imah » wartos » Cucumber & Company mésér JMR SHARE Jaringan Server Panyimpenan pikeun Pusat Panyimpenan

Cucumber & Company mésér JMR SHARE Jaringan Server Panyimpenan pikeun Pusat Panyimpenan


AlertMe

JMR Electronics, Inc. panyadia ngarah solusi gudang scalable, dinten ngumumkeun yén dumasar Beckley, Virginia Kulon Bonténg & Company geus dibeuli parusahaan BlueStor Bagikeun Networked Panyimpenan Server kalayan kapasitas 160TB salaku Repository panyimpenan pusatna pikeun Mac dumasar Final Cut Pro sareng After Effects.

Cucumber & Company, anu muka bukuna dina 2003, nyadiakeun usaha sareng produser ku sababaraha layanan anu ngawengku produksi video, desain wéb, multimedia pamasaran, sareng desain grafis sapanjang Nagara Gunung tur nasional. Pausahaan touts hiji tim berpusat pelanggan anu didebarkeun ku para redaksi video, operator kaméra, pilots drone sareng direksi live streaming anu mampuh produk-produk produksi vidéo palanggan kaasup komérsial mobil, vidéo palatihan korporasi, pidio promosi wéb, sareng panyaluran acara, -camera pucuk-kamampuan pikeun hirup acara live saloba rébu jalma online.

JMR urang BlueStor Bagikeun sareng sambungan 10GbE I / O serat, Powered by OS EuroNAS, tindakan minangka drive utama jeung Repository kanggo workflows produksi Cucumber & Company pos and produksi. Pamilik Fasilitas Dwane Muncy ngécéskeun tangtangan logistik sateuacan milih SHARE, "Urang wasted loba kaleungitan waktos kanggo milari aset di sababaraha drive atanapi anu misplaced, sareng kami henteu sanggup ningali sadaya dina hiji lokasi sateuacan masang server panyimpenan JMR NAS kana jaringan urang. Kinerja sarta kapasitas kami nganggo kalebatan dina sistem anu tiasa ngatur katerangan / maca syarat nepi ka pembayaran 4K anu-ayeuna tina sababaraha teluk édit, kagunaan anu gampang-to-pamakéan, ngagaduhan gelar anu luhur kalayan reliabiliti, alus teuing klien rojongan tur kalawan harga nu lumrah. "

Cucumber & Company ngulik seueur padagang sateuacan nguseup JMR sareng sistim BlueStor SHARE maranéhanana. Ditambahkeun Muncy, "Bagikeun dipariksa sadayana daftar syarat urang dina kualitas ngawangun, reliabiliti, kinerja sareng kapasitas, pungsi, harga sareng sanggeus penjualan. Kauntungan tambahan nyaéta yén sistem tiasa ngadamel aplikasi panyimpenan anu dibayékeun kalayan beurat-luhur sareng gaduh lisénsi parangkat lunak anu henteu ditékénkeun kapasitas gudang tambahan. Ieu produk luhur-kiyeu ti parusahaan-kelas dunya. Unggal kali kuring geus terang, JMR jeung tanaga pangrojong maranéhanana anu tiasa pisan kanyahoan, aya katuhu di dieu pikeun mantuan kuring ngabéréskeun masalah éta. "

BlueStor SHARE Networked Panyimpenan Server na harga anu murahanana idéal pikeun porsi berkas, simpangan simpangan simpangan kasepan, email surélék / wéb server / média streaming / sesar, simpangan workflow panyimpenan digital A / V (Audio / Video), klaster HA sareng aplikasi cadangan cadangan . Ku ngagabungkeun SAS RAID sareng fungsionalitas pangkas server kana hiji unit, SHARE mikeun simpenan basajan, dipercaya, kinerja tinggi pikeun jaringan konvergen, anu ngamungkinkeun para pamaké bakal rék dilegakeun aplikasi pikeun awan, atanapi ka lingkungan virtualized sareng clustered. Dintenna nepi ka lima kali kurang tina kurban-kelas perusahaan sanés, éta disadiakeun nepi ka kapasitas data 160TB sarta tiasa nafsu 1 PB kalayan unit sirah tunggal. Lisénsi software anu disayogikeun ti mimiti ngamungkinkeun kapasitas panyimpenan anu henteu nganggo tanpa butuh pamutahiran lisénsi sarta dilengkepan ku jaminan kuli sareng bagian bagian 3 taun.

