imah » wartos » Post Goldcrest sareng Penasihat CinePointe pikeun Host Hoster dina Pangiriman Film

Post Goldcrest sareng Penasihat CinePointe pikeun Host Hoster dina Pangiriman Film


AlertMe

Acara dua wengi kanggo produsén pilem sareng dokumenter dijadwalkeun Oktober 22 sareng 29.

NEW YORK CITY- Goldcrest Post sareng CinePointe Advisors bakal ngabahas prosés nyiapkeun pilem pikeun distribusi dina bengkel 2-wengi khusus anu judulna Demystifying Pangiriman Film: Naon Anu Kedah Diémutan. Diadaptarkeun pikeun Oktober 22 sareng 29 di Goldcrest Post di New York, bengkel ieu ditujukeun pikeun ngahasilkeun pilem sareng produsén dokumenter sareng anu sanésna pikeun ngabiayaan anggaran sareng ngawas pilem nalika aranjeunna ngaliwat produksi pos.

Sesi bakal nawiskeun wawasan kana aspék hukum, téknis sareng fisik tina pangiriman pilem, ngalangkungan topik-topik anu lega sakumaha kumaha badé ngarundingan istilah kiriman kana selok-belokan spés kiriman OTT. Pamimpin lokakarya bakal nyertakeun CinePointe Advisors Business and Financial Affairs panaséhat Stacey Smith, Kepala Produksi Goldcrest Gretchen McGowan sareng Diréktur Ngatur Post Posting Goldcrest Domenic Rom.

Sesi bengkel diantarana:

Salasa, Oktober 22 (6: 30pm - 8: 30pm): Tinjauan Pangiriman sareng Hukum / Pangiriman Dokumén

Naon hartosna hartosna "nganteurkeun" pilem? Pangiriman mangrupikeun léngkah anu penting, léngkah ahir anu dipikabutuh pikeun nyiapkeun pilem pikeun distribusi sareng mayar. Sareng tangtosna sering diatoskeun dina produksi anggaran sareng alur kerja. Stacey Smith Penasihat CinePointe bakal marios terminologi pangiriman, ngarobih jadwal pangiriman anu leres, ngajelaskeun kumaha pikeun negosiasi istilah pangiriman ka distributor pikeun ngahémat waktos sareng artos, sareng masihan pedoman pikeun nyegah pitfalls umum dina kiriman hukum sareng kiriman.

Salasa, Oktober 29 (6: 30pm - 8: 30pm): Pangiriman Fisik sareng Téknis

Peran produsén jadi beuki rumit kusabab sering ngenalkeun alur kerja kaméra anyar sareng spésifikasi pangiriman OTT. Méakkeun soré sareng para profesional ti Goldcrest Post anu bakal narik kasang tukang dina "sihir" sora sareng pasualan gambar. Aranjeunna bakal demystify prosés ngaliwatan hands-on demonstrasi sareng nawiskeun tip kumaha pikeun nganteurkeun proyék anjeun dina waktos sareng anggaran.

Tikét pikeun acara 2-wengi nyaéta $ 175.00. Kursi terbatas. (Produser disarankan pisan pikeun hadir dina dua sesi ieu, tapi sajumlah korsi anu dugi ka unggal wengi kanggo $ 99 masing-masing.) New York Woman di Film & Televisi anggota nampi diskon 10%.

pendaptaran: www.eventbrite.com/e/demystifying-the-business-of-indie-film-producing-tickets-59717759426?aff=erellivmlt

Pimpinan bengkel

Stacey Smith, Panaséhat CinePointe

Salaku produser anu ngalaman sareng eksekutif perusahaan produksi, Stacey Smith mawa sudut pandang anu unik pikeun usaha konsultasi urusan dirina. Stacey mimiti asosiasi anjeunna anu lami sareng kakoncara internasional kasohor sareng sacara mandiri filmmaker Jim Jarmusch dina 1997, sareng kanggo taun 16 salajengna anjeunna ngawaskeun pembiayaan, produksi, pangiriman sareng distribusi pilem kalebet COFFEE AND CIGARETTES, THE LIMITS CONTROL sareng BROKEN FLOWERS (juara Festival Cannes Film Grand Prix du Jury). Di CinePointe Advisors, anjeunna damel sareng produsén pikeun nyayogikeun pangiriman halus, tepat waktu sareng ongkos, ogé ngabantosan produsén sareng investor ngatur sareng maksimalkeun pendapatan tina proyék sapanjang siklus distribusi.

