imah » wartos » PBT EU ngajalankeun SubtitleNEXT inovatif solusi Tengah sarta pelaksana ™ Media Integrator di IBC2017

PBT EU ngajalankeun SubtitleNEXT inovatif solusi Tengah sarta pelaksana ™ Media Integrator di IBC2017


AlertMe

PlayBox Téhnologi EU ngajalankeun SubtitleNEXT inovatif Tengah sarta pelaksana solusi Media Integrator di IBC2017 mun nguatkeun efisiensi perusahaan

Range taméng PBT EU ngeunaan Leyuran nyiptakeun Cim Broadcast Produksi Workflows

IBC Nangtung A10, Aula 1, IBC Tembongkeun, The rai, Amsterdam, 15 - 19 Séptémber 2017

Sistem Global spesialis integrasi PlayBox Téhnologi EU (PBT EU) reinforces posisi na di IBC2017 (Nangtung A.10), ku demonstrating sauntuyan lega produk anyar seru na leyuran - nu pelaksana ™ Media Integrator, anu pelaksana ™ Sync Master sarta SubtitleNEXT Tengah aplikasi suite. Real-dunya studi kasus pamaké sarta workflows customer bakal sadia dina stan pikeun datang pikeun niténan jeung cobaan kaluar pikeun sorangan.

Dijieun ku PBT EU jeung meticulously diverifikasi papanggih standar industri, nu rupa-rupa garis produk anyar caters pikeun sakabéh industri sarta organisasi sakuliah spéktrum kaasup broadcaster, panyadia eusi, telecoms, produksi, jeung pausahaan pos-produksi.

Pelaksana ™ Broadcast garis Server nyadiakeun sagalana a penyiar pangabutuh

Ieu IBC, modul pelaksana ™ Media Integrator PBT EU urang bakal aya dina acara pikeun kahiji kalina, nu boga fungsi minangka hiji tambahan penting kana "Channel-In-A-Box" kebat, sahingga hareup-siap sarta pohara adaptable pikeun sakabéh lingkung produksi . modul nu expands nu "Channel-In-A-Box" konsep saluareun origination channel tradisional, leuwih kana lingkungan kontrol produksi jeung asset, kituna sahingga leuwih bisa diasupan, sarta ngan hiji mouse-klik jauh.

Saterusna, fungsi signifikan geus ditingkatkeun teh pelaksana intuitif ™ Virtual Control Panel (EVCP), ogé dina acara, minangka bagian ti canggih garis server siaran pelaksana ™ nu diawalan dina IBC taun ka tukang, nu geus kungsi diterapkeun ku loba pausahaan kaasup award- unggul teleport mobilna.

Ogé launching pikeun kahiji kalina IBC ieu PBT EU urang pelaksana ™ Sync Master - alat hardware-bebas teh husus software padamelan ka powerfully nyambung tur nyingkronkeunana bahan video pikeun rupa-rupa alat software jeung hardware éksternal nu tradisional dilaksanakeun dina rarancang sora profésional, kaasup musik, hiburan, audio jeung produksi video, manajemén acara, multimedia produksi jeung pos-produksi. sarta gampang pikeun masang ramah-pamaké, mangka dirancang ngahemat professional audio a deal agung waktu, sarta pikeun vigilantly ngajaga hak cipta nu boga eusi '. The pelaksana ™ Sync Master ogé bisa dipaké salaku aplikasi mandiri atawa salaku bagian tina "LAPIS pikeun Media" solusi na tiasa dianggo salaku "budak" atanapi kumaha nyambungkeun pamuter video pikeun numbu ka sistim audio profésional kayaning karanjingan Pro Alat jeung Sony Vegas. Éta ogé bisa masterfully koordinat ragam baku video antara aranjeunna, sahingga manajemén gampang tina sababaraha video dina layar tunggal atawa sababaraha. Ogé gaduh kamampuhan unik pikeun muterkeun payil video lokal sadia, kitu ogé jalma ti desktop katilu pihak atawa asset basis web na sistem manajemen eusi, kaasup video online tur énkripsi, konsékuénsina, ngaleungitkeun tugas tedious ngabogaan pikeun ngundeur éta munggaran.

