imah » jobs » UPM / Pengawas Produksi

Pembukaan Padamelan: UPM / Pengawas Produksi


AlertMe

UPM / Pengawas Produksi

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
waktu
Mei - Juni
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
03 / 29 / 21
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Milarian UPM / Prod Supervisor kanggo pamotretan panggung dumasar LA pikeun acara barudak anu senang profil tinggi.

Kuring milari jalma anu cerdas, jalma teratur pisan pikeun luluncatan.

Tanggal: Mei - Pertengahan Juni.

Punten daptar upami anjeun sayogi / resep.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!