Gretchen McGowan, Posting Goldcrest

Gretchen McGowan ngabalukarkeun produksi pilem narékahan sareng dokumenter pikeun Goldcrest Films. Proyék panganyarna kalebet Todd Haynes 'CAROL (Cate Blanchett, Rooney Mara), Bill Monahan sareng MOJAVE Atlas Entertainment (Oscar Isaac, Garrett Hedlund), SLUMBER The Tea Shop (Maggie Q), Braveart Films' CARRIE PILBY (Nathan Lane, Bel Powley,. Jibril Byrne) sareng pilem perang Australia anu badé, DANGER NUTUP: BATTLE OF LONG TAN.

Sateuacan gabung dina Goldcrest, McGowan ngahasilkeun langkung ti film 25 salaku produsén bebas sareng kanggo HDNet Films Mark Cuban, Open City Films and Blow Up Pictures. Dina 2014, anjeunna nampi dua nominasi Award Emmy pikeun padamelan na dina dokumenter HBO, NGAKON WAYANG AYA NU TUNGGU NANGGAL DI SINI? KANGSAAN GURU sareng JAWA TIMUR ETHERINGTON.

Domenic Rom, Goldcrest Post

Kaduatan anu lami ti komunitas produksi produksi di New York, Domenic Rom ngagabung dina Goldcrest Post di 2019. Salaku menata diréktur, anjeunna tanggung jawab pikeun operasi umum, visi strategis sareng rencana pertumbuhan.

Rom sateuacana janten présidén sareng manajer umum ngeunaan Deluxe Produksi Pangalusna TV, saurna tegangan salaku sutradara pengurus Deluxe, New York. Anjeunna ngajantenkeun janten wakil presiden senior di Technicolor Creative Services salami tilu taun, sareng janten eksekutif di PostWorks pikeun 11 taun. Rom ngamimitian karirna salaku colorist di Unitel Video. Anjeunna teras ngagabung sareng Duart Film Labs, dimana anjeunna janten wakil présidén eksekutif ka laboratorium digital sareng pilem na.

Ngeunaan Penaséhat CinePointe

CinePointe Panaséhat diadegkeun dina kapercayaan yén seni filmmaking kedah dirojong ku strategi bisnis anu saé supados sukses dina pasar saingan sareng kantos-ayeuna. Tim kami damel sareng pembiayaan sareng produser pikeun nyayogikeun pitunjuk bisnis, alat sareng dukungan anu diperyogikeun supados visi kreatif tiasa janten produk anu tiasa dikirimkeun.

CinePointe nawiskeun jasa tungtung-tungtung anu ngadukung hiji proyék ngalangkungan siklus kahirupan anu lengkep, nyayogikeun struktur bisnis anu disampingkeun bari parawatan prosés kreatif. Naha urang tiasa damel sareng produser, éntitas produksi, financier atanapi dana hiburan, CinePointe nawiskeun jasa anu cocog sareng kabutuhan masing-masing sareng sarat anggaran.

Ngeunaan Goldcrest Post

Goldcrest Post nyaéta bebas, fasilitas pos-produksi ngarah, nyadiakeun hiji-eureun solusi kreatif pikeun fitur film, televisi episodic, documentaries jeung proyék lianna. Merenah lokasina di New York City urang Kulon Desa, parusahaan nyadiakeun kantor redaksi, dina set dailies, gambar pagawean, redaksi sora, RDA na Pergaulan, sarta jasa patali. sks panganyarna ngawengku Rusia boneka, High Flying Manuk, Bau dirina, Hapunten ka Bother Anjeun, Milyun, Perceraian, Unsane, The Miseducation of Cameron Post; Juliet, Naked, Bapa Harlem, Laundromat jeung Jalan.

goldcrestpostny.com


AlertMe