imah » jobs » Part Time Audio / Visual Tech Support

Bubuka Padamelan: Bagean Time Audio / Visual Tech Support


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Garéja Panen
location: Lexington SC US
Panén mangrupikeun tempat cinta sareng rahmat pikeun sadayana jalma ngalangkungan ramah, ibadah, pesen-kecap Alkitabiah anu praktis, sareng nyambungkeun ngaliwatan studi bibli sareng…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!