imah » wartos » VFX pasukan Expands LA Operasi Ku peluncuran A Studio di British Columbia

VFX pasukan Expands LA Operasi Ku peluncuran A Studio di British Columbia


AlertMe

Divisi Anyar Nyadiakeun Feature Pilem na TV nembongkeun kalawan Aksés ka insentif Pajak Deep SM urang jeung New Studio urang terampil Dina-House Bakat marengan koléktif miboga Artis VFX ngalaman Dumasar Sapanjang Propinsi


VFX pasukan, anu parusahaan epek visual basis Burbank-layanan pinuh, geus meluncurkan studio di British Columbia, Kanada. Division anyar aksés jujul pajeg penting propinsi urang, sarta roster beragam seniman senior diperlukeun pikeun epektip karajinan efek visual poto-realistis kualitas luhur anu Fitur film jeung televisi episodic nembongkeun paménta.

James Daud Hattin NU NGADEGKEUN, CD

Sanajan perluasan jeung SM nandaan heula waktu nu VFX pasukan geus ngadegkeun hiji ayana di luar LA, éta geus hiji pausahaan global saprak NU NGADEGKEUN, sarta Diréktur Kreatif James Daud Hattin dibuka panto taun 2013. Dibuka ku pipa hareup generasi di inti na, pangabisa pasukan pikeun renders lokasi artis urang nyimpang ngawangun sanggar Kelowna, SM na salaku hub kreatif kuat.

Pausahaan najong off venture anyar sareng roster terampil bakat di-imah marengan hiji koléktif scalable of husus seniman épék visual dumasar saluareun commuting jarak ka studio na. Hattin ayeuna finalizing Signing tina hiji sirah produksi / senior ngawas VFX kana Helm operasi SM salaku pasukan terus solidify hubungan anyar kalawan luhur-nagara golongan bakat dumasar sakuliah sakabeh propinsi.

"Kolam renang padet British Columbia urang seniman ngalaman ngajadikeun eta hiji lokasi idéal pikeun foray munggaran VFX pasukan urang kana Haven pajak," nyebutkeun Hattin, arsitek pipa parusahaan. "Éta nyandak urang kana ngamangpaatkeun optimum tina kamampuhan infrastruktur urang urang jeung mawa sababaraha paling seniman épék kreatif sarta ngalaman visual SM urang kana melu urang."

"The impetus balik peluncuran of VFX pasukan éta kabutuhan generasi anyar épék visual pausahaan jeung kaayaan-of-nu-seni kamampuhan, mastikeun yén ngadegkeun ayana di SM, atawa insentif pajak daerah kurban, teu datangna dina biaya aksés bisa laksana pikeun luhur-nagara golongan bakat, "nyebutkeun Hattin.

kamampuhan VFX pasukan urang ngawangun on Hattin urang 20 + taun pangalaman salaku kalungguhan bakat tech-savvy helming épék visual tim pikeun Hollywood'S nempokeun tipi episodic na film blockbuster. Leungeun-on supervises kreatif sarta collaborates kalayan seniman basis SM LA jeung parusahaan, kitu ogé jaringan sakuliah dunya miboga bakat, digawé sacara real-time salaku Unit tunggal liwat unggal fase produksi.

pipa ngarecah pasukan urang jeung modél bisnis épék visual tradisional, untethering seniman ti bata jeung mortir studio parusahaan. Na jangkauan na konektipitas digital seamless ngaktipkeun Hattin sarta tim manajemen Samaun fasilitas LA na urang pikeun panduan kolam renang pilih miboga geografi beragam seniman jeung efisiensi hiji pausahaan VFX imah sakabéh tim na handapeun hateup na.

Katuhu kaluar ti gerbang, mangrupakeun kombinasi antara luhur-nagara golongan bakat sarta maju-mikir, pendekatan tungtung-to-tungtung efisien geus narik rupa-rupa karya. A campuran AS sarta dumasar-internasional nempokeun tipi episodic ngandelkeun tim ngalaman parusahaan pikeun nganteurkeun angka nu gede ngarupakeun nembak, kualitas luhur-rumit sarta konsistén papanggih deadlines ketang.

Shonda Rhimes 'runtuyan tinggi-profil,' Skandal '(ABC) dipercayakeun pasukan pikeun nanganan sadayana épék visual na perlu pikeun tilu musim, ngaliwatan finale taun ka tukang sacara. Ayeuna, 'Kumaha mun Cokot Away kalawan rajapati' (ABC), 'Madam Sekretaris' (BPS), sarta 'DC urang Legenda Sumber Isukan' (CW), nu sababaraha di nempokeun yén neruskeun balik pikeun digawe sareng musim tim parusahaan sanggeus usum. 'Hardcore Henry,' 'Sinister 2,' 'Insidious 3', 'Asura,' '12 Strong,' sarta 'Superfly' téh diantara sks pilem fitur pasukan urang. (Ngarecahna Reel)

Tim pasukan urang nyadiakeun proyék kalawan rupa-rupa épék visual - ti lingkungan photorealistic, set ekstensi, compositing, kasampak ngembangkeun, cahaya, lukisan matte, sarta dinamika-mun cleanups tur sagala jasa lianna proyek bisa merlukeun. Perluasan panganyarna kana SM sweetens pot, anu ngamungkinkeun para parusahaan ka minuhan budgets of a rentang lega proyék.

"Parusahaan LA kami geus untung bisa disebut kana ku aliran ajeg film na nempokeun tipi episodic," nyebutkeun VFX pasukan urang Kepala Produksi, Nate Smalley. "Urang ogé geus kungsi rapat hébat kalawan daptar panjang produser anu wowed ku kualitas gawé kami, tapi pamustunganana dampak insentif pajak ongkos bursa on garis handap geus faktor mutuskeun. Ditambah studio SM kami Posisi pasukan competitively di arena épék visual, leveling widang maén ".

"Naha studio SM kami lengkah dina mangsa produksi, redaksi atawa fase pre-produksi proyék a, pasukan nyadiakeun film fitur sarta acara TV sareng sumberdaya kreatif unik anyar," nyebutkeun Hattin. "Manajer kami 'dibagikeun LA estetika jeung baku sarta kualitas pituduh hiji tim Sarbini seniman komitmen ka enhancing unggal carita visual jeung VFX nu konsistén ngaleuwihan klien' ekspektasi".

British Columbia teh mimiti runtuyan wewengkon maturan insentif pajak mana VFX pasukan ngarencanakeun pikeun nyimpen handap patok. Hattin aya dina prosés assembling hiji tim inti seniman di New York, jeung rencana anu dina karya pikeun ngjalankeun division di nagara.

Pikeun émbaran tambahan, ngahubungan VFX pasukan LA / SM dina www.VFXLegion.com, [EMAIL PROTECTED], Atawa 818-736-5855.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!