imah » wartos » Karikil Beach Systems nawarkeun Tim Kapamingpinan Anyar

Karikil Beach Systems nawarkeun Tim Kapamingpinan Anyar


AlertMe

L keur R - Jim, Tamas, Justyna, Miroslav, Peter

Weybridge, UK, 11 Pébruarith 2019- Karikil Beach Systems Ltd, a automation ngarah, manajemén eusi na spesialis channel terpadu, dinten ngumumkeun janjian tina sababaraha executives senior anyar, kaasup Miroslav Jeras salaku Kapala Téhnologi Officer, Tamas Vass salaku Kapala Marketing Officer, Jim Reid salaku Kapala Operasi Officer na Justyna Munnich sakumaha Grup Financial controller.

Sanggeus saméméhna dilayanan salaku karikil urang Kepala Software Arsitéktur, peran anyar Miroslav Jeras 'sakumaha CTO méré anjeunna tanggungjawab sakabéh keur téhnologi nu bakal underpin solusi konsumén urang kudu sakumaha aranjeunna transisi tina infrastructures siaran tradisional kana leuwih fleksibel téknologi berbasis IP. Miroslav mangrupa pamilon aktif di grup digawé téhnologi fokus kana ngembangkeun standar anyar, kaasup AMWA, sarta geus nu panganyarna geus kalibet raket dina ngembangkeun standar IS-07. Anjeunna saméméhna dilayanan salaku Senior Wawakil Présidén BroadStream ngeunaan Panalungtikan sarta Pengembangan.

Handap ulayat suksés diangkat jadi karikil urang Wawakil Présidén Global Penjualan, Tamas Vass ngalir ka peran Kapala Marketing Officer kalayan tanggung jawab sakabéh pikeun pamasaran strategis sarta jualan global. Kalayan derajat di Téknik Marketing sarta listrik sarta leuwih pangalaman dua puluh 'dina siaran industri-sanggeus diayakeun akun, manajemén pasangan konci na kalungguhan pamasaran strategis dina resellers sarta ngical paralatan kaasup Vitec Videocom, Amberfin, Harris sarta Leitch-Tamas brings nu perspéktif customer tur pasar pikeun prosés perencanaan strategis parusahaan salaku transforms industri.

Kalawan pangalaman leuwih 30 taun 'dina manajemen bisnis jeung administrasi, Jim Reid geus dicokot dina peran Kapala Operasi Officer. Kusabab gabung karikil taun ka tukang, manehna geus overseen kreasi boh Palanggan minuhan na Leyuran Arsitéktur tim, kalayan tujuan sakabéh terus ngaronjatkeun lalampahan konsumén 'ti Dursasana awal liwat ka rojongan lumangsung. Jim boga pangalaman leuwih dua puluh 'salaku konsultan gawé bareng rupa-rupa pausahaan nulungan jeung positioning strategis, strategi turnaround sarta robah kultural.

Grup controller Financial Justyna Munnich mangrupa keuangan ngalaman profésional ku catetan lagu dibuktikeun tina nyetir kinerja bisnis ngaliwatan Maskumambang bisnis jeung analisis finansial topics sarta ngalaporkeun. Sateuacan gabung karikil, Justyna ngayakeun peran keuangan senior di Walgreens Sapatu Alliance.

"Pasini ieu demonstrate jero bakat dina Karikil Beach Systems organisasi, jeung Miroslav, Tamas jeung Jim sanggeus geus bagian tina tim manajemen nu éta jawab perbaikan dijieun sapanjang 2018 hasilna perbaikan signifikan dina Profitability parusahaan. Hatur nuhun ka Tim ieu, bakat karyawan urang di sakuliah dunya, sarta struktur perusahaan anyar urang, urang téh ideally ditempatkeun neruskeun ngawula basa customer kami éksténsif whilst dipake dina leyuran nu bakal ningali konsumén urang ngaliwatan periode ieu transisi, jeung ngabantu aranjeunna nangkeup nu panganyarna téknologi sarta kasempetan workflow payun, "ceuk Peter Mayhead, CEO di Karikil Beach Systems.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!