imah » wartos » Atikan RSP Ngabantosan Artis Aspiring Nyiar Jalan pikeun Suksés jangka panjang

Atikan RSP Ngabantosan Artis Aspiring Nyiar Jalan pikeun Suksés jangka panjang


AlertMe

Sanggeus damel di blokbusters studio, nembé lulusan Abby Nath sareng Rebecca Wells dugi ka RSP dina kalungguhan Samaun.

Adelaide, Australia Kidul - Pendidikan Rising Sun Gambar Atikan gaduh reputasi anu saé diantara seniman épék visual boh kusabab éta nawiskeun kasempetan unik pikeun ngalatih dina lingkungan studio kerja, sareng kanggo para sukses lulusannya teras-terasan dina ngaluncurkeun karirna. Seueur seniman ngora anu parantos réngsé program Program Pascasarjana parangkat keras, dijalankeun ku gawé bareng sareng Universitas Australia Kidul (UniSA), parantos diupah ku RSP nyalira, dimana aranjeunna ngagaduhan kasempetan pikeun damel Ford v Ferrari, Lancah-Man: Jauh Ti Imah, Kaptén Marvel jeung film hit anu sanés. Batur parantos mendakan padamelan di studio sanés di Australia sareng internasional.

RSP nyayogikeun muridna kalayan latihan épék visual anu diperyogikeun pikeun nyandak suku di panto sareng nyiapkeun aranjeunna pikeun mekar dina peran VFX anu munggaran. Sanggeus ngajangjikeun kaahlianna dina lingkungan profésional, dina kaayaan pangajaran anu berpengalaman pisan, profésional berpungsi, paling seueur milarian transisi ka padamelan nyata-nyata. Kitu ogé, ngagaduhan kauntungan tina sumber pedoman karir karir di sakola, lulusan ngartos naon anu diarepkeun tina aranjeunna salaku profesional damel, kumaha ngembangkeun kontak industri sareng kumaha cara pasar kumaha diri ka calon pangusaha.

Seniman RSP Rebecca Wells sareng Abby Nath

"Ngajar praktis, keterampilan profésional mangrupikeun program urang," saur Manajer studio Atikan sareng Pelatihan Anna Hodge. "Kami méré blok wangunan penting pikeun kasuksésan jangka panjang sareng kamajuan karir. Kami gumbira nalika lulusan urang nampi pagelaran anu munggaran dina industri, tapi minat urang henteu aya. Kami hoyong aranjeunna terus suksés, angkat ka jajaran sareng ngahontal cita karir. "

Abby Nath sareng Rebecca Wells mangrupikeun carita kasuksésan RSP. Kadua awéwé ngora nampi Sértipikat Pascasarjana di studio sareng teras nyewa janten seniman SMP. Saatos nampi pangalaman tambahan di studio sanés, duanana ayeuna uih deui di RSP sareng terlibat dina proyék anyar anu langkung saé dina peran anu langkung maju.

Asalna ti Singapura, Nath dilélér gelar Sértip Sarjana dina Pangaruh Dinamik sareng Lampu taun 2017, ngiringan miluan program liwat beasiswa Rookies. Anjeunna mimiti damel di RSP langsung saatosna. Anjeunna neraskeun karirna dina KOJO sareng Mill Film, duanana di Adelaide, sateuacan uih deui ka RSP dina bulan Méi salaku Artist Development Development pertengahan tingkat. Sapanjang jalan, anjeunna nuju nyiar pilem kaasup The Samangsa, Alita: Patempuran Angel, Kaptén Marvel, X-Men: Dark Phoenix jeung Ford v Ferrari.

Salaku bagian ti tim RSP Ford v Ferrari, Nath ngabantosan ngawangun réalisasi Daytona International Speedway, sabab éta muncul dina 1966, anu diulas dina urutan 8 menit dina film ieu. "Kami ngawangun tempat sisi bumi, balaréa sareng bagian lagu," manéhna nyebut. "Éta pisan pikaresepeun ngahirupkeun naon anu kedah dianggo jelema. Tambih Deui, ieu carita sapertos saé palaku anu éndah. Kuring resep eta! "

Nath kaget mendakan dirina ngalaksanakeun karya anu énggal dina fitur studio berprofil tinggi saenggeus réngsé pendidikanna, tapi nyatakeun yén latihan di RSP ngajantenkeun anjeunna teu kéngingkeun kaédah. "Ngaliwat program anu ditataan sapertos studio nyata seueur anu ngabantosan," saur anjeunna. "Di RSP, kuring ngagaduhan kasempetan pikeun pendak sareng ngobrol sareng profesional industri sareng ngabayangkeun kuring dina peran anu sami."