Revolusioner Captioning multibasa SubtitleNEXT Tengah ngarojong kamampuhan nyata waktu

SubtitleNEXT nyaeta Captioning Subtitling kulawarga produk canggih PBT EU ngeunaan toolsets sareng ruang lingkup anu luar biasa tina modul, aplikasi jeung hardware anu ngarojong sagala timed skenario nu patali téks ti kreasi keur sebaran. Garis produk ngawengku sababaraha pilihan lisénsi software, mimitian ti Éntri tingkat SubtitleNEXT novice mun Еxplorer, narik, Spin na Live Options, subjudul Ékspor pikeun bioskop (digital, 35mm), SubtitleNEXT Air liwat ka SubtitleNEXT Ahli, jeung panganyarna brand-anyar taneuh-megatkeun SubtitleNEXT Tengah bisa dibuka IBC ieu. SubtitleNEXT Tengah sacara éféktif dina keteg jajantung hiji tungtung nepi ka tungtung workflow subjudul, sarta mangrupa ngembangkeun luar biasa kalawan multichannel, multibasa Captioning na Subtitling modul nu flaunt kamampuhan subjudul workflow canggih jeung kapasitas rongkah pikeun ngarojong universal transcoding format subjudul jeung nyata waktu kandungan hirup. SubtitleNEXT Tengah anu husus dirancang pikeun nyata waktu pengolahan subjudul otomatis tur output di standar béda jeung protokol, manipulasi béda format offline file, kitu ogé protokol nyata waktu jeung standar saperti sumber konci nu numbu ka sababaraha sumber program dina waktos anu sareng.

LAPIS - solusi manajemen data dipercaya yén radikal centralises prosés effortlessly

Profuz Digital urang LAPIS pitur deui dina stand PBT EU urang - hiji solusi akalna nu pamustunganana méré pamaké langkung waktu keur konsentrasi kana mahluk kreatif sarta teu meunang bogged handap kalawan prosés. Ieu sistem manajemen informasi basis web pinuh komprehensif dirancang museurkeun prosés sarta data dina hiji hateup. Ieu prepares, ingests, ngarobah, encrypts, sarta bahan watermarks otomatis bisa dipaké pikeun sacara harfiah sagalana patali data-processing, kitu ogé lokalisasi, tarjamah, ngedit, dubbing, alih-sora na Subtitling, kana salah sahiji lingkungan tunggal.

workflows produksi-kelas dunya PBT EU jeung playout

Compelling produksi demonstrasi workflow bakal lumangsung dina PBT EU nangtung di IBC ngalaan pikiran kumaha solusi PBT EU urang dianggo dina lingkungan real-hirup, kayaning di Doli Media Studio, salah sahiji nu panggedéna pausahaan audio pos-produksi Éropa urang. Pamasangan panganyarna ngeunaan PBT EU urang pelaksana ™ Sync Master marengan LAPIS na SubtitleNEXT di Doli Media Studio mintonkeun kreatif pipa produksi sora pohara efisien sarta pioneering sakuliah sakabéh fasilitas, sareng datang ka stand nu bisa manggihan nu leuwih seueur tentang proyék inovatif ieu.

PBT EU urang GM, Vladimir Stanic qur'an, "Urang kudu kaahlian jeung sagemblengna dedicated ka delivering téhnologi hareup-buktina sora anu keur diukna papanggih pangabutuh teknis, kreatif tur praktis konsumén ', nu ogé tetep relevan sarta tumuwuh kalayan aranjeunna. Kami customer-obsessed na disetir nyadiakeun solusi nu dirancang simplify hirup profésional urang teu nyieun nu leuwih pajeulit. jasa kami tiasa tukang ngaput-dijieun pikeun nyieun hasil pangalusna pikeun nyocogkeun unggal hal individu. Urang ngabagéakeun nu datang ka acara mun datangna tur tingal kami sarta kami kasampak maju ka nyadiakeun solusi nu ngelehkeun tantangan maranéhanana. "

