imah » wartos » "Hareup sareng Pusat" Kinerja Langsung dikirim dina Ultra HD sareng HDR sareng Desain Blackmagic

"Hareup sareng Pusat" Kinerja Langsung dikirim dina Ultra HD sareng HDR sareng Desain Blackmagic


AlertMe

Fremont, CA - 13 Agustus, 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén séri konsér televisi anu diaku sacara kritis "Front sareng Pusat" digunakeun pinuh Blackmagic Desain ultra HD aliran kerja produksi langsung pikeun ngahasilkeun sababaraha épisode usum kasalapanna, anu langsung disalurkeun kana Facebook Live sareng dikirimkeun di SDR pikeun televisi umum sareng HDR10 pikeun DIRECTV. Episod, anu ngalebetkeun gitaris virtuoso, vokalis sareng panulis lagu Gary Clark Jr, ditembak nganggo BroadSA Broadcast, Pocket Bioskop 4Ks sareng Mikro Studio Camera 4Ks, sareng dialihkeun nganggo pénu produksi produksi ATEM Television Studio Pro 4K.

"Barisan sareng Pusat" nyorot campuran ékséktik tina Grammy, Asosiasi Musik Nagara, Musik Amérika sareng Akademi Award Music Music, ikon batu sareng penjual multi platinum kalebet Keith Urban, Carlos Santana, Steven Tyler, Miranda Lambert sareng seueur deui. Unggal épisode jam panjang nunjukkeun pagelaran langsung di payuneun panongton, ogé wawancara pribadi sareng seniman anu nyarioskeun carita-musik di tukangeun musikna.

Épisode nganggo Blackmagic Desain aliran kerja dihasilkeun ku agénsi kreatif dumasar di New York sareng perusahaan produksi LCM247. Hirup dirékam di The studio studio rékaman di Los Angeles, LCM247 nembak pagelaran Gary Clark Jr sareng dua Broadcast, kalayan hiji genggam di panggung sareng anu sanés dina 24 ft. Jib, sareng dalapan Kaméra Micro Studio 4Ks anu ayana di tempat sareng di panggung.

"Nalika nembak live, ergonomics Broadcast URSA kalayan lensa siaran anu alus dikirimkeun nembak genggam anu langkung saé dina lingkungan gancang," saur Patrick Heaphy, sutradara kreatif LCM247, sareng produsén sareng sutradara dina épisode. "Operator jib ogé peryogi lensa zum siaran pinuh pikeun hasil anu pangsaéna."

"Ukuran Kamera Mikro 4Ks sacara Mikro gampang ngagampangkeunana di panggung, ogé di tempatna. Kami ngagaduhan salah sahiji dina kendang kendang, hiji dina tombol, shot umum sacara umum dina sadaya panggung, pasangan dikonci di sekitar tempat éta, sareng urang malah gaduh operator kaméra nganggo saurang anu dipasang kalayan monitor Video / 4K monitor / recorder sareng a. lensa panjang salaku shot serep, "Anjeunna nambahan. "Bisa nyauran aranjeunna sacara jauh ngaliwatan Panel Kontrol Kaméra ATEM hususna kapaké kusabab kami gaduh awak terbatas sareng ogé hirup streaming."

Panel Kontrol Kamera ATEM perenahna di désa vidéo anu ogé dipasang ATEM Televisi Studio Pro 4K, HyperDeck Studio Pro, HyperDeck Studio 12G, HyperDeck Studio Mini recorder, Blackmagic Web Presenter sareng SmartScope Duo 4K monitor. "Kami nganggo ATEM pikeun cicing langsung, sareng sadayana waé kacatet ISO ka HyperDecks, sareng dirékam feed bersih sareng program program," nyatakeun Heaphy. "Kami lajeng nganggo Blackmagic Web Presenter pikeun hirup ngalirkeun kinerja dina Facebook Live."

Sateuacan pagelaran éta, Heaphy sareng timnya nganggo tilu Pocket Bioskop 4Ks Kamera pikeun némbak temu wawancara situp sareng Gary Clark Jr. "Éta ngagaduhan faktor anu hadé sareng kamampuan lowlight anu hébat, henteu waé ogé gunung Gunung MFT muji arsenal urang. Lénsa MFT, sareng input XLR ngajantenkeun kaméra langkung gampang digawekeun ku tibatan DSLR, "saurna. "Aliran kerja DaVinci Studio ogé hartosna anjeun leres tiasa maksimalkeun tampilanna."

Episod ieu diédit sareng nyetél di DaVinci Resolve Studio, sareng Heaphy ogé ngagunakeun Da Panel Menilai DaVinci nyatakeun efisiensina. "DaVinci Resolve Studio estu maturing salaku platform panyuntingan, sareng éta mangrupikeun transisi pikeun urang gampang," jelasna. "Kami parantos terang kami badé kelas di DaVinci Resolve Studio, janten kami mikir, 'Naha henteu nyobian ogé?" Urang ngagunakeun pangabisa panyunting kaméra kaméra sareng nyalametkeun pisan waktos ku henteu kedah ngalakukeun warna anu sanés upami urang nyaluyukeun éditan. Henteu mulus kanggo mésér kana tab warna, sareng jotosan parantos ngagaduhan kelas kasebut, atanapi colorist kami Dario Bigi tiasa nyaluyukeun sakumaha anu diperyogikeun. "

"Kami ngagaduhan sababaraha barang anu dikirimkeun, ku kituna tiasa ngagunakeun salah sahiji alat pikeun SDR sareng pas HDR ogé cocog," pungkasna Heaphy. "Téma dina tulisan éta pasti épisién, sedengkeun dina waktos aya kursi diajar sareng platform anyar, DaVinci Resolve Studio leres-leres. Éta nengetan naon éditor sareng colorists anu dipilarian. "

Pencét Fotografi

Poto produk Kaméra Pocket Bioskop 4K, Broadcast Broadcasting, Micro Studio Camera 4K, Video assist 4K, ATEM Television Studio Pro 4K, Panel Kontrol Kamera ATEM, Presenter Web Blackmagic, HyperDeck Studio Pro, Studio HyperDeck 12G, HyperDeck Studio Mini, SmartScope Duo 4K , DaVinci Ngabéréskeun Studio, DaVinci Ngabéréskeun Panel Mini sareng sanésna sanésna Blackmagic Desain produk nu aya di www.blackmagicdesign.com/media/images

kira-kira Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic Desain'S DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com


AlertMe