imah » wartos » Platinum Tools® ngajalankeun MapMaster ™ mini RJ45 Pocket Cable tester di 2019 NAB Tembongkeun

Platinum Tools® ngajalankeun MapMaster ™ mini RJ45 Pocket Cable tester di 2019 NAB Tembongkeun


AlertMe

NEWBURY taman, Calif Maret 15, 2019 -. Platinum Pakakas® (www.platinumtools.com), Pamingpin di solusi pikeun persiapan, instalasi, terminasi leungeun jeung nguji kawat jeung kabel, anu reueus ngembarkeun peluncuran tina MapMaster ™ mini Pocket sambungan kabel tester (p / n T109C). Ayeuna aya, anu mini MapMaster ™ boga MSRP tina $ 59.95 USD sarta bakal diulas salila 2019 NAB TembongkeunDiayakeun di Las Vegas, Nev. Ti April 8-11 di Las Vegas Konvénsi Center, stan # C11447.

"The MapMaster ™ mini RJ45 sambungan kabel tester peta sababaraha lokasi di kabel jaringan RJ45 na ngadeteksi kolor, muka, miswires, reversals, sarta pamisah-pasang," dipedar George Jang, Platinum Pakakas, manajer produk Inc.. "A diwangun-di sunda generator kalawan opat kombinasi nada béda bisa dipaké ku nada usik pikeun ngadeteksi mana kabel geus routed jeung lokasi di tungtung kabel. Unggal installer kudu boga ieu dina leungeun keur unggal instalasi, ngungkulan, sarta nelepon pangropéa ".

The MapMaster ™ mini nangtukeun kaayaan kawat, naha alus atawa faulty, sarta mintonkeun eta dina tampilan LCD na. Hiji set lima remotes pemetaan anu kaasup pikeun locating kabel terminated di jacks témbok atawa panels patch. The MapMaster ™ mini ogé nangtukeun patch port panel mana sambungan kabel jaringan ieu terminated sarta bisa manggihan tur ngalereskeun posisi kabel kakeunaan atawa disumputkeun.

fitur tambahan kaasup:

  • LCD ageung mintonkeun Tia / EIA568A / B wiremap runtuyan & gampang nangtukeun faults
  • Nangtukeun Network ID-Ngan Remotes Siapkeun #1-5
  • Cocog sareng nepi ka dua uji sarta peta remotes
  • Gancang ngaidentipikasi kabel jaringan unlabeled
  • Ngabasmi / nomeran kabel jaringan sarta nomeran ngarecah / muka di cabling jaringan
  • Hiji tombol multi-fungsi ngoperasikeun fungsi test, generasi nada, jeung ID-Ngan remotes lokasi
  • Timer nyimpen jauh
  • kakuatan Otomatis kaluar nyegah depletion daya batré

Pikeun bedah tambahan sarta informasi langkung lengkep ihwal Platinum Alat jeung garis produk lengkep na, mangga buka www.platinumtools.com, Panggero (800) 749-5783, atawa email [EMAIL PROTECTED].

Ngeunaan Platinum Pakakas

Platinum Pakakas, diadegkeun dina 1997, dijieun dumasar kana dua tujuan kacida gampangna. Kahiji, ngamekarkeun solusi mungkin pangalusna mutlak pikeun persiapan, instalasi, sarta terminasi leungeun kawat jeung kabel. Kadua, nerapkeun hiji infrastruktur operasional anu bisa nganteurkeun produk ieu dina ragam kualitas efisien, timely, sarta luhur.

Sadaya produk urang kudu kacida nyugemakeun tilu kriteria patokan kritis ... utiliti sahiji fungsi; kualitas fungsi; sarta nilai ékonomi. jalma urang anu parusahaan urang. Aranjeunna, teuing, kudu fokus kana na dianggo pikeun nyugemakeun tilu kriteria patokan kritis ... kapuasan customer; pangaweruh produk na kaahlian; jeung kahayang pikeun neuleuman sarta adaptasi.

# # #


AlertMe