Trophy", dingaranan telat Jerry Warner, keur dileler ka Penjualan Saratoga.

NEWBURY taman, Calif, April 17, 2019 -. Platinum Pakakas® (www.platinumtools.com), Pamingpin di solusi pikeun persiapan, instalasi, terminasi leungeun jeung nguji kawat jeung kabel, nembe ngumumkeun reps na tina Taun di pasamoan jualan taunan na mangsa 2019 NAB na 2019 ISC West nembongkeun di Las Vegas, Nev.

wawakil platinum Pakakas produsén urang anu dipikawanoh di sababaraha kategori, kaasup nu rep tina Taun, dipikawanoh salaku "Warner Trophy", jadi dingaranan telat Jerry Warner, a rep platinum Pakakas dina Téritori Southern California salila sababaraha taun saméméh na lulus ti kanker .

"Taun ieu, kami reueus pangajén Warner Trophy mun Saratoga Penjualan," ceuk Lee Sachs, Platinum Pakakas, LLC Presiden tur umum manajer. "The Warner Trophy geus dibere dina pangakuan sarta kumawula ka etika, nilai na komitmen anu ngakibatkeun kaunggulan jualan. Jerry éta pamingpin terhormat jeung batur sapagawean dina komunitas urang. Anjeunna maén peran integral dina kasuksésan Platinum Alat jeung bakal salawasna inget keur prestasi-Na, silaturahim-Na, sarta anu tawa undeniably tepa. Jualan reps anu earned pangajén ieu dipikawanoh salaku sanggeus kahontal tingkat luhur kaunggulan jualan pantes pujian jeung hormat Bapak Warner urang ".

Platinum Pakakas ogé dipikawanoh di handap:

  • Platinum Award - Tepi Anjog
  • Emas Award - Penjualan BT
  • Kick Ass Award - Penjualan Tec-Selatan

"Sadaya di panghargaan ieu rengking ku kaunggulan jualan sarta pertumbuhan wilayahna, jeung sangkan ogé rék mikawanoh sarta hatur Anjog Tepi, Penjualan BT, sarta Tec-Selatan Penjualan, kitu ogé sakabéh mitra beredar urang, pikeun sataun rongkah," Sachs menyimpulkan.

Pikeun émbaran tambahan dina Platinum Alat jeung garis produk lengkep na, mangga buka www.platinumtools.com, Panggero (800) 749-5783, atawa email [EMAIL PROTECTED].

Ngeunaan Platinum Pakakas

Platinum Pakakas, diadegkeun dina 1997, dijieun dumasar kana dua tujuan kacida gampangna. Kahiji, ngamekarkeun solusi mungkin pangalusna mutlak pikeun persiapan, instalasi, sarta terminasi leungeun kawat jeung kabel. Kadua, nerapkeun hiji infrastruktur operasional anu bisa nganteurkeun produk ieu dina ragam kualitas efisien, timely, sarta luhur.

Sadaya produk urang kudu kacida nyugemakeun tilu kriteria patokan kritis ... utiliti sahiji fungsi; kualitas fungsi; sarta nilai ékonomi. jalma urang anu parusahaan urang. Aranjeunna, teuing, kudu fokus kana na dianggo pikeun nyugemakeun tilu kriteria patokan kritis ... kapuasan customer; pangaweruh produk na kaahlian; jeung kahayang pikeun neuleuman sarta adaptasi.

# # #


AlertMe