imah » jobs » Staf Panaliti Bersatuan III (SRA III)

Pembukaan proyék: Staf Panaliti Bersatuan III (SRA III)


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: NCIRE - Institut Panaliti Kaséhatan Veterans
location: San Francisco CA US
Melek komputer nganggo tekenan dina Windows Excel, Adobe Photoshop, sareng perangkat lunak statistik anu dipikabutuh pikeun nganalisa data sareng kaluaran grafisna.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!