imah » wartos » Zixi sareng Harmonic Partner pikeun Pangiriman Bagian Luhureun Cloud

Zixi sareng Harmonic Partner pikeun Pangiriman Bagian Luhureun Cloud


AlertMe

Zixi, pamimpin industri pikeun ngamungkinkeun diandelkeun, video langsung-kualitas siaran langsung tina IP-mana wae, sareng arsiték tina pangajén Software-Defined Video Platform-SDMP (SDVP), ayeuna ngumumkeun integrasi Zixi kana harmonik'Live Streaming Platform dumasar awan VOS®360, panawaran sacara lengkep perusahaan pikeun nganteurkeun sareng monetizing jasa live streaming kalayan kualitas luar biasa tina sumber ka layar.

Pimpinan sadunya dina téknologi pangiriman sareng jasa, harmonik ngamungkinkeun perusahaan perusahaan sareng panyadia jasa nganteurkeun streaming video kualitas luhur sareng jasa siaran ka konsumén global. SaaS nawiskeun ngajalankeun infrastruktur awan umum global, harmonikPlatform VOS®360 ngabantosan panyipta kontén sareng panyadia jasa ngaluncurkeun ngahasilkeun, saluran kualitas siaran gancang. Pikeun ngamankeun kontén dina transit sapanjang ranté pangirimanna, prasarana awan VOS®360 nampilkeun Zixi SDVP terpadu anu tiasa nampi video langsung ti harmonik CloudLink, alat-alat pihak katilu sareng perangkat lunak anu dipasang kana Zixi, ogé ti para nasabah anu dikaluarkeun ku Broadcasters Zixi. Kalayan solusi gabungan ieu, alur kerja tungtung-tungtung tiasa kuat didamel sacara lancar sareng éfisién dina sadaya tahapan pamrosesan média sareng ranté pangiriman, méré pangguna kamampuan nampi kontén tina sumber, transfer ka awan teras langsung nganteurkeun ka panénjo paranti.

harmonikIntegrasi integrasi Zixi kana VOS®360 Live Streaming Platform ngamungkinkeun kontributor eusi sareng distributor pikeun gampang sareng dipercaya dina skala transportasi video ka ratusan toko di sakumna dunya sareng ningkatkeun pangalaman panempo ku pidéo laten ultra-low. Protokol Zixi gaduh laten panghandapna di industri kalayan pangiriman sub detik kadua anu dipercaya dirojong ku Zixi SDVP. Protokol Zixi anu tahan ngagunakeun gabungan téknologi canggih, beungkeutan jaringan, panyegahan kamacetan sareng pédah anu matak nyiptakeun aliran luar tina sababaraha serpihan aliran anu nganggo algoritma alignment DNA, mastikeun yén latency dijaga sareng disingkronkeun dina alat, lokasi jaringan, sareng. kaayaan supaya panyadia kontén tiasa nganteurkeun pidéo sacara real-time pikeun pangguna pamustunganana ku kapercayaan pisan.

"Kolaborasi kami sareng Zixi ngamungkinkeun urang pikeun ningkatkeun pidangan solusi streaming inovatif anu méréskeun tangtangan para pelanggan silih urang nyanghareupan," saur Shahar Bar, Wakil Présidén Senior, Produk Video sareng Pangembangan Parusahaan, di harmonik. "Kami bungah pisan ngalegaan kurban saling urang ka pasar kalayan tingkat kasedhiyan sareng kasantosan paling luhur."

"Zixi sareng harmonik bagikeun misi anu sami pikeun nganteurkeun pangalaman pidéo anu berkualitas tinggi, fleksibel, ”saur John Wastcoat, Alliances SVP sareng Pemasaran, Zixi. "Babarengan urang tiasa nyayogikeun solusi anu narik-penting pikeun kritik ieu pikeun konsumén di saalam dunya."

harmonik sareng Zixi bakal hadir sareng nunjukkeun penawaran terpadu dina Rebo, 22 Julind jam 11 AM EST / 4 PM UK. Pikeun ngadaptar pikeun webinar punten klik tautan ieu: Live Streaming Over IP sareng Harmonic VOS360 sareng Zixi.


AlertMe