Alexander Stoyanov, komentar Diréktur Penjualan PBT EU urang, "Ieu hiji waktos dinamis di industri jeung kami gairah ngeunaan nyungsi solusi sampurna pikeun konsumén urang. Urang ngabagéakeun aranjeunna kalayan pikagumbiraeun hébat kana ngadeg PBT EU, babagi kamajuan urang jeung ngadéngékeun aranjeunna sarta tantangan aranjeunna nepi ngalawan. Ti Palasik "TV Channel-di-a-Box", bagian tina rising béntang pelaksana garis ™ Server urang, kana Kaluaran panganyarna tina pelaksana ™ Sync Master, SubtitleNEXT Jawa Tengah, EVCP na LAPIS, klien kami bisa ngajalajah hiji rentang éksténsif tina parabot serbaguna anu kacida pentingna dina nyieun platform custom-diwangun yén meets kabutuhan husus individu. "

mitra téhnologi PBT EU séjén ko-exhibiting di stan di taun ngawengku spesialis telekomunikasi panggedena Bulgaria urang Vivacom.

Papanggih tim di PBTEU urang Stand 1. A10 sarta manggihan nu leuwih seueur tentang kumaha PBT EU desain solusi flawless yén empower disiarkeun professional produksi gawe leuwih éfisién dina forefront tina lingkungan digital.

kontak [EMAIL PROTECTED] buku rapat di stand, atanapi ngan ngarasa Luncat ka leupaskeun ku kapan keur ngobrol.
R
egister keur acara di www.ibc.org ngagunakeun IBC kode customer 21658.

Émbaran Media

Ngeunaan PlayBox Téhnologi EU (PBT EU)

Naon maranehna ngalakukeun - PBTEU tumuwuh jeung nyadiakeun solusi kinerja-ngarah sarta integrasi sistem rékayasa customizable mun empower panyadia eusi, siaran, produksi, jeung professional pos-produksi nepi beroperasi éfisién dina forefront tina hiji lingkungan digital kantos-ngembang.

Anu sipatna & Line Produk - primér PBTEU urang fokus geus kalenturan, inovasi produk futureproof customer-disetir, deployment gancang, gawe babarengan, Persib, mahasiswa ITB, speed, kualitas gawe tinggi, kitu ogé rojongan dedicated produk na, solusi jeung jasa, nu ngawengku - PlayBox Téhnologi Neo produk suite, pelaksana ™ disiarkeun server na aplikasi software, Captioning canggih tur software Subtitling platform SubtitleNEXT, kitu ogé prosés bisnis jeung manajemén informasi kuat sistim LAPIS Profuz Digital urang dirancang epektip museurkeun prosés jeung data sakabeh kaayaan hiji hateup.

A Company Global - PBTEU collaborates kalawan mitra téhnologi renowned sakuliah dunya sakuliah proyék integrasi sebaran sarta sistem. Kantor pusatna di Sofia, Bulgaria ku teureuh global kaasup puseur luar ti nagara mana operasi jualan, rojongan, manufaktur, sarta R & D nyandak tempat.

nganjang www.pbteu.com
Tuturkeun on Twitter @PBT_EU

___________________________________________________________________________

Jalur Produk PBT EU urang

Ngeunaan pelaksana ™ server - Incorporating sagalana a penyiar pangabutuh

PBT EU dijieun perdana IBC 2016 unleashing garis pelaksana ™ pisan kuat miboga server siaran inovatif. Dirancang pikeun siaran, produksi jeung pos-produksi fasilitas dina pikiran, anu rentang pelaksana ™ Broadcast Server ieu dijieun na rigorously dites ku PBT EU papanggih standar industri exacting.

Kakuatan-efisien, sipatna péngkolan-konci solusi tukang ngaput-dijieun dirancang cater sasuai klien husus individu. Aranjeunna nyadiakeun hiji tulang tonggong kacida customizable, mantap, sarta bisa diandelkeun pikeun sakabéh wewengkon siaran tur instalasi produksi, kaasup stasiun televisi, studio produksi jeung pausahaan pos-produksi.

