imah » jobs » Manajer Produksi / Pengawas

Bubuka Padamelan: Manajer Produksi / Pengawas


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: TEKNOLOGI SILVUS INC
location: Los Angeles CA US
Nyayogikeun pengawasan sareng pengawasan poean pergeseran produksi énjing sareng siang Ngalaksanakeun pelatihan kapal sareng latihan pelatih périodik staf produksi dina…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)