- # # # -

kira-kira JMR Electronics

JMR mangrupakeun panyadia nilai anjog tina sistem gudang scalable pikeun pagelaran luhur kinerja sareng kapasitas kanggo sababaraha pasar kaasup; video sareng pos-produksi, militér sareng pamaréntah, atikan, VOD, DCC, kaulinan, kaamanan, Imaging médis, HPC sareng Web 2.0. Kusabab 1982, sistem RAID dipercaya jeung inovatif JMR didamel kayu di AS, dijieun sapinuhna tina fasilitas Chatsworth, California. Garis lengkep JMR na rackmount sareng solusi desktop solusi BlueStor ™ Bahan siap diwangun pikeun nungkulan kabutuhan proyek anu paling nungtut da nyingkahkeun kana ditarima. Réliabilitas. Inovasi. Kinerja. Ieu JMR. Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.jmr.com. Kontak atawa panggero [EMAIL PROTECTED] sarta 818-993-4801, ext. 190.


AlertMe
Curtis Chan

Curtis Chan

Curtis Chan nyaéta Présidén sarta CEO / Ngadegkeun jeung Ngatur Rakan dua teknologi tinggi Brand Marketing jeung pausahaan Hubungan Public, Chan & associates sarta dampak kognitif, anu klien dibasajankeun nu Global Fortune 500 mun Modal Usaha dibiayaan startups.

jasa agénsi na ', pikeun leuwih abad saparapat, geus mantuan Garner mimiti panggung sarta pertumbuhan pausahaan paparan brand signifikan, hasilna boh akuisisi atawa IPO, ku pangajen jumlahna leuwih $ 2.0 Milyar.

Bapak Chan mangrupakeun pengusaha serial, philanthropist, panulis jeung Malaikat investor. Anjeunna maén kalungguhan eksekutif konci mimiti on di nulungan ka pelopor sarta Usher dina duanana profésional digital audio jeung video digital téknologi pikeun ngarekam, siaran, cinematic sarta masangkeun industri produksi. Anjeunna ogé maénkeun peran eksekutif konci dina nulungan pikeun ngamekarkeun jeung téknologi gudang data pasar. tukang expansive na ngawengku opat puluhan taun kantos ngaronjatkeun kalungguhan eksekutif di operasi, ngembangkeun bisnis, rékayasa na jualan / marketing di téhnologi informasi, média & hiburan, neundeun jeung jaringan, sarta industri teknologi tinggi patali lianna.

Anjeunna mangrupa mentor aktif na panaséhat senior ka loba pausahaan ngadegkeun tur mimitian-up, a analis pasar / téhnologi, jeung boga tilu puluhan tina pangalaman dina ngembangkeun brand, konsultan manajemén, turnarounds parusahaan, iklan kreatif sarta hubungan umum.

A lulusan ti California Polytechnic State University (Cal Poly), San Luis Obispo; Mr Chan ngagungkeun taun 13th na salaku Wakil Présidén pikeun Yayasan Fullerton College sareng panarima Award Présidén 2017 pikeun Layanan Pinunjul dina Bisnis; Taun 18th salaku Entrepreneur-in-Residence sareng mentor pikeun Institut Usaha Leutik di California State University Fullerton sareng incubator. Salaku tambahan, anjeunna janten anggota sukarelawan DECA (Delta Epsilon Chi sareng Klub Pendhidhikan Distributive of America); panaséhat pikeun Institut Penelitian Limbah Global Wéb College of Engineering jeung Center For Inovasi and Entrepreneurship, Cal Poly, San Luis Obispo sareng anggota Présidén Green and Gold Society. Anu gumbira ngeunaan perawatan parawat, anjeunna mangrupikeun Présidén Dewan baheula pikeun Asosiasi Penyembuhan; sareng nyaéta spiker anu sering diulas dina seueur MBA sareng kuliah tingkat Doktor di sakumna nagara. Anjeunna parantos masihan sareng diterbitkeun langkung ti makalah 30 di sakuliah dunya, mangrupikeun panulis buku, Anggota Déwan Rédaksi pikeun Paguyuban Gerak Gambar sareng Insinyur Télévisi, Editor Senior kanggo Broadcast Beat sareng Majalah AV Beat, kapungkur Editor Senior pikeun Review Teknologi Téknologi, sareng. mangrupikeun rutin nyumbangkeun Éditor ka seueur Amérika Serikat sareng publikasi dagang internasional salami 30.

Nempo jasa Dampak kognitif di www.cognitiveimpact.com. Curtis bisa ngahontal dina [EMAIL PROTECTED]; Kantor: (714) 447-4993 atawa [EMAIL PROTECTED]
Curtis Chan