Ku cara méré fasilitas keur ingest jeung média manajemén, titling jeung grafik, kitu ogé playout na scheduling, pelaksana ™ Broadcast server bisa méré lengkep "TV saluran-di-a-kotak" solusi, atanapi jadi ngonpigurasi nyadiakeun sagala kombinasi jasa komponén ngagunakeun dunya-renowned software PlayBox, ngaktipkeun pisan efisien, scalable, sarta fléksibel pipelines produksi bisa dijieun. Ieu ngasupkeun tradisional, streaming sarta hibrid workflow model, sanajan awan na awan swasta.

Eusi bisa ngahontal kaluaran kana rupa-rupa format IP-streaming atanapi via sambungan SDI tradisional. Resolusi ti SD nepi ka 4K téh sadayana dirojong, kaasup kamampuhan pikeun ngalirkeun data sababaraha channel sakaligus. Pelaksana ™ Broadcast server anu ogé dirancang panganteur seamlessly kalawan loba rupa routers, sarta bisa diaktipkeun kalawan timecodes LTC sarta micu GPI.

nganjang pbteu.com/products/executor/ pikeun manggihan deui.

Ngeunaan pelaksana ™ Sync Master - dipercaya waktos-efisiensi na hak cipta perlindungan pikeun creatives sora

Launching pikeun kahiji kalina dina IBC2017, PBT EU urang anyar pelaksana ™ Sync Master mangrupakeun alat software hardware-bebas profésional dipaké pikeun meungkeut bahan video pikeun rupa-rupa alat software jeung hardware éksternal dipaké dina profésional musik, hiburan, audio jeung produksi video, acara manajemén jeung multimedia produksi jeung pos-produksi industri. sarta gampang pikeun masang ramah-pamaké, éta ngaheéat duit jeung waktu. Ieu bisa dipaké salaku pamuter budak video pikeun sistim audio profésional kayaning karanjingan Pro Alat jeung Sony Vegas, tapi oge bisa nyingkronkeun sababaraha bahan video antara aranjeunna, sahingga manajemén gampang tina sababaraha video dina layar tunggal atawa sababaraha. Ngaliwatan pangabisa unik -na pikeun muterkeun payil video lokal sadia, kitu ogé jalma datang ti desktop pihak katilu atawa asset na manajemén eusi sistem dumasar-web kayaning video online tur énkripsi, tanpa kedah pikeun ngundeur éta mimitina, ngaheéat waktos sora creatives ' tur ngajaga hak cipta nu boga eusi. The pelaksana ™ Sync Master bisa dipaké salaku aplikasi mandiri atawa salaku bagian tina "LAPIS pikeun Media" eusi lengkep jeung prosés sistem manajemen. Lain pedah kaasup kanyataan yén éta seamlessly tiasa ngintegrasikeun kalawan Pakakas Audio Profesional ngaliwatan LTC atanapi Midi TC. Ogé eliminates kudu ngundeur tur transcode video web na DRM ditangtayungan video.
nganjang pbteu.com/products/executor/ pikeun manggihan deui.
Kecap count 245

_____________________________________________________________________

Ngeunaan pelaksana ™ Virtual Control Panel (EVCP) - Complements na manages nu pelaksana ™ server-garis

The EVCP Control Panel téh sorangan intuitif aplikasi software dumasar-web jeung kontrol maya panel PBT EU urang nu ogé complements nu pelaksana ™ server-garis. Hal ieu ngamungkinkeun cross-platform na manajemén jauh sadaya fungsi master pelaksana ™ Broadcast server. Ieu ngawengku Ngunggah jauh media, eusi, pamaké, sarta manajemén playout, kitu ogé ngawaskeun sistem. Ieu powerfully manages sakabéh server, kaasup sakabeh proses na, hak-hak aksés kondisional, logging, ngalaporkeun, sarta ngawaskeun. Ogé dibangkitkeun alarm pikeun ngabejaan pamaké pikeun isu relevan sarta facilitates boh operator jeung rojongan produsén urang. fitur anyar kaasup iber alarming na, canggih klip trimmer sarta playlist panyipta.

nganjang pbteu.com/products/executor-virtual-control-panel pikeun manggihan deui.

