imah » diulas » Tanda Patokan Disk ATTO Pikeun MacOS Parantos Antos

Tanda Patokan Disk ATTO Pikeun MacOS Parantos Antos


AlertMe

Teu aya anu papasean ATTO Téhnologi parantos kabuktosan nyalira janten panyayun panyimpen produk-kinerja tinggi sareng jaringan konektipitas. Warisan perusahaan tilu puluh taun panjang sareng dipanggihan ku Présidén / CEO, Tim Klein
sareng CTO / Wakil Présidén, David Snell parantos ngadegkeun waktos waktos dina misi na pikeun ngamangpaatkeun kakawasaan panyimpen. Parantos ngalengkepan usaha ieu ngalangkunganana produk kualitas luhur, sareng sababaraha unik produk dina jero inventory buta teknologi nyaéta:

  • FibreChannel
  • Adaptor RAID
  • Channel Serat Euis
  • Sasak konvérsi Protokol
  • Controllers panyimpen
  • software pananggalan macOS iSCSI
  • Parangkat lunak panyambungan antarmuka neundeun
  • Kang Tata
  • Sas
  • Alat guludug
  • Ethernet
  • NVMe

Jalan tolak Disk ATTO Pikeun MacOS

Patokan Disk Anyar pikeun ATTO pikeun macOS® kakara parantos sumping, sareng parantos didamel khusus pikeun damel sareng macOS. ATTO Disk Benchmark pikeun macOS® mangrupikeun alat freeware anyar perusahaan, anu gampang tiasa ngukur kinerja sistem panyimpen. ATTO Disk Benchmark pikeun macOS® ogé tiasa ngawasi pagelaran dina kaayaan solid solid, hard drive, RAID arrays, ogé konéksi kana panyimpenan. Ieu tiasa ngijinkeun pangguna pikeun nyayogikeun sistem panyimpenna pikeun pagelaran optimal.

Kusabab ATTO Disk Benchmark kompatibel macOS®, éta ogé tiasa ngukur kinerja sistem panyimpen pangguna ku rupa-rupa ukuran transfer sareng panjang ujian pikeun maca sareng nyerat. Sababaraha pilihan produk anu sayogi ngamungkinkeun pikeun benchmark disk pikeun ngaropea ukuran prestasi pangguna. Pilihan ieu kalebet:

  • Antrian jero
  • Kuring ditindih / O
  • Modeu ngabandingkeun anu jalan dina kontinyu

Fitur Tanda Patokan ATTO Disk tambahan

Kusabab ATTO Disk Benchmark for macOS® dianggo salaku antarbeungeut anu gampang dianggo, éta nyayogikeun hasil anu lengkep sareng ngamungkinkeun rupa-rupa jinis parameter disaluyukeun ku pangguna. Kasaluyuan ATTO Disk Benchmark sareng macOS ngamungkinkeun pangguna pikeun nganalisa karakteristik kinerja alat panyimpen sareng saham jaringan.

ATTO Disk Benchmark pikeun kualitas lain macOS® kalebet fitur sapertos:

  • Kamampuhan pikeun Nangkep jepretan
  • Kamampuhan ngajalankeun benchmark kontinyu
  • Jaringan ukur sareng blok kana panyimpen panyimpen ngaliwatan sistem file
  • Dukungan pikeun ukuran transfer variabel sareng jero antrian
  • Kinerja anu henteu rusak dina sistem file
  • Ukuran transfer Custom
  • Dukungan pikeun sababaraha disk unggal tés

ATTO Disk Benchmark pikeun macOS® ogé tiasa dianggo pikeun nguji mana-mana pengontrol RAID, pengawal penyimpanan, adaptor host, hard drive atanapi SSD drive, anu henteu heran upami produk Téhnologi ATTO dipikanyaho sacara konsistén nyayogikeun tingkat kinerja pangluhurna pikeun a neundeun pangguna.

Kusabab 1988, ATTO Téhnologi parantos kantos pimpinan global di IT sareng média & pasar hiburan. Ieu mangrupikeun hasil primér tina tim désainer tina eksekutif téknologi anu ngalaman sareng pangalaman lapangan anu saé dina bidang operasi, panalungtikan / pamekaran, keuangan, sareng penjualan / pamasaran. Behemoth tech-inovasi ieu parantos najis dina lingkungan komputasi anu paling data salaku hasil tina kakhususan dina jaringan sareng panyambungan neundeun sareng solusi prasarana. ATTO Disk Benchmark pikeun macOS® mangrupikeun alat benchmarking disk anu paling populér, sareng éta ayeuna nuju ngagaleuh!

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan ATTO Disk Patokan pikeun macOS, teras pariksa www.atto.com/disk-benchmark-macOS/.


AlertMe