imah » wartos » Avid MediaCentral | Pamedal Nguatkeun Pausahaan Media Ngatur Monetisasi Eusi dina Media Sosial

Avid MediaCentral | Pamedal Nguatkeun Pausahaan Media Ngatur Monetisasi Eusi dina Media Sosial


AlertMe

MediaCentral sareng Wildmoka ngamungkinkeun organisasi sareng organisasi olahraga nyiptakeun, merk sareng nyebarkeun warta pegatna sareng sorot gancang-nyiptakeun paningkatan sareng nyetir pemirsa

Sorotan Berita:

  • MediaCentral l Publisher mangrupikeun tawaran SaaS énggal anu diangkat ku pakakas Wildmoka anu parantos kabuktosan ningkatkeun pamirsa sareng keterlibatan dina média sosial sareng platform digital OTT kanggo berita sareng olahraga
  • Ngeunaan dua per tilu Amerika nampi warta dina média sosial[1]
  • Nyiptakeun sora ngahiup média sosial téh gumantung kana nyandak carita kaluar langkung seueur dina sababaraha platform
  • karanjingan bakal nunjukkeun MediaCentral | Pamedal di IBC2019

BURLINGTON, Massa., - karanjingan® (NASDAQ: avid) ayeuna diumumkeun dina MediaCentral anyar® l Publisher didamel ku Wildmoka, anu ngamungkinkeun perusahaan média nyiptakeun kontén, nambihan grafis sareng merek, sareng nyebarkeun berita sareng video olahraga gancang ka média sosial pikeun ngamajukeun tontonan sareng ngajalankeun pendapatan tambahan.

Numutkeun kana Pusat Panalungtikan Pew, 68 persén urang Amerika nampi warta dina situs média sosial sapertos Facebook, Twitter, Instagram, YouTube sareng LinkedIn. Kanggo organisasi warta sareng olahraga, nyiptakeun sora ngariung di média sosial ngandelkeun heula carita dina peuntas sababaraha platform.

"Kalayan MediaCentral l Publisher Powered by Wildmoka, karanjingan parantos ningkat sacara signifikan pikeun kamampuan para nasabah urang anu munggaran pikeun nyebarkeun warta dina platform digital, "saur Ray Thompson, Diréktur Broadcast sareng Media Solutions Marketing di karanjingan. "Anu mimiti nganteurkeun eusi ningkatkeun kamampuan para nasabah pikeun kalibet pamirsa dina sosial, ngajalankeun konsumen ka platform digitalna, sareng ningkatkeun pendapatan digital."

MediaCentral l Publisher nyaéta tawaran SaaS énggal anu diaku ku Wildmoka anu bakal sayogi salaku bagian tina karanjinganPlatform alur média MediaCentral 2019 pikeun warta, olahraga sareng operasi produksi produksi anu nambihan alat anu kuat pikeun nganteurkeun eusi sosial sareng digital gancang. Pamaké MediaCentral ayeuna tiasa log eusi, milarian sareng aksés média, nyiptakeun sekuen sorotan dina garis waktu, nambihan grafik, teras nyebarkeun pésta sosial sareng digital nganggo MediaCentral l Publisher.

"Alat Wildmoka - dianggo ku siaran anu nyayogikeun sadayana tina ngiringan warta dina unggal dinten pikeun hirup acara olahraga - tiasa nyiar siaran pikeun ningkatkeun pertunangan di antawisna sosial sareng digital, ngawangun merekna, sareng nyepirkeun hartos digital milikna dina wéb sareng mobile," Thomas Menguy , Présidén sareng Kapala Téknologi Téknologi di Wildmoka. "Ayeuna ku MediaCentral l Publisher anu diaku ku Wildmoka, karanjingan warta sareng olahraga olahraga tiasa nganteurkeun langkung seueur eusi langkung gancang ka platform sosial sareng digital dimana jumlahna konsumen anu badé diluncurkeun, sedengkeun anu leres monetisasi konténna pikeun ngiringan aliran pendapatan énggal. "

MediaCentral | Publikasi bakal sayogi telat September. IBC2019 Acara anu tiasa masihan MediaCentral 2019 anu dikuasaan ku Wildmoka dina aksi anu aya karanjingan stanir, nangtung #7.B55. nganjang www.avid.com/products/mediacentral kanggo inpormasi lengkep.

kira-kira karanjingan

karanjingan delivers platform média paling kabuka sarta efisien, kumaha nyambungkeun kreasi eusi kalawan kolaborasi, panyalindungan asset, distribusi, jeung konsumsi. karanjingan'S masarakat customer preeminent migunakeun karanjingan'S parabot komprehensif sarta solusi workflow mun nyieun, ngadistribusikaeun na monetize rekaman musik nu paling diawaskeun, dipikacinta tur listened ka média dina dunya-ti bergengsi jeung film fitur keur nempokeun tipi populér, program warta na acara olahraga televised-unggul pangajén, sareng sohor jeung konser live. Jeung paling fléksibel deployment jeung bedah pilihan, karanjinganLeyuran industri-industri anu kalebet kaasup Media Composer®, Parabot Pro®, karanjingan NEXIS®, MediaCentral®, iNEWS®, AirSpeed®, Sibelius®, karanjingan tempat, FastServe®, Sarta Maestro. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang karanjingan solusi jeung jasa, mangga buka www.avid.com, Connect with karanjingan on Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn, Atawa ngalanggan avid Blog.

Ngeunaan Wildmoka

Wildmoka ngirimkeun platform video pribumi awan anu diterapkeun sacara umum ku panyiar olahraga sareng warta utama pikeun: ingest, edit, nyebarkeun sareng monetisasi aliran langsung sareng eusi bentuk pondok dina sadaya saluran digital (D2C OTT sareng Media Sosial). Hal ieu diangkat ku pakakas édisi basis wéb intuitif pikeun wartawan non téknis-savvy pikeun nyebarkeun dina detik, sateuacan saha waé. Mesin automasi berbasis AI ngamungkinkeun nyiptakeun klip sareng ringkesan sareng masangkeunana ngaliwatan témplat anu sateuacanna henteu aya intervensi manusa (modeu automation). Kanggo inpo anu langkung lengkep ihwal solusi sareng jasa Wildmoka, kunjungan www.wildmoka.com

© 2019 karanjingan Téhnologi, Inc. Sadaya hak ditangtayungan. karanjingan, nu karanjingan logo, karanjingan Nexis, FastServe, AirSpeed, iNews, maestro, MediaCentral, Media Composer, Pro Tools, karanjingan Tempat, sarta Sibelius mangrupakeun mérek dagang atawa mérek dagang kadaptar ti karanjingan Téhnologi, Inc. atanapi subsidiaries na di Amérika Serikat jeung / atawa nagara séjén. Sadaya merek dagang nu sejenna mangrupakeun hak milik nu bogana. fitur produk, spésifikasi, syarat sistem na kasadiaan anu ngarobih tanpa aya bewara matuh.

PR Contact:

karanjingan

Donnelle Koselka

[EMAIL PROTECTED]

Beureum lori Konéng lori (karanjingan'Agénsi PR s)

Alex Humphries-Prancis-Inggris

Tanya Roberts-AS

[EMAIL PROTECTED]