___________________________________________________________________________

ngeunaan SubtitleNEXT - suite PBT EU ngeunaan canggih toolsets Captioning Subtitling ngarojong sagala eusi na video live

SubtitleNEXT mangrupa platform inovatif sareng rentang pinuh ku modul, aplikasi jeung hardware diperlukeun pikeun nutupan sakabeh skenario téks patali timed tina ciptaan kana distribusi pikeun multimedia industri. kamampuhan canggih na bisa dikawasa ku Systems Manajemén Project, kaasup bahan video subjudul dikelompokeun dina Media Aset sistem Manajemén atanapi tina platform distribution video online sapertos YouTube jeung Facebook gawé bareng eusi online hirup dimana nyata waktu Subtitling anu diperlukeun. Ieu gaduh kamampuhan pikeun nyirorot ngaronjatkeun kagancangan jeung efisiensi, tapi ogé simplifies prosés sapanjang sakabéh siklus usaha. Cocog jeung duanana pendatang sarta profésional industri dina posisi kacida nuntut. Sareng warisan 25-taun balik deui, dina kombinasi jeung tren pisan panganyarna, eta oge ngarojong lolobana bersejarah sarta aya Subtitling jeung média protokol, standar, sarta format, sarta cukup fleksibel pikeun harese ngalegaan kalayan pilihan anyar. Garis produk ogé ngawengku sababaraha tingkatan lisénsi software sarta pilihan, mimitian ti Éntri tingkat SubtitleNEXT novice, mun SubtitleNEXT Ahli, kalawan brand taneuh anyar megatkeun SubtitleNEXT Tengah bisa dibuka dina IBC2017.

nganjang pbteu.com/products/subtitlenext/ pikeun manggihan deui.

___________________________________________________________________________

Ngeunaan LAPIS - (Limitless Advanced taméng calakan System) - Sadaya prosés seamlessly streamlined handapeun hiji hateup

Inpo bisnis kuat Profuz Digital urang platform manajemén LAPIS, dirancang museurkeun prosés handapeun hiji hateup. Salaku distributor global, PBT EU nawarkeun konsep revolusioner balik LAPIS. Ieu streamlines data disparate tugas patali, kayaning komunikasi, manajemén proyék sarta manajemén media, kana single kacida customizable "dasbor". For jeung sya broadcaster, produksi jeung produksi pos, LAPIS seamlessly integrates fungsi manajemén asset média jeung platform na rohangan ngédit sarta babagi video jaba. Ieu simplifies dikabaran sarta babagi payil badag tur ngamungkinkeun kreasi fléksibel jeung ngamankeun workflows kolaborasi. Ti sistem tunggal ieu, pamaké epektip tiasa milarian jeung ngatur sumberdaya nu saméméhna sumebar ka sakuliah bebas komunikasi, workflow, neundeun jeung babagi platform.

nganjang profuzdigital.com/about-profuz-lapis/ pikeun manggihan deui.

PBT Mitra Téhnologi EU di Stand A10, Aula 1, IBC2017

Ngeunaan Profuz LAPIS

Hiji informasi manajemén-hub, anu nyandak firms pikeun streamline na simplify prosés pikeun ngaronjatkeun efisiensi sarta mibanda kontrol hadé leuwih informasi na ku nyoplokkeun kudu make software sababaraha products.Visit aranjeunna dina profuzdigital.com/

ngeunaan Vivacom

Panyadia of telekomunikasi kualitas luhur services.Visit aranjeunna dina www.vivacom.bg/en/about/about-us/company/who-are-we

Kontak PBT EU Media

Alexander Stoyanov, Diréktur Penjualan & Rakan
PlayBox Téhnologi EU
[EMAIL PROTECTED]
+ 359 2 439 21 90www.pbteu.com
Carole Cox

radiance Communications

[EMAIL PROTECTED]

+ 44 (0) 7817473508
www.radiancepr.com


AlertMe
Tuturkeun abdi