Ayeuna mangrupikeun Artis sareng Artis Roto, Wells parantos bijil Lulusan dina Program Pangintunan sareng Lacak taun 2017. Salian RSP, anjeunna ogé damel di Luma Pictures, KOJO sareng Resin, nampi sks dina pilem kaasup Peter Rabbit, Raider Makam, Dunya Sasatoan, Lancah-Man: Jauh Ti Bumi, Kaptén Marvel jeung Jojo Kelenci. "Kuring mendakan éta berharga pikeun pindah sareng digawé di studio anu béda," saur anjeunna. "Di studio anu langkung alit, anjeun gaduh kasempetan pikeun ngémutan kaahlian anjeun sareng ngalakukeun hal-hal anu anjeun moal meunang kasempetan pikeun ngalakukeun dina perusahaan anu langkung ageung."

Wells sks ngalaman dirina di RSP pikeun masihan dirina kapercayaan pikeun teruskeun dina industri anu kompetitif. "Kuring biasana rada isin sareng ditangtayungan, tapi kuring diajar naon butuh, sareng kuring didorong pikeun tempat-tempat anyar sareng damel sareng jalma-jalma anu béda," saur anjeunna. "Kuring ngarepkeun taun hareup kuring bakal laun sareng ngalambatkeun proyek anu langkung alit, ku éta kuring kagét énggal damel dina énggal proyék gedé. Salaku kipas Marvel, éta hususna pikaresepeun pikeun ngerjakeun Lancah-Man jeung Pilem Marvel. "

"Alus lebet ka téater sareng kulawarga sareng rerencangan sareng ningali shot anu kuring damel dina layar," Anjeunna nambahan. "Kuring gé nuding aranjeunna sareng saurna, 'Abdi éta!"

Nalika ngakuan yén kahirupan seniman épék visual ngahasilkeun loba gawé keras, duanana awéwé negeskeun yén kasempetan langkung seueur. "Nyaho kumaha hésé pikeun asup kana industri, anjeun kedah percanten ka diri anjeun," saur Wells. "Tetep diajar, terus ngadorong diri anjeun sareng anjeun bakal suksés."

"Upami anjeun hayang pisan ningkatkeun, anjeun bakal nampi kesan anu saé sareng anu bakal nulungan urang maju ka hareup," nambihan Nath. "Éta tiasa sesah, tapi aya acara-acara énggal anu badé diidinan sareng masarakat diperyogikeun pikeun ngahasilkeun épék visual. Naha kedahna henteu anjeun? "

Ngeunaan Rising Sun Gambar:

Pikeun leuwih ti dua puluh taun Rising Sun Gambar (RSP) parantos nanggungjawaban kanggo nyusun sababaraha épék épék visual anu paling émut di dunya. Studio éta mangrupikeun langkung ti 150 seniman anu luar biasa berbakat anu damel kolaborasi pikeun nganteurkeun imajinasi anu luar biasa. Dipusatkeun ngan ukur ngahasilkeun solusi kualitas paling luhur sareng inovatif, RSP mendesain pipa khusus anu paling fleksibel, anu ngamungkinkeun perusahaan pikeun skala gancang sareng nyaluyukeun aliran kerjanya, pikeun nyumponan paménta pamiarsa pikeun visual anu spektakuler.

Sél studio menikmati kauntungan anu aya di Adelaide, salah sahiji kota anu paling lincah di dunya. Éta, digabungkeun sareng reputasi anu saé, sareng aksés ka salah sahiji rébat anu panggedéna sareng dipercaya, ngajantenkeun magnet pikeun produsén pilem di dunya. Ieu parantos ngadorong RSP pikeun neraskeun kasuksésan sareng diaktipkeun aranjeunna tiasa nyumbang kana sajumlah proyék diantarana Ford V Ferrari, Spider-Man: Jauh Ti Bumi, X-Men: Dark Phoenix, Kaptén Marvel, Dumbo, Predator, Makam Raider, Peter Rabbit, World Animal, Thor: Ragnarok, Logan, Pan, nu X-Men waralaba sareng Game of Thrones.

rsp.com.au


AlertMe