imah » diulas » Tanda Patokan Disk ATTO Pikeun MacOS Parantos Antos

Tanda Patokan Disk ATTO Pikeun MacOS Parantos Antos


AlertMe

Teu aya anu papasean ATTO Téhnologi parantos ngabuktikeun dirina nyalira janten panyadia produk panyimpenan kinerja tinggi sareng produk konéktipitas jaringan. Warisan panjang perusahaan tilu puluh taun sareng dipanggihan ku Présidén / CEO, Tim Klein
sareng CTO / Wakil Présidén, David Snell parantos ngadegkeun waktos waktos dina misi na pikeun ngamangpaatkeun kakawasaan panyimpen. Parantos ngalengkepan usaha ieu ngalangkunganana produk kualitas luhur, sareng sababaraha unik produk dina inventaris raksasa téknologi kalebet:

  • FibreChannel
  • Adaptor RAID
  • Channel Serat Euis
  • Sasak konvérsi Protokol
  • Controllers panyimpen
  • software pananggalan macOS iSCSI
  • Parangkat lunak panyambungan antarmuka neundeun
  • Kang Tata
  • Sas
  • Alat guludug
  • Ethernet
  • NVMe

 

Jalan tolak Disk ATTO Pikeun MacOS

 

Patokan Disk paling anyar ATTO pikeun macOS® kakara parantos sumping, sareng parantos didamel khusus pikeun damel sareng macOS. ATTO Disk Benchmark pikeun macOS® mangrupikeun alat freeware anyar perusahaan, anu tiasa kalayan gampang ngukur kinerja sistem panyimpenan. Patokan Disk ATTO pikeun macOS® ogé tiasa nangkep kinerja dina drive solid-state, hard drive, arrays RAID, ogé konéksi kana panyimpenan. Ieu tiasa ngijinkeun pangguna pikeun nyetél sistem panyimpenanna pikeun kinerja anu optimal langkung saé.

 

 

Kusabab ATTO Disk Benchmark cocog sareng macOS®, éta ogé tiasa ngukur kinerja sistem panyimpenan pangguna ku sababaraha ukuran transfer sareng panjang uji pikeun maca sareng nyerat. Sababaraha pilihan anu aya dina produk ngamungkinkeun patokan disk pikeun ngarobih pangukuran kinerja pangguna. Pilihan ieu kalebet:

  • Antrian jero
  • Kuring ditindih / O
  • Modeu ngabandingkeun anu jalan dina kontinyu

 

Fitur Tanda Patokan ATTO Disk tambahan

 

 

Kusabab ATTO Disk Benchmark pikeun macOS® dianggo salaku antar muka anu gampang dianggo, éta nyayogikeun hasil anu lengkep sareng ngamungkinkeun sababaraha jinis parameter tiasa disaluyukeun ku pangguna. Kasaluyuan ATTO Disk Benchmark sareng macOS ngamungkinkeun pangguna nganalisis ciri kinerja alat panyimpenan sareng saham jaringan.

Patokan ATTO Disk pikeun kualitas macOS® sanésna kalebet fitur sapertos:

  • Kamampuhan pikeun Nangkep jepretan
  • Kamampuhan ngajalankeun benchmark kontinyu
  • Jaringan ukur sareng blok kana panyimpen panyimpen ngaliwatan sistem file
  • Dukungan pikeun ukuran transfer variabel sareng jero antrian
  • Kinerja anu henteu rusak dina sistem file
  • Ukuran transfer Custom
  • Dukungan pikeun sababaraha disk unggal tés

Patokan ATTO Disk pikeun macOS® ogé tiasa dianggo pikeun uji coba RAID controller, storage controller, host adaptor, hard drive atanapi SSD drive, anu teu matak héran nunjukkeun yén produk ATTO Technology dipikaterang pikeun sacara konsisten nyayogikeun tingkat kinerja paling luhur pikeun gudang pamaké.

Kusabab 1988, ATTO Téhnologi parantos janten pamimpin global di pasar TI sareng média & hiburan. Ieu mangrupikeun hasil utami tina tim khusus tina éksékutip téknologi anu berpengalaman kalayan pangalaman lapangan anu hadé dina bidang operasi, panilitian / pamekaran, kauangan, sareng penjualan / pamasaran. Behemoth téknologi-inovasi ieu parantos subur di lingkungan komputasi anu paling intensif data salaku hasil tina kakhususan dina jaringan sareng konektipitas panyimpenan sareng solusi infrastruktur. Patokan ATTO Disk pikeun macOS® mangrupikeun alat tolok ukur disk paling populér, sareng ayeuna sayogi kanggo dipésér!

 

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan ATTO Disk Patokan pikeun macOS, teras pariksa www.atto.com/disk-benchmark-macOS/.


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)